Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Θεοφάνεια 2015 στο Κιλκίς


Δείτε ποιοι κιλκισιώτες υπογράφουν για το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου

Δελτίο τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών - Δίκτυο Αυτοοργάνωσης Κιλκίς 
Με υψηλό ευθύνης ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου. Πιστοί στα ιδανικά και τις αξίες του σοσιαλισμού και της δημοκρατίας, στο όραμα για:

Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης), διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα ακόλουθα σημεία: 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: • Επαρχιακή οδό Γουμένισσας – Μεγ. Λιβαδίων 

Έρχονται οι εκλογές της Αλλαγής, της Απαλλαγής, της Συνδιαλλαγής, της Συναλλαγής, της επιφοίτησης του πνεύματος (της κοινής λογικής έστω!);

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Τελικά ποιες εκλογές είμαστε καταδικασμένοι- ες να ζήσουμε στις 25 του Γενάρη; Της αλλαγής των προσώπων που θα διαχειριστούν τις τύχες μας;
Της απαλλαγής από τα βάρη που μας φόρτωσαν όσοι έτυχαν της εμπιστοσύνης μας στις προηγούμενες εκλογές;

Να σπάσουμε το ρόδι, να ξορκίσουμε το φόβο

Της Χαρούλας Καραμπίδου
Αστεία μου φαίνονται αυτές τις μέρες άρθρα στο διαδίκτυο με τίτλους όπως: «Πώς θα πετύχεις τους στόχους σου για το 2015», «Τα 10 tips που πρέπει να ακολουθήσεις για μια ευτυχισμένη χρονιά» ή «8 συμβουλές για το sex που πρέπει να τηρήσεις το 2015». Σώνει και καλά να γίνουμε πιο ερωτικοί, συμπαθείς, οργανωτικοί, λιγότερο αγχώδεις και περισσότερο καλλίγραμμοι. Καθόλου δεν αισθάνομαι πως το ξεκίνημα μιας χρονιάς θα πρέπει να αποτελεί την αρχή για νέες συνήθειες και πλάνα. Ούτε και θα υποσχεθώ πως με το νέο έτος θα γίνω ξαφνικά άλλος άνθρωπος, γιατί δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Πάλι ο ίδιος θα είμαι.

"Αιδοίων Μονόλογοι", μία παράσταση για γυναίκες και άνδρες


Διαιτητές - κριτές πυγμαχίας της Ε.Ο.Π, οι Πουντζουκίδης και Μουτσάκης του "Άθλου" Κιλκίς

Στις 21 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας όλων των ηλικιών στο γήπεδο του Άρη με διοργανωτή τον Γηπεδούχο.