Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Με καρδιά πρωταθλητή η ομάδα παίδων της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες(2000-2001) του Ηλία Ξανθόπουλου επί του Κιλκισιακού σήμερα στην Ευκαρπία με 4-2 και έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς.

Την άλλη εβδομάδα ο αριθμός εισακτέων κατά τμήμα των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Την άλλη εβδομάδα θα είναι έτοιμο το Υπουργείο Παιδείας να δώσει στη δημοσιότητα τον αριθμό εισακτέων κατά τμήμα των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Κρεμάστηκε πρώην αντιδήμαρχος στην Αχαΐα

Απαγχονισμένος σε αγροτική περιοχή στη Βούντενη Αχαΐας βρέθηκε από περαστικό, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σαμιώτης, γνωστός επιχειρηματίας, πρώην Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου, Νίκος Λύκος.

15η Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Καταναλωτή, ο Ε.Φ.Ε.Τ., ως επίσημη αρχή για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και της προστασίας των καταναλωτών, χαιρετίζει όλους όσοι συμβάλουν στην ανάπτυξη και στη λειτουργία ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού συστήματος ασφάλειας για τα τρόφιμα στο πλαίσιο της διατροφικής πολιτικής της χώρας.

Εκδήλωση στο Κιλκίς με ομιλητή τον Βλάση Αγτζίδη

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς και ο Όμιλος για την ιστορία και τον πολιτισμό του Ν. Κιλκίς συνδιοργανώνουν το Σάββατο , 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του εντευκτηρίου της (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος) την εκδήλωση με θέμα:

Αν βρείτε αυτά τα δημητριακά προγεύματος στα Lidl, μην τα αγοράσετε

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε την παρουσία ξένου σώματος στο προϊόν «Crownfield Δημητριακά προγεύματος με 10% κομματάκια σοκολάτας και 4% φουντούκια», σε συσκευασία 600g, με αριθμό παρτίδας L 14340 012 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από την 06.04.2016, που παράγεται από την εταιρεία Mulder Natural Foods N.V. και διακινείται στην Ελλάδα από τη Lidl Hellas.

Tακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 16 Μαρτίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ομιλία με θέμα: «Εθισμός σε ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο και διαδίκτυο» στο Κιλκίς



Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς - Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» συνδιοργανώνουν Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα «Εθισμός σε ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο και διαδίκτυο».

«Ημερίδες για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα στην Εφηβεία στο Γυμνάσιο και ΓΕΛ Γουμένισσας»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Υπευθύνων του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και των Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Κιλκίς, κας Σωτηρίας Καρολίδου και κου Ιωάννη Λιναρδάκη αντίστοιχα, και σε συνεργασία με την Μονάδα Υγείας Κιλκίς της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης (Π.Ε.Δ.Υ.) στο πλαίσιο των δράσεων για το Κοινωνικό Σχολείο, λαμβάνοντας υπόψη το β σχετικό, συνδιοργανώνουν Ενημερωτικές Ημερίδες με θέμα: «Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα στην Εφηβεία» που απευθύνονται σε:

Ανοικτή ομιλία του Βασίλη Λεβέντη την Κυριακή στο Κιλκίς

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ.Βασίλης Λεβέντης θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Habitat στο Κιλκίς, την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι και θα αναλύσει τις πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας ιδιαίτερα το ενδεχομένο διεξαγωγής νέων βουλευτικών εκλογών περί τον Ιούνιο του 2015.

"Σας καλούμε για την ετήσια προσκοπική φασολάδα"


Έκθεση ακουαρέλας "Άνοιξης φως, χρώμα" της Μάγδας Αγαλιώτη στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, στις 7μ.μ., στην αίθουσα "Κούρος Ευρωπού" της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ακουαρέλας "Άνοιξης φως, χρώμα" της συντοπίτισσάς μας Μάγδας Αγαλιώτη.

Κιλκίς: Ημερίδα για σπουδές στην Ρουμανία


Για τους Δ' Χαιρετισμούς με τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης


Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κρητών ν. Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ"

Ανακοίνωση Συλλόγου  Κρητών ν. Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ"
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Ν. Κιλκίς ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που πρέπει να πραγματοποιείται κάθε έτος, βάσει καταστατικού.

"Έλα για τσάι στο σχολείο, φέρε μαζί σου και ένα βιβλίο"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Με χαρά σας προσκαλούμε στην μουσικοχορευτική μας εκδήλωση με τίτλο: "Έλα για τσάι στο σχολείο, φέρε μαζί σου και ένα βιβλίο", στις 15 Μαρτίου και ώρα 6:00μ.μ. στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας. Σκοπός της εκδήλωσής μας είναι η ενίσχυση της σχολικής μας βιβλιοθήκης!

Ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του 2ου συστήματος δασοπροσκόπων (https://goo.gl/maps/d8do5) στις 19:00.

Στο Κιλκίς το 24ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσάνων


Οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι συγκεντρώνουν τρόφιμα

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, ενόψει των εορτών του Πάσχα και στα πλαίσια της αλληλεγγύης καλεί όλους τους συνταξιούχους καθώς και όλο τον κόσμο, όσοι μπορούν και θέλουν για
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (όσπρια, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, παιδικά γάλατα σε σκόνη, καφέ, ζάχαρη, λάδι κ.ά.).

«Ενημερωτικές Ημερίδες για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα στην Εφηβεία».

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Υπευθύνων του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και των Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Κιλκίς, κας Σωτηρίας Καρολίδου και κου Ιωάννη Λιναρδάκη αντίστοιχα, και ο Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Κιλκίς, σε συνεργασία με την Μονάδα Υγείας Κιλκίς της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης (Π.Ε.Δ.Υ.) στο πλαίσιο των δράσεων για το Κοινωνικό Σχολείο (α σχετικό), λαμβάνοντας υπόψη το β σχετικό, συνδιοργανώνουν Ενημερωτικές Ημερίδες με θέμα: «Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα στην Εφηβεία» που απευθύνονται σε: