Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Πρόταση συνδυασμού "αλλά..ΖΩ" για τα αδέσποτα στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής "αλλά..ΖΩ"
Όπως, ήδη έχουμε αναφερθεί, στο θέμα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, εδώ και μία δεκαετία ο δήμος μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους θέματα, επιβάλλεται να επιλύονται και να αντιμετωπίζονται με την δέουσα σοβαρότητα και ευαισθησία, τόσο από πλευράς του δήμου όσο και των συμπολιτών μας εν γένει. Η συμμετοχή και ενεργοποίηση όλων μας είναι αναγκαία.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο συνεχών ελέγχων που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (20-02-2015) το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, δύο ημεδαποί 25 και 28 ετών (άντρας – γυναίκα) και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Αιμοδοσία στα Ρϋζια Παιονίας την Κυριακή 1 Μαρτίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρυζίων Παιονίας, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 1 Μαρτίου το πρωί, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας. Παρακαλούνται οι εθελοντές Αιμοδότες να προσέλθουν για την υψίστη αυτή προσφορά τους.

Παιδαγωγικές Συσκέψεις – Ενημέρωση των Γονέων και Κηδεμόνων

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Η πρόοδος των Μαθητών, καθώς και οι δυσκολίες μάθησης που παρουσιάζουν, αποτελούν αντικείμενα συχνών και συστηματικών συζητήσεων του Συλλόγου Διδασκόντων. Σκοπός των συζητήσεων είναι η ανταλλαγή απόψεων και η αλληλοενημέρωση των εκπαιδευτικών για ζητήματα αξιολόγησης καθώς και η λήψη μέτρων για την πρόληψη της σχολικής αποτυχίας.

Στο Eurogroup τα βρήκαν, στο Σεβαστό χόρεψαν