Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αθλητικός Σύλλογος "Αίας" Κιλκίς κόβει την πίτα του

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΑΣ. Το παρών θα δώσουν όλα τα τμήματα του συλλόγου -Στίβου, Βόλεϊ, Τζούντο, Ποδηλασίας- με τους αθλητές και τους προπονητές τους, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, ενώ θα βραβευθούν και οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν κατά την περυσινή χρονιά. Καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι του «Αίαντα» και του αθλητισμού

Απόστρατοι Αξιωματικοί προς Μητροπολίτη Κιλκίς: "Σεβασμιότατε ανακαλέστε τους λόγους και την στάση σας"




ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ 
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Ανοικτή επιστολή προβληματισμού και παραπόνων προς τον Μητροπολίτη Κιλκίς
Σεβασμιότατε 
1. Αφήσαμε σκόπιμα να παρέλθει εύλογο χρονικό διάστημα, από τις 18 Ιανουαρίου 2015, ημέρα που πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας, προκειμένου αφενός μεν να καταλαγιάσει το παράπονο και η πίκρα και να πρυτανεύσει η λογική, αφετέρου δε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας και το δίκαιο παράπονο και την αγανάκτηση για την πρωτοφανή επίθεσή σας ότι «δήθεν σας αγνοήσαμε και θα μας αγνοείτε στο μέλλον και εσείς!!».

Αναβίωση του εθίμου του Καλόγερου στον Βαπτιστή Κιλκίς


Τραγωδία με τρεις νεκρούς στην Εγνατία! Αυτοκίνητο σφηνώθηκε κάτω από νταλίκα!

Φωτογραφία αρχείου
- Το σοβαρό τροχαίο, έγινε το απόγευμα, σε σήραγγα στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Κοζάνης
- Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Κοζάνης τρεις νέοι άνθρωποι ξεψύχησαν στο δυστύχημα
- Το ΙΧ μέσα στο οποίο ήταν σφήνωσε κάτω από τη νταλίκα!

Kinesis Kilkis: Ένα + Ένα = Ένα!


Μοναδική προσφορά για νέα και ανενεργά μέλη……
Ένα + Ένα = Ένα!!!! 
ΜΟΝΟ με 40,0€ μηνιαία συνδρομή γυμναστηρίου δύο ατόμων για ομαδικά προγράμματα και πρόγραμμα fitness στα όργανα.
Ισχύει έως και την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου.

"Γύρνα αδύναμος, σκυφτός, συφοριασμένος...δε θα σε πειράξει κανένας"

Γράφει η Μαρία Μιχαηλίδου* 
Λίγες μέρες μετά την πρώτη μου επίσημη παράσταση ως δασκάλα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και τα συναισθήματα; Ανάμεικτα. Συγκίνηση πάνω απ’ όλα.
Φέτος, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς κλείνει τα 22 του χρόνια από το έτος ίδρυσής του.

Το να κρατηθεί ένας σύλλογος, ένας οργανισμός ζωντανός και δραστήριος για 22 χρόνια τώρα οφείλεται σε πολλούς ανθρώπους. Κατά κύριο λόγο θα έλεγε κανείς ότι οφείλεται στα Διοικητικά Συμβούλια που πέρασαν ανά τετραετία από τη Διοίκηση του Λ.Ε.Κ. Και έτσι είναι. Οι δύσκολες αποφάσεις και οι εκάστοτε προκλήσεις για το Λ.Ε.Κ. είναι ο βασικός ρόλος του Δ.Σ. 

Σε φάση υλοποίησης το πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη'' του Δήμου Κιλκίς

Με ενεργητικές πολιτικές συμμετέχει ο Δήμος Κιλκίς - Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας - Πολιτισμού στο ζήτημα καταπολέμησης της έλλειψης στέγης. Για το λόγο αυτό υλοποιεί το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη», προϋπολογισμού 103.440,00 ευρώ, διάρκειας ενός έτους, το οποίο στοχεύει στην ομαλή μετάβαση αστέγων ή ατόμων, που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας, σε αυτόνομες μορφές διαβίωσης, μέσω της παροχής υπηρεσιών στέγασης και κοινωνικής φροντίδας.

