Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΚΚΕ: Να καταργηθεί ο θεσμός του «κτηνιάτρου εκτροφής».

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Ο «κτηνίατρος εκτροφής» θεσμοθετήθηκε με το Ν.4235/2014 (άρθρα 60 & 62) και με την υπ’ αριθ. 816/156798 Υπουργική απόφαση ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής του. Ο στόχος, σύμφωνα με την απόφαση, είναι η αποτελεσματική εφαρμογή του προγράμματος ελέγχου και εκρίζωσης της βρουκέλλωσης αιγοπροβάτων και βοοειδών αλλά και άλλων προγραμμάτων επιτήρησης - εκρίζωσης ασθενειών των παραγωγικών ζώων, η παραγωγή ασφαλών τροφίμων κλπ.

Ο Α.Σ. Άθλος Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών της Ε.Ο.Π.Τ. στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Στις 28-29/03/2015 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών για το έτος 2015.

Βιωματικά εργαστήρια για τους μαθητές του Γυμνασίου Σ.Σ. Μουριών

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 οι μαθητές του Γυμνασίου Σ.Σ. Μουριών είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε βιωματικές δράσεις με την ψυχολόγο κα Λέντζιου Κυριακή σχετικά με τη συνεργασία, τη φιλία, τη διαφορετικότητα, την αλληλοϋποστήριξη και την ενδυνάμωση τέτοιων εννοιών που συμβάλλουν στην πρόληψη φαινομένων βίας και εκφοβισμού.

Ο Γεωργαντάς ρωτάει για τα κόκκινα δάνεια των αγροτών στην υπό εκκαθάριση ΑΤΕ

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς σήμερα Τρίτη 31-3-2015 κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τα κόκκινα δάνεια των αγροτών στην υπό εκκαθάριση ΑΤΕ.
Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

"Στηρίζουμε τις αντιστάσεις - Ενισχύουμε τους Αγώνες", λένε οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ ν. Κιλκίς


Απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για την περίοδο των εορτών του Πάσχα

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κρητών Ν. Κιλκίς ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Ν. Κιλκίς ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ¨", λόγω μη απαρτίας στις 29 Μαρτίου σας καλεί στις 5 Απριλίου  στις 11,30 πμ, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που πρέπει να πραγματοποιείται κάθε έτος, βάσει καταστατικού.

Δράσεις του Νηρέα Κιλκίς το διάστημα Σεπτέμβριος 2014 - Μάρτιος 2015

Με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ θα θέλαμε να ενημερώσουμε για τις δράσεις που υλοποιήθηκαν το διάστημα Σεπτέμβριος 2014 - Μάρτιος 2015.

«Σε εξέλιξη η υποβολή Αιτήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2015–2016»

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάθεση αιτήσεων για το «Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Αμπελώνων περιόδου 2015–2016».

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: Βόρεια Κορέα κι Ζωή είναι ωραία

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά γίναμε θεατές μιας «παράστασης για έναν» από την Πρόεδρο της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε ακόμη μια συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων η κα Κωνσταντοπούλου φόρεσε τις κομματικές παρωπίδες και με το ειρωνικό της ύφος επέβαλε όλα όσα αυτή έκρινε «εντός νόμου».

O Θεολόγος Ζώτος και η μικρή Γεωργία-Χριστίνα Αναστασιαδου στα διαφημιστικά της Εθελοντικής Αιμοδοσίας 2015!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος τα γυρίσματα των διαφημιστικών της Eθελοντικής Aιμοδοσίας 2015 με τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου υγειάς και κοινωνικών ασφαλίσεων. Για πρώτη φορά φέτος τα γυρίσματα, πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς μετά από ειδική άδεια της διοικήσεως, αποτελώντας μια «έξυπνη» κίνηση που θα προβάλει το νομό και το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΑΥΓΗ ·Πρόσκληση-πρόκληση από τον Τσίπρα στην αντιπολίτευση-Στηρίξτε τις εθνικές «κόκκινες γραμμές»·Παιδεία- Νέο τοπίο, με νέο εξεταστικό·Γ. Δραγασάκης –Κοινοπραξία με συμμετοχή του Δημοσίου για ΟΛΠ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μάχη για το δώρο-Τελειώνει ο χρόνος, με τη χρηματοδοτική ασφυξία να γίνεται συνεχώς και πιο εφιαλτική·Γενοκτονία!- 35% η αύξηση των αυτοκτονιών λόγω του Μνημονίου·Πλήρως ασύδοτοι οι «επαναστάτες» με τις κουκούλες- Χθες προχώρησαν σε κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κρέμασαν μαύρο πανό