Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Παιδείας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η τελετή παράδοσης – παραλαβής στη νέα πολιτική ηγεσία. Ο απερχόμενος Υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος και οι απερχόμενοι Υφυπουργοί κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, παρέδωσαν τους σχετικούς φακέλους και ενημέρωσαν τον νέο Υπουργό κ. Αριστείδη Μπαλτά και τους Αναπληρωτές Υπουργούς κ. Τάσο Κουράκη και Κώστα Φωτάκη.

Ομιλίες με θέμα «Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα – Αντικαπνιστική Αγωγή»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Υπευθύνων του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και των Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔI.Δ.Ε. Κιλκίς, κας Καρολίδου Σωτηρίας και κου Λιναρδάκη Ιωάννη αντίστοιχα, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, στο πλαίσιο των δράσεων για το Κοινωνικό Σχολείο σχετικό (β), λαμβάνοντας υπόψη το ανωτέρω σχετικό (α), συνδιοργανώνουν ενημερωτικές ομιλίες με θέμα: «Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα - Αντικαπνιστική Αγωγή». Οι ομιλίες απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Καθηγητές αντίστοιχα.

Η Ακαδημία Μπάσκετ "Ατρόμητοι", κόβει την πίτας της

Η ομάδα μπάσκετ «Α.Ο. ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ» προσκαλεί τα τμήματα των αθλητών και αθλητριών της, γονείς και φίλους στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015, στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνης Κιλκίς όπου διεξάγονται οι προπονήσεις. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στο ανδρικό τμήμα και ομάδας γονέων των αθλητών ενώ δώρα θα δοθούν στους τυχερούς του φλουριού.

Τηλεδιάσκεψη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε 94 σχολεία ανά την επικράτεια

H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησε χθες (27-01-2015), με ιδιαίτερη επιτυχία, ακόμα μία τηλεδιάσκεψη σε 94 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη Ρώσο για πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (27-01-2015) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς 34χρονος υπήκοος Ρωσίας για πλαστογραφία, ψευδής ανωμοτί κατάθεση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, εντοπίστηκε ο 34χρονος στη Θεσσαλονίκη όπου υπέδειξε πλαστή ταυτότητα Βουλγάρικων Αρχών.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας Δήμου Στρώμνιτσας στο Δήμο Κιλκίς στο πλαίσιο του Interreg

Διήμερη επίσκεψη στο Δήμο Κιλκίς πραγματοποιεί αύριο και μεθαύριο (29– 30 Ιανουαρίου) πολυμελής αντιπροσωπεία του Δήμου Στρώμνιτσας για θέματα πολιτισμού και τοπικής ανάπτυξης.

Σημείωμα πληρωμής δικαιούχων προσωρινής εκμισθώσεως αγροτεμαχίων του Ν. Κιλκίς

Από το τμήμα Τ.Ε.Α της Δ/νσης Αγρ. Οικ και Κτηνιατρικής της Π. Ε Κιλκίς ανακοινώνεται ότι: Οι δικαιούχοι προσωρινής εκμισθώσεως αγροτεμαχίων του Ν. Κιλκίς για τους οποίους έχουν εκδοθεί οι σχετικές αποφάσεις Π Κ Μ δύνανται να προσέλθουν από το τμήμα ΤΕΑ της Π Ε Κιλκίς προκειμένου να λάβουν το σχετικό σημείωμα το οποίο θα προσκομίσουν στην αρμόδια ΔΟΥ για να εξοφλήσουν την οφειλή τους. Παρακαλούνται οι μισθωτές να προβούν στις ως άνω ενέργειες σε χρόνο κατά το δυνατόν συντομότερο, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προσαυξήσεις επί των οφειλών τους.

"Συνεχίζουμε τους αγώνες μας"

Γράφει ο Ξενέλλης Γεώργιος
Πρόεδρος ΕΛΜΕ ν. ΚΙΛΚΙΣ
Οι πολιτικές διεργασίες που ξεκίνησαν με την αλλαγή της Κυβέρνησης δημιουργούν μια ριζικά νέα κατάσταση για εκατομμύρια εργαζομένων και ανέργων, που βιώσαμε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια την ακραία αφαίμαξη των μισθών και των συντάξεων, την πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την υποβάθμιση και συρρίκνωση των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών.

Ευχαριστήριο Παναγιώτη Αλμασίδη

Υπογράφει ο Παναγιώτης Αλμασίδης 
Πρώην υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. στο Κιλκίς
"Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους πολίτες του νομού Κιλκίς, ειδικότερα αυτούς που ψήφισαν ΑΝ.ΕΛΛ, πού με τίμησαν και με στήριξαν με την ψήφο τους.

Συνελήφθη 33χρονος στους Ευζώνους Κιλκίς για εισαγωγή και μεταφορά όπλων

Συνελήφθη χθες (27-1-2015) το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 33χρονος αλλοδαπός για εισαγωγή και μεταφορά πυροβόλων όπλων.  
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 33χρονος χθες το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 10 λειτουργικά πιστόλια των 8 χιλιοστών, τα οποία μετέφερε σε σακίδιο πλάτης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ.

Ευχαριστήριο Σάββα Τσολάκη

Υπογράφει ο Σάββας Τσολάκης
"Θέλω να ευχαριστήσω και να σφίξω το χέρι όλων αυτών των πολιτών του νομού Κιλκίς, που τίμησαν το ΠΑΣΟΚ με την ψήφο τους. Το κράτησαν όρθιο και διέψευσαν αυτούς που είχαν προδιαγράψει το τέλος του.

Συγχαρητήρια Γκουντενούδη προς τους Βουλευτές και υποψήφιους του Νομού Κιλκίς

"Θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού μας, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τους συμπολίτες μας και τη χώρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας. Ο κ. Γεωργαντάς, ο κ. Παραστατίδης και ο κ. Χατζησάββας από κοινού με άλλους 297 συναδέλφους τους που εκλέχτηκαν, θα πρέπει να σηκώσουν το βάρος της εθνικής ανασυγκρότησης και επανόδου της χώρας στην ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 16 αθλητές-τριες στο διεθνές πρωτάθλημα taekwondo G1

Διεθνές πρωτάθλημα taekwondo G1 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο PAOK SPORTS ARENA στην Θες/νίκη στις 16-17-18 Ιανουαρίου 2015. Την πρώτη μέρα αγωνίστηκε η κατηγορία παίδων/κορασίδων, την δεύτερη G1 ανδρών/γυναικών και την τρίτη εφήβων/νεανίδων. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1430 από 57 κράτη και 300 συλλόγους.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 28 ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Τα διαπιστευτήρια της νέας κυβέρνησης-Με άφθαρτα πρόσωπα και εθνική αξιοπρέπεια·Θ. Δρίτσας: «Η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματάει εδώ»·Γ. Κατρούγκαλος: - Άμεση ανάκληση απολύσεων από διαθεσιμότητα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σχήμα οξύμωρο-Ολιγομελής κυβέρνηση συνιστωσών, με…13 υπουργούς, 20 αναπληρωτές, 7 υφυπουργούς·Αρμόδια για τη μετανάστευση η «συνήγορος» των λαθραίων, υπεύθυνος για την… Παιδεία (ο άθρησκος) Τάσος Κουράκης!·Οι κρυφές μειώσεις των επικουρικών συντάξεων περιμένουν υπογραφή-Η πρώτη «καυτή πατάτα» για τον ΣΥΡΙΖΑ