Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Omorfa taxidia. Εκεί που δικάστηκε και φυλακίστηκε ο Ιησούς Χριστός...

Κείμενο: Πάνος Γεωργιάδης
Πηγή: Όμορφα Ταξίδια
Συνέχεια στο αφιέρωμα μας στους Αγίους Τόπους, στα μέρη που συνδέονται με την Μεγάλη Εβδομάδα. Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη θα αναφερθούμε στο Πραιτώριο.

Από την ΓΝΩΜΗ αντί ευχών για το Πάσχα


Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: “Πόσο ασφαλές είναι το φαγητό σου;”

Η 7η Απριλίου, επέτειος της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας και ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), έρχεται να υπενθυμίσει ότι η κατανάλωση τροφής δεν παίζει ρόλο μόνο στην ικανοποίηση του αισθήματος της πείνας αλλά συντελεί στη διατήρηση της υγείας και στην ποιότητα της ζωής του ανθρώπου. Φέτος, ο Π.Ο.Υ. επιλέγει ένα από τα σημαντικότερα θέματα παγκόσμιας ανησυχίας για τη δημόσια υγεία – τα ασφαλή τρόφιμα.

Παράγινε το κακό με τον Μολλώχ της ασφάλτου: Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δύο νεαρά αδέλφια

Μεταξύ βραδινών και πρωινών ωρών της 06/07-04-2015 έλαβε χώρα θανατηφόρο ατύχημα. Συγκεκριμένα στην Ε.Ο Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας ΙΧΕ αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αποστραγγιστικό κανάλι με ύδατα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οδηγού και της 33χρονης συνοδηγού (αδέρφια).

Ευχές Πάσχα από την ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Κιλκίς


Η Αγία Αποκαθήλωσις στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου


Το Κουκλοθέατρο του Δήμου Κιλκίς στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Το κουκλοθέατρο πάει παντού! Ακολουθεί ως πιστός φίλος και σύντροφος το παιδί και το συνοδεύει στην καθημερινότητά του, σε σχολικές και πρωτοποριακές δράσεις, στις κοινωνικές του εκδηλώσεις. Ισχυρή απόδειξη, η συμμετοχή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που πραγματοποιήθηκε στις 3- 4 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Ευχές Πάσχα από το Λογότυπο Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου


Ευχές Πάσχα από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας


Ο Δήμαρχος Παιονίας σε Βρυξέλλες και Νυρεμβέργη

Σημαντικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παιονίας σε Βρυξέλλες και Νυρεμβέργη με πολλαπλά οφέλη για τους δημότες της Παιονίας.

Ευχές Πάσχα από το Φροντιστήριο "Κίνητρο"


Αδελφοποιήθηκαν τα Επιμελητήρια Κιλκίς και Σμύρνης

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων και με απτά αποτελέσματα επέστρεψε από τη Σμύρνη η αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Η αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π.Τονικίδη είχε ως βασικό σκοπό την υλοποίηση της δρομολογημένης από καιρό αδελφοποίησης των Επιμελητηρίων Σμύρνης και Κιλκίς.

Ευχές Πάσχα από τον Δήμαρχο Παιονίας


Ευχές Πάσχα από τον "Γερμανό" Κιλκίς και Πολυκάστρου


Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 60 ετών από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου


Σχολικές εκδρομές - Απάντηση στην ΕΛΜΕ Κιλκίς

Επιμέλεια κειμένου: Γιάννης ϊναρδάκης
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ - Άρθρο 2 - Εκπαιδευτικές Εκδρομές
1. Οι εκπαιδευτικές εκδρομές αποτελούν αναγκαίο συμπλήρωμα της αγωγής των μαθητών, γιατί τους δίνουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τόπους που έχουν ιδιαίτερη μορφωτική αξία, να γνωρίσουν τα επιτεύγματα του ανθρώπου μέσα στη μακροχρόνια πορεία του πολιτισμού και να καλλιεργήσουν την κοινωνικότητά τους.

Τίτλοι εφημερίδων, 8 Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Άνοιγμα προς Ανατολάς- Συνάντηση Τσίπρα- Πούτιν σήμερα στη Μόσχα·Επανεξετάζονται οι ιδιωτικοποιήσεις·Βουλή- Πρώτο «ναι» στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·16 μέρες προθεσμία για να μην υπάρξει «ατύχημα»· Ντροπή!- Βεβήλωσαν και τον χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη (επεισόδια χθες)·Αντισυνταγματικός ο νόμος (λέει το ΣτΕ) για τις μετεγγραφές