Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μια βραδιά με ζωντανή μουσική στο Ράντσο Κιλκίς


Με νίκες συνέχισαν οι άνδρες και οι παίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Η αρχή έγινε το Σάββατο το πρωί στην Γουμένισσα όπου οι παίδες με κεκτημένη ταχύτητα από το προηγούμενο αγώνα που συνέτριψαν τον Κιλκισιακό με 4-2, επιβλήθηκαν και του Πάικου με 1-2 εκτός έδρας και προπορεύονται στην βαθμολογία του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς.

Γιατί θα κατέβω στην πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις 28 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη


... γιατί αν προχωρήσει η εξόρυξη στις Σκουριές, ακολουθούν Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή και θα γίνει όλη η Βόρεια Ελλάδα ένα απέραντο μεταλλείο!

Ομιλία Γέροντος Εφραίμ στο Κιλκίς

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας ότι την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς θα τελεσθεί η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ στο τέλος της οποίας θα ομιλήσει επίκαιρα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γέρων Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους. Παρακαλούνται όλοι οι ευλαβείς ορθόδοξοι χριστιανοί να συμμετέχουν για πνευματική τους ωφέλεια.

Κιλκίς: Έτοιμα όλα για τη μεγάλη εκδήλωση των Σαρακατσάνων




Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς ‘’Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ’’ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.), ως συνδιοργανωτές του 24ου Οργανωτικού Συνεδρίου Συλλόγων Σαρακατσαναίων που θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Μαρτίου 2015 στο Αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, έδωσαν συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 18-3-2015 στα τοπικά Μ.Μ.Ε. (Δείτε ΕΔΩ)

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Ενισχυμένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εντατικοποιεί τις δράσεις της, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

''Αλλάζω, Το μαγικό κλειδί στην πρόληψη και την απεξάρτηση''

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και η Πρόεδρος της ΚΔΕΚ Χρυσή Σοφού σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2015

Πρόγραμμα
των
πανελλαδικών εξετάσεων
2015
Δείτε

Φεύγει ο Νίκος Χιονής και έρχεται ο Πέτρος Δεμέστιχας στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «ΠΟΝΤΟΣ»

Γνωρίζεται ότι στις 23 Μαρτίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11 αντί της 10 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ», στο Στρατόπεδο «ΚΑΜΠΑΝΗ» στο Κιλκίς.

Παρέμβαση Ψυχολόγου στα Λύκεια του Νομού Κιλκίς για το άγχος των εξετάσεων

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Υπευθύνων του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, του ΚΕΣΥΠ και του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΙ.ΔΕ Κιλκίς, κ. Σ. Καρολίδου, κ. Π. Κατσιούλα και Π. Σιάνου – Χατζηκαμάρη και κ. Ι.Λιναρδάκη αντίστοιχα, σε συνεργασία με την Ψυχολόγο κα. Δάτση Σοφία, λαμβάνοντας υπόψη το ανωτέρω σχετικά θα προβούν στην υλοποίηση Ενημερωτικών Συναντήσεων με θέματα που θα αφορούν στη Συμβουλευτική Μαθητών για πρόληψη αγχογόνων καταστάσεων, εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Κιλκίς: Ενημερωτική συνάντηση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων

Ενημερωτική συνάντηση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων με θέμα ''Αλλάζω, Το μαγικό κλειδί στην πρόληψη και την απεξάρτηση'' διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς με τη συνεργασία του ΚΕΘΕΑ – ΙΘΑΚΗ, του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών ''Νηρέας'' και της ΚΔΕΚ.

Κάλεσμα Λαφαζάνη για καλλιέργεια τεύτλων με το νέο τιμολόγιο της ΕΒΖ

Ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Υπουργός Αναπληρωτής Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, διαβεβαιώνουν τους τευτλοπαραγωγούς ότι έχουν εξασφαλιστεί τα χρήματα για την άμεση αποπληρωμή της παραγωγής τους για το έτος 2014 και ότι εντός των ημερών θα βρίσκονται στα χέρια τους.