Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη

"Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τίμησαν με την ψήφο τους, δίδοντας μου 2.557 ψήφους από τις 4.128 που έλαβε συνολικά το ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς. Ευχαριστώ επίσης και εκείνους που παρότι δεν ψήφισαν εμένα και το κόμμα μου, αντιλήφθηκαν και αναγνώρισαν την εντιμότητα με την οποία πορευθήκαμε.

Ευχαριστήριο μήνυμα Σιαμπάνη Βασίλη

Σιαμπάνης Βασίλης 
Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
"Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου, τους φίλους και συναγωνιστές που μέρα και νύχτα παλέψαμε με τον χρόνο και καταφέραμε να διαψεύσουμε όλους αυτούς που μας ήθελαν έξω από την βουλή φέρνοντας το ποσοστό του 4.8 % πανελλαδικά.

Αυτοί είναι οι 300 βουλευτές της νέας Βουλής

Στη νέα Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 149 βουλευτές, 76 η ΝΔ, από 17 η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι, 15 το ΚΚΕ, και από 13 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ.
ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝΜε καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων, τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Το ποιητικό απόφθεγμα της Έλλης Φρεγγίδου

Του Φώτη Μισόπουλου
Προβολές στον Νοβάλις και μια νιτσεική αφορμή: Το ποιητικό απόφθεγμα της Έλλης Φρεγγίδου: Δικαίωμα φωτός, Εκδόσεις Κέδρος [ετοιμάζεται]

Εξετάσεις βοηθού φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου 2015

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:
Οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Βοηθού φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, μεταξύ 9.00 π.μ. και 3.00 μ.μ., για προφορική και γραπτή εξέταση, στην αίθουσα σεμιναρίων «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ» του κτιρίου των Τμημάτων Βιολογίας/Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τάδε έφη Πάνος Καμμένος

Δήλωση του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, μετά τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο
«Συναντηθήκαμε με τον Μακαριώτατο, ζητήσαμε την ευλογία του για την καινούργια αρχή που ξεκινάει η πατρίδα μας, για αυτή τη νέα προσπάθεια. Συζητήσαμε θέματα που αφορούν και την εκκλησία, την κατάσταση που επικρατεί και το τεράστιο έργο στην πρόνοια που κάνει η Αρχιεπισκοπή, 56.000 γεύματα για άπορους. Συμφωνήσαμε στη νέα αυτή προσπάθεια να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο κράτος και εκκλησία για να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τον πόνο του ελληνικού λαού».

Ευρωπαϊκός Τύπος: «Ο Αλέξης Τσίπρας αξίζει μια ευκαιρία»

H συντριπτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές εκλογές και οι επιπτώσεις της για την ευρωζώνη, την ΕΕ, αλλά και την ίδια την Ελλάδα μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον του ευρωπαϊκού τύπου.
Με τίτλους όπως «Η νύχτα του αριστερού θριάμβου» (Die Zeit), «Οι Έλληνες καταψηφίζουν την πολιτική λιτότητας» (Berliner Zeitung), «Ο Αλέξης Τσίπρας, πρόκληση για την Ευρώπη» (Handelsblatt) και «Ώρα διαπραγματεύσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ» (Libération) ο ευρωπαϊκός τύπος υποδέχεται την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές εκλογές.

"Οι σημερινές εποχές, μας επιβάλλουν να γνωρίζουμε αυτοάμυνα"

Δελτίο τύπου του Kinesis Kilkis
Λόγω ελλιπούς ενημέρωσης στην χώρα μας για τα οφέλη των πολεμικών τεχνών και ιδιαίτερα στα παιδιά μικρής ηλικίας, πολλοί γονείς τις θεωρούν βάρβαρα σπορ και φοβούνται μήπως το παιδί τους γίνει επιθετικό. Αντιθέτως, οι πολεμικές τέχνες δεν έχουν καμία σχέση με επιθετική συμπεριφορά, δεν προάγουν την βία, δεν ξεσηκώνουν τα παιδιά να εκδηλώνουν αλαζονική συμπεριφορά λόγω της δύναμης που ενδεχομένως έχουν και τέλος δεν υποβοηθούν τις κακές συναναστροφές.

Δάσκαλοι από τον χώρο των πολεμικών τεχνών έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι τα αδιαμφισβήτητα οφέλη ενός παιδιού που ξεκινά να μάθει σοβαρά και υπεύθυνα μια πολεμική τέχνη είναι η σωματική και πνευματική υγεία. Μέσα από την σωστή στάση, τις τεχνικές και την αναπνοή το παιδί αποκτά ένα δυνατό και υγιές σώμα. Σε πάρα πολλά σχολεία σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες παιδιά διδάσκονται πολεμικές τέχνες για να ασκηθούν αφενός σωστά και αφετέρου να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και πειθαρχία.

