Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ "παζαρεύουμε" το τι θα πούμε και σε ποιόν θα το πούμε..

Βασίλης Μάτσκος
Συντονιστής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Με αφορμή την επίσκεψη (κι όχι εξαιτίας) του Τέρενς Κουίκ και κάποια σχόλια που έλαβα τηλεφωνικά και μέσω e-mail, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
Η πρόσκληση για την συνέντευξη τύπου απευθύνθηκε σε όσους εμφανίζονταν ως παραλήπτες, είναι όσοι γνωρίζουμε ότι ασχολούνται με την ενημέρωση, εφημερίδες, ραδιόφωνο, διαδίκτυο και να μας συγχωρούν αν υπάρχουν κι άλλοι που δεν τους συμπεριλάβαμε.

Δήλωση υποψήφιου με την εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ Κιλκίς
Σε δήλωση του ο Χατζηνικολάου Νίκος*, καθηγητής- υποψήφιος με την εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς υποστήριξε ότι η όποια «κυβερνητική λύση» προκύψει από τις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου δε θα βγάλει το λαό από τα δεινά του. Οι απαντήσεις στα προβλήματα του λαού μας βρίσκονται εκεί που αναπτύσσει την αντίσταση και την πάλη του.

Ο Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου της Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου της Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Αλέξης ο μαέστρος

Υπογράφει η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Ο Αλέξης Τσίπρας δίνοντας την περασμένη Δευτέρα συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η επόμενη μέρα στον τόπο με κυβέρνηση πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ και εφόσον ακολουθήσει τα όσα εξαγγέλλει θα είναι μια διαφορετική, άκρως επικίνδυνη για τη χώρα. Ίσως και με κυβέρνηση αυτοδυναμίας γιατί η ριζοσπαστική και συνεργατική αριστερά τώρα που τα βρίσκει σκούρα ζητάει αυτοδυναμία!!!

Παιδικό Καράτε με 30 ευρώ ανά μήνα στο Kinesis Κιλκίς


Κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολύκαστρο


Πώς να πιστέψουμε τους ψεύτες;

Γράφει η Ελένη Κυπαρισσάκη
Είναι ώρα να θυμηθούμε τις προεκλογικές -του 2012- υποσχέσεις του κ. Σαμαρά. Είναι ώρα να θυμηθούμε τα διάφορα Ζάππεια. Να θυμηθούμε τα 18 μέτρα του Εθνικού Σχεδίου Εξόδου από την Κρίση της Νέας Δημοκρατίας, που παρουσίασε προεκλογικά στο ΕΒΕΑ. Είναι ώρα, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας. Για να γελάσουμε -αν μπορέσουμε- από το μέγεθος των ψεμάτων (προείχε, βλέπετε, η υφαρπαγή της ψήφου) και παράλληλα να κλάψουμε -σίγουρα θα μπορέσουμε- γιατί εφαρμόστηκαν ακριβώς τα αντίθετα!

Τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά τίμησαν οι έφεδροι αξιωματικοί Κιλκίς

Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, τιμήθηκαν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και ο σύλλογος γυναικών Πολυκάστρου «ΕΥΚΡΑΝΤΗΣ» για τον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγύη στην τοπική κοινωνία σε μια εποχή που αποτελούν βασικά συστατικά στη συνοχή της. Εμφανής η συγκίνηση του έφεδρου αξιωματικού Παύλου Πασσαλίδη κατά τη διάρκεια της βραβεύσεως για την προσφορά του στον τόπο μέσα από την μακροχρόνια παρουσία του στα κοινά.