Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο Άθλος Κιλκίς στις εξετάσεις μαύρων ζωνών Dan της ΕΤΑΒΕ

Στις 24/01/2015 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Μαύρων ζωνών όλων των Σωματείων της βορείου Ελλάδος που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ) που είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α.

Εκδήλωση Απονομής Βεβαιώσεων Παρακολούθησης Προγραμμάτων Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς διοργάνωσε με επιτυχία την δεύτερη Εκδήλωση Απονομής Βεβαιώσεων Παρακολούθησης Προγραμμάτων Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015.

Όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν στη…Ρώμη, αλλά στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΛΕΚ
Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (Μητροπόλεως 11) θα ξεκινήσει μια…ιδιαίτερη πρόβα του τμήματος των παραστάσεων του Λ.Ε.Κ. και όχι μόνο. Οι περισσότεροι χορευτές θα είναι με φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Ψήσιμο, γλέντι, κρασί και χορός. Τι άλλο; Κάπου ενδιάμεσα θα κοπεί και η βασιλόπιτα για το εφηβικό τμήμα, τα δύο τμήματα των ενηλίκων καθώς επίσης και του τμήματος των παραστάσεων παρουσία και του Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ.

Το ποδήλατο στην πόλη του Κιλκίς

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
Στις αρχές Οκτωβρίου του 2014 (1-10-14) έγραφα: «ελπίζω το ποδήλατο να μη μας κάνει την ζωή ποδήλατο». και είχα διερωτηθεί εάν «οι ποδηλάτες είναι πεζοί ή εποχούμενοι».

Νέες προθεσμίες διαδικασιών προσλήψεων για το ΑΣΕΠ

Μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης και τη λήξη της αναστολής των διαδικασιών προσλήψεων λόγω προεκλογικής περιόδου, συνεχίζονται κανονικά οι διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού από φορείς της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994.

Το κρασί στον δρόμο της παράδοσης

Ο Σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς “Ο Άγιος Τρύφων” διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: “Το κρασί στο δρόμο της παράδοσης των Στενημαχιτών” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η ενοριακή χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς “ο Άγιος Νέστωρ” με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.

Κοπή πίτας Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς


Για τη γιορτή του Έρωτα επιλέγω Sisters Kilkis


Βασιλόπιτα και εκλογές της Θρακικής Εστίας Κιλκίς



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Θρακική Εστία Κιλκίς θα πραγματοποιήσει την κοπή βασιλόπιτας. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.σας προσκαλούν να μας τιμήσετε με την παρουσία σας την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 11:00 π.μ στη Λέσχη Κυνηγών. Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Βασιλόπιτα του ομίλου αντισφαίρισης Κιλκίς

Το Δ.Σ. του ομίλου αντισφαίρισης Κιλκίς καλεί όλα τα μέλη, τους αθλητές, φίλους μικρούς και μεγάλους στην κοπή της βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο Εvridiki. 1 Φεβρουαρίου στις 11π.μ.

Γενική Συνέλευση και πίτα του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 04 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 17:30 στα Γραφεία του Συλλόγου με θέματα: Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός έτους 2014. Μετά το πέρας των εργασιών θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας .

Εκλογές και Βασιλόπιτα των "Μωμόγερων" Αγίου Μάρκου Κιλκίς


Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου, «Οι Μωμόγεροι», Αγίου Μάρκου Κιλκίς, σας καλεί στο πατροπαράδατο κόψιμο της βασιλόπιττας στις 1 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 13.00 μ.μ. πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου στον Άγιο Μάρκο.

Αναβιώνει και φέτος το έθιμο του Κουρμπανιού από τον Σύλλογο Στενημαχιτών Κιλκίς

Ο Σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς θα αναβιώσει και φέτος το έθιμο του Κουρμπανιού κατά την εορτή του Αγίου Τρύφωνος.