Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις επισκέψεις σε οικισμούς, ο Βαγγέλης



Δελτίο τύπου Ε. Μπαλάσκα
Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις επισκέψεις σε οικισμούς και τις κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους πολίτες του νομού Κιλκίς, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μπαλάσκας, εν όψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Κεντρική Ομιλία Γ. Γεωργαντά στο Κιλκίς


"Η ελπίδα στον λαό γεννιέται από τους αγώνες του"

Της Ειρήνης Χατζή,
Υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ

Στις 26 του Γενάρη, ανεξάρτητα ποια κυβέρνηση θα προκύψει, τα προβλήματα των φτωχών αγροτών και συνολικά των λαϊκών στρωμάτων θα είναι εδώ. Γιατί εδώ θα είναι η ΕΕ και οι πολιτικές της που θα εφαρμοστούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και από τους δυο (ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ).

Φιλικά στην Αξιούπολη για τα τμήματα του Κιλκισιακού

Καταιγιστικοί οι Παίδες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού επιβλήθηκαν με 5-1 στην Αξιούπολη του τοπικού Εθνικού. Δύο γκολ ο Νίκος Μαλάνια, και από ένα οι Στέλιος Φιλιππίδης, Αβεσσαλώμ Κωνσταντινίδης και Νίκος Κελεσίδης για την ομάδα μας που είχε τρία δοκάρια κι άλλες ευκαιρίες.
Στην πρώτη θέση οι παίκτες του Παύλου Μπάπκα εξαιρετική πορεία έως τώρα.

Εξετάσεις φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος, περιόδου Μαρτίου 2015

Από το Τμήμα Φαρμάκων- Φαρμακείων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Μαρτίου 2015, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ ως εξής:

Πώς θα βρούμε τη χαρά

Γράφει η Δέσποινα Μοσχούτα
Τη βρήκαμε τη χαρά έστω και για λίγο, στη σχετική συζήτηση που διοργάνωσε χθες στο εργατικό κέντρο Κιλκίς το λαϊκό Πανεπιστήμιο Κ .Μακεδονίας, και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση Κιλκίς με εισηγήτρια τη γνωστή ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου.

Μήνυμα προέδρου ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς Τριαντάφυλλου Πέτρογλου για εκλογές 25ης Ιανουαρίου 2015

"Την ερχόμενη Κυριακή καλούμαστε όλοι να προσέλθουμε στις κάλπες ίσως στην πιο σημαντική εκλογική διαδικασία από την μεταπολίτευση και μετά.
Μια εκλογική διαδικασία που ούτε ήθελε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ούτε χρειαζόταν η χώρα. Εκλογές που επέβαλλε με το συνταγματικό πρόσχημα της μη εκλογής προέδρου η κοινοβουλευτική μειοψηφία .

Επιστημονική διάλεξη της ψυχολόγου Έλλης Φρεγγίδου

Επιστημονική διάλεξη πραγματοποίησε η ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου, M.Sc. την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς (Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων) και του Λαϊκού Πανεπιστημίου-Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας. Η διάλεξη είχε ως θέμα “Η χαρά στη ζωή μας...”.

Γιατί οι γυναίκες της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων να ψηφίσουν ΚΚΕ

Της Νικολαϊδου Σταυρούλας, υποψήφιας με το ΚΚΕ στο ν. Κιλκίς
Όσο κοντεύουμε προς την μέρα των βουλευτικών εκλογών τόσο οξύνεται ο τεχνητός διπολισμός μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Οι οπαδικού τύπου κόντρες μέσα από ατάκες, γκάφες και σπόντες, στόχο έχουν να κρύψουν την ουσία της αντιπαράθεσης που γίνεται για το ποιος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Προεκλογική ομιλία Γεωργαντά στο Πολύκαστρο


Προεκλογική Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Κιλκίς - Κάλεσμα ενίσχυσης για να εκλεγεί Κομμουνιστής Βουλευτής στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Στην Αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο νομό, την Κυριακή το πρωί.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, από μαθητές και φοιτητές μέχρι συνταξιούχους, και απ’ το σύνολο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, άνεργοι, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία των γυναικών.

