Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Ευχές Πάσχα από τα αΝήσυχα ΠνΕΥΜΑΤΑ του Κιλκίς


Άνοιξη. Τόσο κοντά και τόσο μακριά!


Πασχαλινά γεύματα αγάπης

Κοντά στους ανήμπορους συμπολίτες μας βρέθηκαν ενόψει του Πάσχα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλλικού ''ο Εχέδωρος'' και ο Σύλλογος «Ανάσα» Ευαισθησίας. Ειδικότερα, οι δύο Σύλλογοι διένειμαν γεύματα σε άπορες οικογένειες, προκειμένου οι τελευταίες να περάσουν ένα αξιοπρεπές Πάσχα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάρτιο του 2015


Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου του έτους 2015, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -562- άτομα και ειδικότερα:

Απολογισμός Μαρτίου 2015 της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για τον μήνα Μάρτιο του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας είναι πολλά και εξαιρετικά σύνθετα. Απαιτούν ήρεμο περιβάλλον, νηφάλια αντιμετώπιση και σε βάθος μελέτη σε συνάρτηση με την αξιοποίηση εμπειριών άλλων χωρών.

Η Γενοκτονία των Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων στο Ολλανδικό Κοινοβούλιο. Κανένας αγώνας για το δίκαιο δεν πάει χαμένος

Του Θεοφάνη Μαλκίδη* 
Είναι γεγονός ότι όσο μεγάλο χρονικό διάστημα και εάν περάσει, κανένας αγώνας για το δίκαιο και την αλήθεια δεν πάει χαμένος. Πόσο μάλλον όταν αυτός αφορά ένα ζήτημα που πέρασε από πολλά κύματα και Συμπληγάδες, πριν γίνει διεθνές και να απασχολεί κοινοβούλια, πολιτικούς, κυβερνήσεις, ανθρώπους με βαθιά αίσθηση της ευθύνης τους έναντι της ιστορίας.