Η γραφή της Καίτης Στεφανάκη- [Όζα ροζ- διηγήματα, Εντευκτήριο]

Δια-κείμενο και φιλοσοφίες διαφοράς[1]: Αμφισημία και δια-φυλικότητα στη λογοτεχνία ψυχικών δομών: Η γραφή της Καίτης Στεφανάκη- [Όζα ροζ- διηγήματα, Εντευκτήριο] [υπό έκδοση]
στη μνήμη του Κώστα Λαχά

Ψωμιάδης: "Κάποιοι είδαν την ήττα ως νίκη"

Υπογράφει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
«Στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ δελτίο ειδήσεων του ΕΧΤRΑ (Δευτέρα 2/2/15) ξεκαθάρισα πως στην περίπτωση που ο Κώστας Καραμανλής ή η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι υποψήφιοι για την προεδρία και η εκλογή του νέου προέδρου γίνει από τη βάση, τότε θα διεκδικήσω εκ νέου την αρχηγία.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς πάει τριήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι

Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Κριεζής travel διοργανώνει 3ημερη εκδρομή στο Βελιγράδι στις 20 – 23 Φεβρουαρίου 2015 (αναχώρηση μεσάνυχτα 20/2).

Ορκίστηκαν οι νέοι βουλευτές

Ορκίστηκαν σήμερα οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που εξελέγησαν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. 
Στην Ορκωμοσία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδoς κ. Ιερώνυμος, επικεφαλής αντιπροσωπείας μελών της Ιεράς Συνόδου.

Προκάλεσε φθορές με φορτηγό όχημα στην σήραγγα Κατερίνης

Συνελήφθη χθες (4-2-2015) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, 65χρονος οδηγός φορτηγού και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Σημάδεψε με το αυτοκίνητό του αδέσποτο σκύλο και τον σκότωσε

Συνελήφθη χθες (4-2-2015) το πρωί σε χωριό των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σερρών, 40χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων.

Αποκριάτικος χορός του 10ου νηπιαγωγείου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε στον αποκριάτικο χορό του 10ου νηπιαγωγείου Κιλκίς να περάσουμε ένα πολύ όμορφο απόγευμα Σαββάτου. Παρέα μας θα είναι Κώστας Ασκητής που θα μας καταπλήξει με τις ταχυδακτυλουργικές τους φιγούρες και δεν σταματάμε εκεί. Θα έχουμε πλούσιο μενού για τους μικρούς μας φίλους και για τους μεγάλους καφέ η αναψυκτικό, όπως επίσης και πολλά πλούσια ΔΩΡΑ από διάφορα καταστήματα του Κιλκίς .

Τακτική γενική συνέλευση του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς

ΤΟ Δ.Σ. Του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς καλεί τα μέλη του στην τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη κ ώρα 3.30μ.μ. Στο ξενοδοχείο Κρηατωνία με τα παρακάτω θέματα της ετήσιας διάταξης

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Πόλεμος θέσεων στο Βερολίνο-Τείχος» ύψωσε η Γερμανία πριν από τη συνάντηση Βαρουφάκη-Σόιμπλε·Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την υγεία- Παρέμβαση σε 3 επίπεδα·Ασφυκτική πίεση Ντράγκι για πολιτική συμφωνία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Θράσος για το στεφάνι στα Ίμια-Γερμανός ευρωβουλευτής αποκαλεί «ακροδεξιό» τον Καμμένο γιατί τόλμησε να πράξει το εθνικό καθήκον του·Σοκ από την ΕΚΤ- Η Γερμανία ανεβάζει τον πήχη του «όχι». Σαβουάρ βιβρ χωρίς ουσία από τον Ολάντ·Χρυσή Αυγή- Ο Εφέτης που διαφώνησε: Δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες