Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

SHIAI 1η Φιλική εσωτερική συνάντηση Φεβρουαρίου και Βραβεύσεις για τις Ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 (Τσικνοπέμπτη) στην αίθουσα προπονήσεων Τζούντο στο 1ο Λύκειο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το 1ο Shiai για το έτος 2015 φιλική συνάντηση μηνός Φεβρουαρίου μεταξύ των ακαδημιών του συλλόγου.

Σουβλάκι, φτώχεια και φιλότιμο στον Πεζόδρομο του Κιλκίς την Τσικνοπέμπτη


Προτζούνιορ και μικρά Τζούνιορ σε δράση σήμερα στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Την Ακαδημία CALCIO από τον Άγιο Παντελεήμονα υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της η Ακαδημία εκμεταλλευόμενη τις άριστες καιρικές συνθήκες. Έτσι οι μικροί αθλητές και οι γονείς τους χάρηκαν με την ψυχή τους το ποδόσφαιρο με το αγωνιστικό πάθος που επέδειξαν οι μικροί αθλητές.

Ένοπλη ληστεία σε super market στην Πιερία

Χθες (13-02-0215) το απόγευμα, σε περιοχή της Πιερίας 4 άγνωστοι δράστες, με την απειλή πιστολιών που έφεραν οι 2 εξ αυτών, εισήρθαν σε super market και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.200, ευρώ. Δράστες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τους ανέμενε συνεργός τους, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν το είχαν αφαιρέσει από περιοχή της Κατερίνης τα ξημερώματα της 13-02-2015 από έναν 25χρονο και μία 25χρονη με την απειλή βίας. Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Άνετα επικράτησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς επί της Δόξας Καμπάνη

Άνετα και χωρίς αντίσταση ,όπως δείχνει το τελικό αποτέλεσμα 5-0 επικράτησε ο Αλέξανδρος της Δόξας Καμπάνη στον αναβληθέντα από την 1-2-2015 αγώνα της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.