Ανδρέας Οικονόμου, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης με το ΠΟΤΑΜΙ

Ο Δρ. Ανδρέας Οικονόμου, από την Περιστερά του Δήμου Θέρμης,  μαθηματικός, ψυχολόγος, επίκουρος καθηγητής ΑΣΠΑΙΤΕ, είναι  υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης με το ΠΟΤΑΜΙ.
Γνωρίστε τον:
https://www.facebook.com/an.oiko
https://oiko.wordpress.com/

“Έχω παιδί στην εφηβεία"



Η Καλιτεχνική Mακεδονική Εταιρία Κιλκίς “Τ Ε Χ Ν Η” με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ και σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς διοργανώνει πνευματική ομιλία με ομιλητή τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Κονάνο εξ Αθηνών με θέμα: “Έχω παιδί στην εφηβεία" την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7:00μ.μ την αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου μας την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7:00μ.μ.

Γεωργαντάς: "Είμαι ένας από σας"



Ο Άθλος Κιλκίς στο G1 πρωτάθλημα Tae Kwon Do στη Θεσσαλονίκη

Στις 16-17-18/01/2015 ήμερες Παρασκευή – Σάββατο -Κυριακή πραγματοποιήθηκε το υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα G1 tae kwon do στο παλατάκι του του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Ομιλία Γεωργαντά στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η ομιλία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψηφίου Βουλευτού της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Γουμένισσας.

Συνδικαλιστές εκτός ψηφοδελτίων

Γράφει ο Γιάννης Λιναρδάκης
Εντύπωση έκανε ο αποκλεισμός συνδικαλιστών Εκπαιδευτικών από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η μη συμμετοχή του Προέδρου της Ο.Λ.Μ.Ε. (παρότι προτάθηκε από τη Νομαρχιακή του κόμματος) στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας.

Ο Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης σας προσκαλεί στην κεντρική του ομιλία στο Κιλκίς


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλώ
στην κεντρική πολιτική μου ομιλία
την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου
και ώρα 7.30 μ.μ.
στο Συνεδριακό Κέντρο
του Δήμου Κιλκίς

Με τιμή
Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης
Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ ν. Κιλκίς

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ξέρω ποιος σκότωσε τους δυο της Χρυσής Αυγής-Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για τη συμμορία πιστολάδων που δρούσε μέσα από τις φυλακές (Τι είπε ο Βλαστός- Η συμμετοχή του Άκη)·Τρίτο δάνειο (με σκληρό μνημόνιο) στο μυαλό του Βερολίνου·Τι… τρέχει με τις καταθέσεις-Τέσσερις τελικά οι τράπεζες που ζητούν έκτακτη ενίσχυση. Τι έγινε την Παρασκευή
ΕΘΝΟΣ · Μειώσεις σε ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος-Συνέντευξη στο «ΕΘΝΟΣ»: Ρητή δέσμευση Σαμαρά για ελαφρύνσεις·Συντάξεις δύο ταχυτήτων από φέτος σε Δημόσιο- Ταμεία –Νέος τρόπος υπολογισμού·Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις-«Κλειδώνει» το σχέδιο Ντράγκι για τα ομόλογα

Φιλικά παιχνίδια για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς και ισοπαλία για την ανδρική ομάδα

Ισοπαλία στην Ν.Σάντα για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας με 3-3 αν και προηγήθηκε τρεις φορές δέχθηκε εύκολα την ισοφάριση έχοντας σε κακή μέρα όχι μόνο την άμυνα της αλλά σχεδόν όλες τις γραμμές της. Στο 22’ το σκορ άνοιξε ο Ντουντούκης με απευθείας κτύπημα φάουλ από πολύ πλάγια θέση και ο Ποντιακός ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι .

Ο Σιλβιστόπουλος με την ομάδα εθελοντών του Ποταμιού οργώνουν το ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Π. Σιλβιστόπουλου
Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κιλκίς Παύλος Σιλβιστόπουλος, υποδέχθηκε την ομάδα των εθελοντών που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα κάνοντας γνωστό το Ποτάμι σε όλη την επικράτεια. Ξεκινώντας από τη Νέα Σάντα, επισκέφθηκαν το Κιλκίς όπου μοίρασαν προεκλογικό υλικό του Κινήματος και στη συνέχεια ταξίδεψαν για το Πολύκαστρο.

Επισκέψεις Σούλη Καζαντζίδη σε Πολύκαστρο, Ποντοηράκλεια και Μεταμόρφωση

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης μετέβη στο Πολύκαστρο και είχε επαφές με τους δημότες της περιοχής. Ο κ. Καζαντζίδης είχε έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί τους για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.