Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Μεταφορά θέσης φοίτησης Υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις-Σώματα

Επιστολή Ένωσης Στρατιωτικών Κεντρικής Μακεδονίας προς Αναστ. Κουράκη
"Ασφαλείας Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, 
Σύμφωνα με το Νόμο 4218/2013, άρθ. 6 παρ. 4, ΦΕΚ. Α268/10-12-2013, που αφορά τη μεταφορά θέσης φοίτησης των φοιτητών των Σχολών ή Τμημάτων Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ, οι οποίοι είναι έμμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι, υπάλληλοι του Δημοσίου, μόνιμα υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς της θέσης φοίτησής τους σε αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, που εδρεύει στην πόλη που υπηρετούν ή παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Πρόγραμμα «Νομική Βοήθεια για Νέους» από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ανακοινώνεται ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς εντάχθηκε, για το έτος 2014-2015, κατόπιν πρωτοβουλίας και ενεργειών του τέως Υφυπουργού και Βουλευτή Κιλκίς Γεωργίου Γεωργαντά, στο Πρόγραμμα «Νομική Βοήθεια για Νέους» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 09/2015, 04/03/2015/1330Β) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:
Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα από το πρωί της Πέμπτης (05-03-2015) και από τα βορειοδυτικά.
Πιο αναλυτικά:

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΥΓΗ ·Μάχη σε όλα τα μέτωπα-Πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για να προχωρήσει η χώρα μπροστά·Νάντια Βαλαβάνη:-Διαγραφή όλων των προσαυξήσεων για πληρωμή της οφειλής μέσα στον Μάρτιο·Μετανάστες – πρόσφυγες- Ανακλήθηκε η παράτυπη διαταγή
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σεισμός – Λαθραίοι και μοιραίοι-Ρίχτερ από το έγγραφο – σοκ (που έχει ψηφιστεί το 2011 επί Παπουτσή),Αν εφαρμοζόταν, θα τίναζε στον αέρα την Ελλάδα·Σήμερα η πιο κρίσιμη ώρα για τη Ν. Δ.-ΟΙ γραμμές άμυνας του Σαμαρά και η στάση των εμφανιζόμενων ως διεκδικητών της ηγεσίας- Οι βουλευτές θα μιλήσουν, έπειτα από τρία χρόνια σιωπής·Παραιτήθηκε ο Ζερβός από τη ΔΕΗ- Και παραπέμπεται για κακούργημα, για αυξήσεις σε 19 μεγαλοστελέχη