Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Έρχεται το Μάιο στο Κιλκίς το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου


Που πήγε ο δήμαρχος Παιονίας το Πάσχα

Δελτίο Τύπου Δήμου Παιονίας
Με τον προσήκοντα σεβασμό και με κατάνυξη βίωσαν την Μ. Εβδομάδα του Θείου Δράματος και την Ανάσταση του Κυρίου οι δημότες της Παιονίας.  Ο Δήμαρχος, κ. Γκουντενούδης, παραβρέθηκε τη Μ. Πέμπτη στην Ακολουθία των Παθών στους Ιερούς Ναούς Αγ. Γεωργίου Ευρωπού, Αγ. Αθανασίου Πολυκάστρου και Άξιον Εστί Αξιούπολης. Τη Μ. Παρασκευή παρακολούθησε την Ακολουθία Αποκαθήλωσης στην Ιερά Μονή Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου ενώ αργότερα βρέθηκε στο Ναό της Παναγίας στη Γουμένισσα για την Ακολουθία του Επιταφίου.

Υπογράφηκαν 4 αποφάσεις για τη συνδεδεμένη ενίσχυση

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, υπέγραψε τέσσερις αποφάσεις με τις οποίες ξεκινά η εφαρμογή των νέων καθεστώτων συνδεδεμένης ενίσχυσης, στο πλαίσιο υλοποίησης της νέας ΚΑΠ.
Οι Αποφάσεις αυτές αφορούν στις συνδεδεμένες ενισχύσεις για:

Απαγόρευση επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στους ποταμούς, παραποτάμους, χειμάρους και στα λοιπά ρέοντα ύδατα της Π.Κ.Μ

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίστηκε με την υπ’ αριθ 167225(258)/08-04-2015 Απόφαση με ΑΔΑ:7ΜΕΥ7ΛΛ-6ΒΩ η Απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων ζώων στους ποταμούς Γαλλικό, Αξιό, Λουδία, Αλιάκμονα, Εδεσσαίο και όλους τους παραπόταμους, χειμάρρους, ρυάκια, γεωφράγματα και υδάτινα κανάλια αυτών, καθώς και σε όλα τα λοιπά ρέοντα ύδατα της Π.Κ.Μ. συμπεριλαμβανομένων των τεχνητών λιμνών με κάθε μέσο και εργαλείο, από Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ μέχρι και την Τετάρτη 03 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ, για την προστασία της αναπαραγωγής των ιχθύων και λοιπών υδρόβιων ζώων.

Κάλεσμα εθελοντισμού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης


Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Αξιούπολης
Με απόφαση του Σχολικού Συμβουλίου του 2ου Δημοτικού Αξιούπολης ορίστηκε η Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 ως Ημέρα δράσης και Εθελοντισμού του σχολείου μας με το σύνθημα «Ώρα για δράση».

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πάλι οι συντάξεις στην «κλίνη του Προκρούστη»-Τα δύο σενάρια για κύριες, επικουρικές και τις περικοπές που απαιτούν οι δανειστές·Έκπληξη Ιερώνυμου- «Η περιουσία της Εκκλησίας για το χρέος»·Μύθος το ταμείο που υποσχέθηκε η Frau Μέρκελ-1.000.000. ετησίως για τέσσερα χρόνια
ΕΘΝΟΣ ·Σε κρίσιμη καμπή οι διαπραγματεύσεις-Δεκαήμερο –φωτιά με τους δανειστές για συμφωνία μέχρι τις 23 Απριλίου·Δραματικό SOS- «Θα έχουμε νεκρό στην κατάληψη της Πρυτανείας»·Συναγερμός στο Αιγαίο για τους μετανάστες

Στους Ευζώνους για Πάσχα ο Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
"Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε ο βουλευτής και γραμματέας της νομαρχιακής οργάνωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας.
Την Μεγάλη παρασκευή παραβρέθηκε στην Αποκαθήλωση στο Ιερό κοινόβιο του Οσίου Νικόδημου Πενταλόφου το οποίο βρίσκεται σε πλαγιά του όρους Πάικο σε υψόμετρο 700 μέτρων κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια ενώ το Μεγάλο Σάββατο επέλεξε εκ νέου να παραβρεθεί για την αναστάσιμη λειτουργία σε Ιερό Ναό στα σύνορα και συγκεκριμένα στους Ευζώνους.