Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Οικισμός Νέο Γυναικόκαστρο νομού Κιλκίς: Κρατάει τη νεολαία του

Συνταξιοδοτήσεις των Εκπαιδευτικών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. επανέρχονται για το ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα του δικαιώματος των εκπαιδευτικών να επιλέγουν το χρόνο που θα υποβάλλουν αίτηση για συνταξιοδότηση. Υπογραμμίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί των δύο βαθμίδων είναι οι μοναδικοί κλάδοι μονίμων δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν.

Έτοιμος να ξεσπάσει πάλι ο Γαλλικός ποταμός


Το νέο Δ.Σ. του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Με την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς με την παρουσία όλων των μελών που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 11ης Μαρτίου 2015, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι:

Παρουσίαση του παγκρατίου αθλήματος στο Kinesis Fight Club

Το Σάββατο στης 4 Απριλίου θα γίνει επίσημη παρουσίαση του παγκρατίου αθλήματος από τον εκπρόσωπο της ελληνικής ομοσπονδίας παγκρατίου κύριο Σταύρο Γουρουτσά. Η παρουσίαση και προπόνηση θα ξεκινήσει στης 17:00 στις εγκαταστάσεις του Kinesis και η συμμετοχή είναι δωρεάν για μέλη αλλά και μη μέλη του γυμναστηρίου.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του γυμναστηρίου μας στο τηλέφωνο 23410-20450

Βραδιά λυρικού τραγουδιού σήμερα, με την Βάσω Βαϊούλη και την Άννα Χατζημητάκου

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς και το Πολυάνειο Ωδείο Ι. Μητροπόλεως Κιλκίς συνδιοργανώνουν το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 8:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του εντευκτηρίου της (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος) τη βραδιά λυρικού τραγουδιού: «Η ΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ …ΤΡΑΓΟΥΔΙ». 

Βάλτε τα ρολόγια σας μια ώρα μπροστά

Από αύριο το πρωί (Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015), εφαρμόζεται και στη χώρα μας το μέτρο της θερινής ώρας. Στις 03:00, οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλ. στις 04:00.

"Ανάγκη για δημοκρατικές αλλαγές στη δημόσια εκπαίδευση"

Δελτίο τύπου Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
"Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη δημόσια συζήτηση για τις αλλαγές που πρέπει να προωθηθούν στη διοίκηση της εκπαίδευσης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πρόταση για επιλογή των διευθυντών των σχολικών μονάδων με άμεση εκλογή από το σύλλογο των εκπαιδευτικών.