Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Δράμα: Γενοκτονία Θρακών - Παρουσίαση βιβλίων του Κιλκισιώτη συγγραφέα Γιώργου Μάνου

Παρουσίαση των βιβλίων του Κιλκισιώτη συγγραφέα Γιώργου Μάνου, θα γίνει το Σάββατο, 28 Μαρτίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας, στα πλαίσια των διήμερων εκδηλώσεων μνήμης για τη γενοκτονία των Θρακών, που διοργανώνουν στις 28 & 29 Μαρτίου ο Δήμος Δράμας, το Ίδρυμα Χαριλάου Κ. Κεραμέως και η Θρακική Εστία Δράμας.

Η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015 στο Κιλκίς (Video)


Εκδήλωση ενημέρωσης για παραγωγούς αγροτικών προϊόντων στην Γρίβα

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για παραγωγούς αγροτικών προϊόντων υλοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο γραφικό και συγχρόνως παραγωγικό χωριό του Παίκου την Γρίβα. Η διοργανώτρια της εκδήλωσης εταιρεία COMPO Hellas με έδρα την Αττική, σε συνεργασία με τοπικό κατάστημα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων των κκ Γλαύτση και Καλαϊτζίδη παρουσίασαν προτάσεις λίπανσης για τις κυριότερες καλλιέργειες της περιοχής.

Τα πήραν όλα οι αθλητές του ΑΙΑΝΤΑ στα «Φασουλάδια 2015»

Την Κυριακή 22 Μαρτίου στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά, ο Δήμος Λαγκαδά και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Θεσσαλονίκης με την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης συνδιοργάνωσαν τα «Φασουλάδια 2015», μία πετυχημένη διοργάνωση που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη και προσελκύει μεγαλύτερο αριθμό ενεργών αθλητών, βετεράνων και ελεύθερα ασκούμενων.

Σκοτώθηλε 67χρονος σε τροχαίο στην Πέλλα

Χθες (24-03-2015) το βράδυ στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Σεβαστειανών - Ριζού, στην Πέλλα, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 67χρονου οδηγού. Στο όχημα εκδηλώθηκε φωτιά η οποία κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015)

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 12/2015, 24-03-2015/2330β) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη 2 άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (24-03-2015) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 άτομα ηλικίας 34 και 36 ετών, για αγοραπωλησία ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από στοχευμένες έρευνες και αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκε ο 36χρονος χθες το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 12,1 γραμμαρίων και την οποία είχε «αγοράσει» λίγο νωρίτερα από τον 34χρονο.

"Έχετε απορίες; Ρωτήστε τον Δημήτρη Μάρδα"

Πρόσκληση σε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα
Με αφορμή τόσο το μείζον θέμα «των μη εξυπηρετούμενων δανείων των επιχειρήσεων στις τράπεζες και ειδικότερα των δανείων που έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου», όσο και γενικότερα «των οικονομικών θεμάτων των επιχειρήσεων», θα γίνει συνάντηση την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς. Στη συνάντηση θα παρευρεθεί ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας.