Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Τι πρέπει να ξέρετε για τις πασχαλινές σας αγορές

Με γνώμονα την πληρέστερη ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού, το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενημερώνει τους πολίτες – καταναλωτές για τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν ενόψει της εορτής του Πάσχα, επισημαίνοντας τα ακόλουθα:

Η Τόλμη Κιλκίς στο 1ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ KID CUP 2015



Φιλικοί αγώνες Taekwondo WTF με την επωνυμία 1ο Πανσερραϊκό διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο στο πάρκο ομόνοιας Σερρών την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015. Στόχος της ενέργειας αυτής από το διοργανωτή σύλλογο Πρωτέα Σερρών και τους συμμετέχοντες ήταν η αγωνιστική εμπειρία στις ηλικίες γεν. 2002-2003-2004 οι οποίοι αναμετρήθηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες Daedo και με συμβατικούς οι γεν. 2005-2006-2007-2008-2009. Όλοι οι αθλητές –ριες ανεξαρτήτου ηλικίας αγωνίστηκαν από 2 φορές με κλήρωση δίχως νικητή.

Διημερίδα με θέμα "Καρκίνος του Πνεύμονα – Πρόληψη και θεραπεία" στο Κιλκίς

Διημερίδα με θέμα "Καρκίνος του Πνεύμονα – Πρόληψη και θεραπεία" διοργανώνεται την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς. Η διοργάνωση ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ενώ το Επιστημονικό μέρος της διημερίδας έχει αναλάβει η Πνευμονολογική – Ογκολογική Κλινική του ΑΝΘ Θεαγένειο.
Στη συνδιοργάνωση μετέχουν ο Δήμος Κιλκίς, η Καρδιοθωρακο-χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ, ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Σύλλογος καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς “Ο Άγιος Ευγένιος”, ενώ η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σαρακατσάνικο γλέντι στο Κιλκίς


Δήμος Κιλκίς: ''Ένα βιβλίο από σένα''

Με κεντρικό σύνθημα ''Ένα βιβλίο από σένα'' ο Δήμος Κιλκίς με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης – Διαφάνειας ξεκινούν αυτό το μήνα οργανωμένη εκστρατεία συλλογής παιδικών, εφηβικών βιβλίων καθώς και βιβλίων γενικού ενδιαφέροντος (επιστημονικού, ιστορικού, λογοτεχνικού περιεχομένου κ.α.) με σκοπό τον εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών του Δήμου Κιλκίς.

Στα λουτρά Πόζαρ πάνε οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι ν. Κιλκίς

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, πραγματοποιεί Ημερήσια Εκδρομή στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΑΡΙΔΑΙΑΣ την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.
Για πληροφορίες – εγγραφές στα τηλέφωνα 2341076595 (Γραφείο Συλλόγου) και 6983756477 κο Τσαχουρίδη Βασίλειο και προσωπικά ώρες Γραφείου Τετάρτη και Σάββατο 10-12.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στις 125 καλύτερες της Ελλάδος

Μετά από εξονυχιστική εξέταση πολλών Ακαδημιών Ποδοσφαίρου από όλο τον Ελλαδικό χώρο η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς επιλέγει , από την ΕΠΟ και την ΟΠΑΠ ΑΕ ως μια από τις 125 αρτιότερες Ακαδημίες σε οργάνωση και ποιότητα στην εκπαίδευση των αθλητών της ακολουθώντας μια ιδιαίτερα διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης. Η επιλογή των 125 Ακαδημιών με την υψηλότερη βαθμολογία έγινε μετά από έλεγχο ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και του προφίλ τους και τα κριτήρια αφορούσαν μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

Απρίλιος, Μήνας Αγροτικής Οικονομίας και Ανάτασης για το νομό Κιλκίς

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης – Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Απριλίου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς:

Εκδήλωση Στρατιωτικών με θέμα «Παγκόσμιες εξελίξεις, τρέχουσες απειλές, θέση της Ελλάδας»

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει διάλεξη στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Παγκόσμιες εξελίξεις, τρέχουσες απειλές, θέση της Ελλάδας».

Συνελήφθη 20χρονος στην Χαλκιδική για ζωοκτονία

Συνελήφθη χθες (25-03-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, 20χρονος ημεδαπός για ζωοκτονία και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Η Coca Cola και ο «έμπειρος» σύμβουλος επιχειρήσεων…

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» (Κυριακή 22 Μαρτίου 2015) εκφράζει με τυφλή συνέπεια τα συμφέροντα ενός συγκεκριμένου τύπου «επιχειρηματικό κόσμο» (αποφεύγω να γράψω του κεφαλαίου, διότι αυτό είναι υπό διερεύνηση στην ελληνική κοινωνικοπολιτική συνθήκη).

Εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων θα διενεργηθούν τη Δευτέρα 30-3-2015.

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Κιλκίς

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα καθώς και τις ανάλογες τιμές, όπως αρμόζει στην σημερινή ημέρα, εορτάστηκε η μεγάλη Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου αλλά και της Εθνικής μας παλιγγενεσίας στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Θητεία δύο χρόνια επιπλέον με μισθό!-Με αποδοχές μόνιμου υπαξιωματικού (περί τα 800 ευρώ καθαρά), όπως ανακοίνωσε ο υπ. Άμυνας·Εξωφρενικά επιεικής η ποινή στον Παπακωνσταντίνου- Έναν χρόνο φυλακή (!!!) με τριετή αναστολή, για την «αλλοίωση» της «λίστας» Λαγκάρντ·Κατρούγκαλος στο απόσπασμα
ΕΘΝΟΣ ·Διαγραφή οφειλών από τα Ταμεία- Όλη η εγκύκλιος για τη ρύθμιση των 100 δόσεων·Όλα κρίνονται τη Δευτέρα-Αγώνας δρόμου για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων·Στο πιλοτήριο το μυστικό της τραγωδίας με τους 150 νεκρούς-Το «μαύρο κουτί» αποκρυπτογραφεί την μοιραία πτήση