Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση για τα Θεοφάνεια από τη Μητρόπολη Κιλκίς

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Κάθε χρόνο την ημέρα των Θεοφανείων (6 Ιανουαρίου) κατά την παράδοση της Εκκλησίας αλλά και της Πατρίδος μας ρίπτεται ο Τίμιος Σταυρός εις τα ύδατα (λίμνες – ποτάμια – θάλασσα) προς αγιασμό των υδάτων.

"Δήλωση Ειρήνης Αγαθοπούλου για τη συνεχή τρομοκρατία και τον εμπαιγμό των αγροτών από τον απερχόμενο πρωθυπουργό"

Δελτίο τύπου Ειρ. Αγαθοπούλου
Από το «θράσος ή αλήθεια» ο κ. Σαμαράς έχει επιλέξει ολοκληρωτικά και ανεπανόρθωτα το «θράσος». Στην τελευταία του ομιλία στη Θεσσαλία δε ντράπηκε να «παίξει» και με τους αγρότες.

Δράσεις πολιτιστικού συλλόγου Βαπτιστή Κιλκίς

- Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με την Άννα Μαργαριτοπούλου
Χριστουγεννιάτικη γιορτή
Παραμονή Χριστουγέννων κάλαντα στο χωριό
Παραμονή πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης στην πλατεία του χωριού με την βοήθεια των ξωτικών και του Νίκου Βαχαρέλη με την άμαξά του
Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου το πρωί θα γίνει η κοπή βασιλόπιτας

Ανοιχτή η επιστροφή Κιλτίδη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Κιλκίς

Σε κλοιό πολιτικών πιέσεων για να κατέλθει υποψήφιος στην περιφέρεια του Κιλκίς, που τον τίμησε πολλές φορές με την εκλογή του στο ελληνικό κοινοβούλιο, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Κιλτίδης.

Λήγει στις 16/1//2015, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ποσόστωση αγελαδινού γάλακτος

Σας ενημερώνουμε ότι στις 16/1//2015 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ποσόστωση αγελαδινού γάλακτος με βάση το ΦΕΚ 3395/17-12-2014 Τεύχος Β', όπως μας γνωστοποίησε το αρμόδιο Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής του ΥΠΑΑΤ. Αυτές οι αιτήσεις αφορούν στους Νέους Γεωργούς που εντάχθηκαν το 2014 και τους επενδυτές Σχεδίων Βελτίωσης που είναι σε εξέλιξη.

Τα έψαλαν στον Περικλή

Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς υποδέχτηκε  στο γραφείο του στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Συλλόγους και Φορείς όπου Φιλαρμονικές, μπάντες και χορωδίες τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και κεράστηκαν με διάφορα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για τις Άγιες αυτές μέρες.

Ποιες τεχνολογίες θα πάνε στα σκουπίδια από το 2015

Κάθε είδους τεχνολογία είναι καταδικασμένη να αχρηστευτεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Μία άλλη νέα τεχνολογία θα την διαδεχτεί, ακολουθώντας πάντα έναν φαύλο κύκλο.

Ξεπέρασε τις 30.000 επισκέψεις η ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ομάδας του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Διανύοντας τον δέκατο τέταρτο χρόνο λειτουργίας της η ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ομάδας του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα αυξάνει ολοένα και περισσότερο τα ποσοστά επισκεψιμότητας της ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Η περιοδική καταγραφή των επισκεπτών της ιστοσελίδας από τον Σεπτέμβριο του 2001 έως και σήμερα δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ταυτότητα αλλά και τον ακριβή αριθμό τους.

Έδωσαν πρωτοχρονιάτικες ευχές στο Χρήστο Γκουντενούδη

Μετά την επίσημη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου , χωροστατούντος του Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως , Πολυκάστρου και Γεφύρης κ.κ. Δημήτριο, ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης δέχθηκε τις ευχές για το νέο έτος, στο Δημαρχείο, από τον Μητροπολίτη , τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης Σιωνίδη Κωνσταντίνο, τον Διοικητή Π.Υ Γουμένισσας Γκαντίδη Χρήστο, τον Ταξίαρχο Κοντογιάννη Κυριακό , του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου , των προέδρων τοπικών κοινοτήτων και άλλους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου.

Προσφορά νέου έτους από το Kinesis Kilkis με εξάμηνη συνδρομή μόνο με 99€ για περιορισμένη διάρκεια


Κοπή Βασιλόπιτας και Φιλανθρωπικό Γκαλά από το Kinesis Κιλκίς



Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, θα λάβει χώρα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου καλεί όλα τα μέλη παλιά και νέα, ενεργά και μη, να παρευρεθούν σε αυτή την μικρή γιορτή η οποία θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όπως πέρσι έτσι και φέτος για δεύτερη συνεχή φορά μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας (όπως, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες και άλλα) που θα φανούν χρήσιμα σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Ξεκίνησε η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης του 2014

Για πρώτη φορά από την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταβλήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις 31.12.2014 η πρώτη δόση του 40% της εξισωτικής αποζημίωσης του τρέχοντος έτους (2014) σε όλους τους δικαιούχους γεωργούς και κτηνοτρόφους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, που είχαν υποβάλει εμπρόθεσμα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Έναρξη λειτουργίας του Δημοσίου ΙΕΚ στη Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ένα ζωτικό αίτημα του Δήμου Παιονίας και της Γουμένισσας ειδικότερα για την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής λειτουργίας και της σύνδεσής της με τις παραγωγικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής υλοποιείται άμεσα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας. Ο Υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Γεωργαντάς ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Δημοσίου ΙΕΚ στη Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας κατ’ εφαρμογήν της απόφασης ίδρυσης του ΙΕΚ Παιονίας από 11 Σεπτεμβρίου 2014.

Αναστολή διαδικασιών προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο


Σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 2190/1994 και τη ΔΙΔΑΔ/Φ.18.27/2172/οικ.56 εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της 2ας Ιανουαρίου 2015, κατά το διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης που προκύπτει κατά το άρθρο 37 του Συντάγματος απαγορεύεται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η έκδοση πράξεων που αφορούν το διορισμό ή την πρόσληψη κάθε κατηγορίας προσωπικού των υπηρεσιών και νομικών προσώπων του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει.

Καταστάσεις πληρωμής έτους 2012 στη δράση «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί από 31/12/2014 στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής μετά των ενστάσεων του έτους 2012 στη δράση 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών» , της παράτασης καθώς και της πενταετίας της δράσης, προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να ενημερωθούν σχετικά.

Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης), διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα ακόλουθα σημεία: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: · Επαρχιακή οδό Γουμένισσας – Μεγ. Λιβαδιών 

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 1/2015, 05-01-2015/1200C) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

"ΤΕΧΝΗ" ΚΙΛΚΙΣ: Εικοστός Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός με τίτλο ‘’Κούρος Ευρωπού’’

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ‘’ΤΕΧΝΗ’’ ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει τον Εικοστό Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο ‘’Κούρος Ευρωπού’’, με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.
Οι ποιητικές συλλογές που θα σταλούν για το διαγωνισμό πρέπει:
1) Να μην έχουν εκδοθεί.
2) Να είναι δακτυλογραφημένες σε τρία αντίτυπα.
3) Να είναι 20 έως 30 σελίδες η κάθε μία.
4) Οι συλλογές να στέλνονται με ψευδώνυμο. Σε δεύτερο κλειστό φάκελο αλληλογραφίας ο υποψήφιος εξωτερικά θα αναγράφει πάλι το ψευδώνυμό του και μέσα τα πραγματικά του στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail, αν έχει). Ο δεύτερος αυτός φάκελος θα ανοιχθεί από την επιτροπή του διαγωνισμού μόνο σε περίπτωση βράβευσης της συλλογής.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ·Ξεκάθαρο μήνυμα Τσίπρα στο διαρκές Συνέδριο-Δεν θα γυρίσουμε στο 2009, θα τα αλλάξουμε όλα!·Με απόφαση Συνεδρίου-= ΜΕ τον ΣΥΡΙΖΑ οι Οικολόγοι Πράσινοι·Παπανδρέου από τα παλιά, χωρίς αυτοκριτική-Ανακοίνωσε… Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·UFO στην Αθήνα (ΓΑΠ) –«Επέλεξα να βάλω το κεφάλι μου στον ντορβά για να σας σώσω»» λέει ο Γιωργάκης·Πως θα υπολογιστούν τα 28.000 νέα μειωμένα εφάπαξ·Σοκ- «Καταργεί» τους βουλευτές ο Τσίπρας με σταλινική απόφαση

Καραόκε στο Derby Γεύσεων Κιλκίς με τον Σπύρο Νικολαϊδη