Δείτε τα αποτελέσματα και τους σταυρούς προτίμησης των εκλογών 2015 στο νομό Κιλκίς

Δείτε τα αποτελέσματα και τους σταυρούς προτίμησης των εκλογών 2015 στο νομό Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Τηλεφωνική παρέμβαση Σάββα Τσιτουρίδη στη Γνώμη για τις εκλογές 2015


Πετυχημένες οι πρώτες εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου

Επιτυχία σημείωσαν οι πρώτες εκδηλώσεις του 2015, που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου, οι οποίες απετέλεσαν το «βάπτισμα του πυρός» για την νέα διοίκηση του συλλόγου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Γ, Γεωργαντά

"Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες που επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και κράτησαν όρθια την παράταξή μας απέναντι στο λαϊκισμό και την ακατάσχετη παροχολογία. 
Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε το δρόμο της ευθύνης και της αλήθειας.

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ευχαριστεί

"Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που σε εποχές δύσκολες για το κόμμα την ανέδειξαν πρώτη δύναμη στην εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς. Ανάμεσα σε ελάχιστες εκλογικές περιφέρειες στην Ελλάδα ο νομός Κιλκίς έδειξε ότι σε μεγάλο ποσοστό ασπάζεται τις θέσεις ευθύνης της παράταξης μας και εμπιστεύεται ακόμα και σήμερα την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αυτός είναι ο παιδεραστής των Σερρών

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες την 10 Ιανουαρίου 2015 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων.

Δήλωση Βαγγέλη Μπαλάσκα για τις εκλογές

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 στο νόμο Κιλκίς, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μπαλάσκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Αυτά δήλωσε ο Σούλης Καζαντζίδης για το εκλογικό αποτέλεσμα


''Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τους αγωνιστές της ΝΔ για την τιμητική ψήφο εμπιστοσύνης τους.
Τους ευχαριστώ γιατί άντεξαν στα δύσκολα, γιατί όρθωσαν το ανάστημά τους σε παντοειδείς πιέσεις και προέταξαν πάνω από όλα το καλό του τόπου και της ιστορικής μας παράταξης.

«Ξεκάθαρη νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Για σαφή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των γερμανικών μέσων ενημέρωσης επικαλούμενες τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από τα exit polls.
«Ξεκάθαρη νίκη για τον αριστερό συνασπισμό του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung, επικαλούμενη τα προγνωστικά των exit polls που δημοσιεύτηκαν μετά το κλείσιμο της κάλπης των κοινοβουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα.

Αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία εκπαιδευτικών που υπηρέτησαν σε σχολεία της Κύπρου και του εξωτερικού

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Αναγνωρίζεται ο συνολικός χρόνος της προϋπηρεσίας των εκπαιδευτικών σε σχολεία της Κύπρου και ισότιμα Ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί για απονομή σύνταξης, καθώς και της προϋπηρεσίας των εκπαιδευτικών σε σχολεία της ιδιωτικής εκπαίδευσης για την ένταξη του υπό κρίση προσωπικού στις διατάξεις του Ν.4024/2011 και για την υπηρεσιακή του κατάσταση.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Νίκη-ορόσημο για την Ελλάδα-Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας·Μήνυμα στην Ευρώπη κατά της λιτότητας η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ·Νέα κυβέρνηση- Συναντήσεις Τσίπρα με Καμμένο, Θεοδωράκη και Κουβέλη
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σκληρή τιμωρία από τη μεσαία τάξη-Παραδοσιακοί ψηφοφόροι της συντηρητικής παράταξης επέλεξαν Τσίπρα·Χωρίς συνεργασίας δεν μπορεί να σταθεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ·Η Κουμουνδούρου σκέφτεται (;) Καραμανλή για την Προεδρία

Δήλωση Δημήτρη Κουτσούμπα για τις εκλογές 2015

Δήλωση του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα
«Θέλουμε καταρχήν να χαιρετίσουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους της πατρίδας μας, τους νέους ναι τις νέες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ και συνέβαλαν σήμερα στην ενίσχυση του, επιβεβαιώνοντας την θετική τάση επανασυσπείρωσης στο Κόμμα, ανάκτησης απωλειών ψήφων, για πρώτη φορά τάση, που ξεκίνησε στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές πέρσι και συνεχίστηκε στους μικρούς και μεγάλους αγώνες του λαού μας, στο εργατικό συνδικαλιστικό, στο ευρύτερο λαϊκό κίνημα.

Δήλωση Αντώνη Σαμαρά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δήλωση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά  για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Ζάππειο Μέγαρο
"Με μεγάλη συγκίνηση, ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση. Θέλω να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτή η μάχη που δώσαμε μαζί, όπως κι εγώ αισθάνομαι γι’ αυτούς πολύ υπερήφανος. Ο Ελληνικός λαός μίλησε και όλοι σεβόμαστε την απόφασή του.

Δήλωση Σάββα Τσιτουρίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Νέα Δημοκρατία υπέστη μια οδυνηρή ήττα. Με ότι θα ακολουθήσει στη χώρα, η ενότητα και η ιδεολογική πολιτική και οργανωτική ανασυγκρότηση της φιλελεύθερης ριζοσπαστικής παράταξης, που έκανε πάντα τις μεγάλες ιστορικές επιλογές για τον τόπο, είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Περιμένουμε από τον κύριο Σαμαρά να δρομολογήσει τις αναγκαίες εξελίξεις».