Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Για την παρένθετη μητρότητα μιλά ο γυναικολόγος Γ. Φραγγίδης (Video)


«Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών» από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Υπευθύνων του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και των Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Κιλκίς, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών Κιλκίς, στο πλαίσιο των δράσεων για το Κοινωνικό Σχολείο, προτίθενται να προβούν στην υλοποίηση Πιστοποιημένου Προγράμματος Πρώτων Βοηθειών (CPR –AED) σε 30 εκπαιδευτικούς του Νομού Κιλκίς.

Ερωτηματικά προκαλεί η συμφωνία με εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας. σε στρατιωτικούς

Ανακοίνωση Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.Από την επίσημη σελίδα της Π.Ο.Ε.Σ. πληροφορηθήκαμε μεταξύ άλλων, ότι «Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών πέτυχε αποκλειστική συνεργασία με την κάρτα υγείας ΕΥ Club…» όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν. Η ανακοίνωση αυτή μας προκάλεσε τρομερή εντύπωση, φτάνοντας σε σημείο πλέον, να μην μπορούμε καν να πιστέψουμε αυτά που γίνονται στην Ομοσπονδία μας.

Kinesis-Gym Spring Special Offer

Spring special offer!!!
Το καλοκαίρι πλησιάζει ετοιμάσου….
- 12 επισκέψεις Personal Training (Power Plate) 100,0€
- 12 θεραπείες Vacu Fit Thermal Elegance Pro 100,0€
- 12 επισκέψεις Personal Training (Power Plate) + 12 θεραπείες Vacu Fit Thermal Elegance Pro, (συνδυαστικά για τέλειο αποτέλεσμα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους ΜΟΝΟ 150,0€
*περιορισμένος αριθμός εκπτωτικών πακέτων, λήξη πακέτου 17/3/2015
**μαζί με το πακέτο, χρήση παροχές γυμναστηρίου για ένα μήνα

Πληροφορίες και κρατήσεις προσφορών στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 2341020450

«Εκδηλώσεις ΓΕΛ Αξιούπολης για το Σχολικό έτος 2014-2015)»

[Με αυτό το δελτίο τύπου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς, τις υπηρεσίες και τους ιδιώτες και τα φυσικά πρόσωπα που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση των παραπάνω εκδηλώσεων για την πληρέστερη ενημέρωση και κατάρτιση των μαθητών μας].
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας πραγματοποίησε τις παρακάτω εκδηλώσεις από την έναρξη του σχολικού έτους 2014-2015 και έως σήμερα:

Γινόταν της Γεωργίας στην Έδεσσα, αλλά...

Συνελήφθησαν χθες (25-2-2015) το μεσημέρι στην Έδεσσα και τα 4 μέλη της οργάνωσης, όλοι τους υπήκοοι Γεωργίας και πρόκειται για 2 γυναίκες και 2 άνδρες ηλικίας από 25 έως 30 ετών.

Χιουμοριστικό βίντεο για τη συμφωνία κυβέρνησης - ΕΕ για επέκταση του μνημονίου (VIDEO)



Δελτίο τύπου ΚΚΕΔείτε το χιουμοριστικό βίντεο για τη νέα συμφωνία κυβέρνησης - ΕΕ για επέκταση του μνημονίου και των δεσμεύσεων που το συνοδεύουν.

Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο Αγροδιατροφικών Προϊόντων

«Ένας στόχος του Επιμελητηρίου Κιλκίς έγινε πραγματικότητα», ήταν τα λόγια του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, κου Παύλου Τονικίδη, μιλώντας για το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο Αγροδιατροφικών Προϊόντων e-auction market, το οποίο λειτουργεί στην έδρα του Επιμελητηρίου στο Κιλκίς.

Αν μπορείς κλέψε περισσότερο!...

Μην πυροβολείτε τους κυνηγούς!

Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα*
Μια αντι-κυνηγετική εκστρατεία λάσπης έχει οργανωθεί τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο. Τι σημαίνει όμως κυνηγός; Γιατί τον ταυτίζουν με τον λαθροθήρα; Γιατί ποινικοποιούν ακόμα και την κατοχή κυνηγετικών όπλων με άδεια;

Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον με το LEADER στο Κιλκίς

- Υπερκαλύφθηκε κατά 296% ο προϋπολογισμός της 4ης προκήρυξης
Η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER (Ε.Δ.Π.) της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε., σύμφωνα με την υπ. αριθ. 36/13-2-2015 απόφασή της και τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού διοικητικού ελέγχου της ΕΥΕ ΠΑΑ Ανταγωνιστικότητα, ανακοινώνει τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 4ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER – Άξονας 4 του ΠΑΑ.

Κιλκίς: Χρειαζόντουσαν καρότσα και την έκλεψαν

Συνελήφθησαν χθες (25-2-2015) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 44χρονος και ένας 41χρονος, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της προηγούμενης μέρας αφαίρεσαν, από χωριό του Κιλκίς, μία αγροτική καρότσα ιδιοκτησίας 51χρονου.

Συνελήφθη 57χρονος στο Κιλκίς, για κατοχή πυρομαχικών και ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (25-2-2015) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 57χρονος ημεδαπός, για κατοχή πυρομαχικών και μικροποσότητας κάνναβης.

Μια παράταση ζωής

Του Λευτέρη Παυλίδη
Έπεσε, αλλά ηρωικά! Αυτό μπορεί να το πει κάποιος με σιγουριά για τον νεοεκλεγέντα Πρωθυπουργό μας που επέστρεψε από το πρόσφατο Eurogroup. Ok, οι προηγούμενοι ήταν υπερβολικά δουλοπρεπείς. Παραήταν υπάκουοι και υποχωρητικοί. Το παραδέχομαι. Δέχονταν τα πάντα και σε χρόνο ρεκόρ. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά είδαμε τις διαπραγματεύσεις με τους κατακτητές να διαρκούνε 2 εβδομάδες! Για τον Βαγγέλη Σαμαρά ήταν θέμα ωρών. Πήγαινε το πρωί και γυρνούσε το βράδυ. Άντε την επόμενη μέρα…

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Επανεκκίνηση με προστασία των αδυνάτων- Η κυβέρνηση προχωρεί στην υλοποίηση των δεσμεύσεών της·Παιδεία- Επανασυστήνεται η τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση·Αλ. Τσίπρας στην Κ. Ο. – Κρινόμαστε από την ικανότητα διαπραγμάτευσης και διακυβέρνησης
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ασφυξία σε 34 μέρες-Δήλωση- σοκ του Βαρουφάκη για το χρηματοδοτικό κενό πριν από την τελική συμφωνία·Πως θα πληρωθούν τα ομόλογα που λήγουν- Και κραυγές και ψίθυρο στην Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ·Χάος στο ποδόσφαιρο- Αναβλήθηκαν όλα τα ματς της Α΄ Εθνικής

Νέα ανάρτηση της idomeni web team

Η idomeni web team, ανακοινώνει την νέα ανάρτηση της με τίτλο "Συνάντηση Γνωριμίας –Ενότητας". Στα πλαίσια του σχεδιασμού μας, για γνωριμία και διάδοση της προσπάθειας, της ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης πραγματοποιήθηκε συνάντηση –ημερίδα, με συμμετέχοντες από τα γειτονικά χωριά της περιοχής μας.