Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος RPM 66 by Les Mills

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκής βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του. RPM Release 66

Έρευνα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τα βιβλία του Δημοτικού

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του Ι.Ε.Π. για τα βιβλία του Δημοτικού:
Α. Οι ερωτώμενοι Σχολικοί Σύμβουλοι στην πλειονότητα τους θεωρούν ότι τα Μαθηματικά της Ε΄ Δημοτικού, η Ιστορία της ΣΤ΄ Δημοτικού και τα Μαθηματικά της Β΄ Δημοτικού παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες όσον αφορά:

Ερώτηση ΚΚΕ για τους απλήρωτους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του κλάδου της χημικής βιομηχανίας στην Κεντρική Μακεδονία

ΚΚΕ προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης
"Δεκάδες εργαζόμενοι στα, κλειστά πλέον, εργοστάσια της ΦΟΡΜΠΛΑΣΤ ΑΒΕΕ (Άσπρος, ΠΕ Κιλκίς) και ΜΠΑΛΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε.Β.Ε (Σίνδος, ΠΕ Θεσσαλονίκης), μαζί με το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Β. Ελλάδας, διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και το δικαίωμα στην δουλειά τους, καθώς εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν πολλαπλά εργασιακά προβλήματα.

Διαθέσιμες θέσεις στα σεμινάρια της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς σε Χέρσο και Κιλκίς

Συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα τα σεμινάρια της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις στα εξής προγράμματα:
· «Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα» στο Χέρσο, επόμενη συνάντηση Τετάρτη 22 Απριλίου στις 16:30 στο Νηπιαγωγείο Χέρσου

"Κύριοι Δημιουργοί, ο κλάδος της Εστίασης σας αποκαλεί ΄΄κτηματομεσίτες΄΄ και τα τραγούδια σας είναι ΄΄απαγορευμένα΄΄ στα μαγαζιά μας"

Υπογράφει ο Ηλίας Καλιώρας
Γεν. Γραμματέας ΠΑΣΚΕΔΙ
Κύριοι δημιουργοί,
παίζετε κρυφτούλι πίσω από την λέξη και έννοια ‘’πολιτισμός’’, αν και πολύ καλά γνωρίζετε πως σαν έννοια υπάρχει στις ψυχές των Ελλήνων, σαν λέξη όμως καταργήθηκε, γιατί πουλήθηκε και μέσα σ’ αυτό το παζάρι συμμετείχατε κύριοι πολιτισμικοί Δημιουργοί, μιας και δεν αντισταθήκατε, αν και μπορούσατε, μα αναλώνατε τον χρόνο σας, σε συστάσεις ‘’εισπρακτικών εταιριών’’ και εκφοβιστικές ιδέες.

Νέος προπονητής του Κιλκισιακού ο Σάββας Παντελιάδης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κιλκισιακού ο είναι ο Φώτης Γουνιώτης.
Η αγωνιστική περίοδος έχει μπει πια για τα καλά στην πιο κρίσιμη καμπή, και τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας αναλαμβάνει ο Σάββας Παντελιάδης, που φυσικά θα έχει διπλό ρόλο, αυτόν του παίκτη-προπονητή. Ήδη πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση, με τους παίκτες να δίνουν όρκο για την υλοποίηση των στόχων.
* Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί τον Φώτη Γουνιώτη  και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.

-

Τρακτέρ δολοφόνοι ή ανίδεοι οδηγοί

Χθες (15-4-2015) το πρωί, σε αγροτεμάχιο σε περιοχή της Αριδαίας, γεωργικός ελκυστήρας, που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Tακτική Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς


Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 20 Απριλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Eορτασμός του Αγίου Γεωργίου, στο Στρατόπεδο «ΚΑΜΠΑΝΗ» στο Κιλκίς

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού, στο Στρατόπεδο «ΚΑΜΠΑΝΗ» στο Κιλκίς. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ιερά Πανήγυρις στο Ιερό Κοινόβιο Νικοδήμου του Σγιορείτου


Καπναποθήκη τη Αυστροελληνική Κιλκίς: Έκθεση χειροποίητου κεντήματος Σοράγιας – Σημαντήρη – Σιδηροπούλου

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Διαφάνειας – Δόμησης φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής την Έκθεση Χειροποίητου Κεντήματος της Σοράγιας – Σημαντήρη – Σιδηροπούλου που εγκαινιάζεται την Κυριακή 19 Απριλίου στις 20:00.

Σούπερ προσφορά από τον Athlos Fightclub Kilkis Gym

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΞΕΚΙΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΑΠΟ 18 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ή 50 ΕΥΡΩ ΤΡΙΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 
ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Με κοινωνικό διάλογο εργαζομένων- εργοδοτών- Ολική επαναφορά συμβάσεων- κατώτατου μισθού·Η κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση:- Όσο κι αν απειλούν, δεν θα γυρίσουμε σε Μνημόνιο-λιτότητα·Ν΄. Παππάς: Δημόσια τηλεόραση χωρίς παρεμβάσεις
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Το 43,4% των μισθών σε εισφορές και φόρους-Έκθεση- βόμβα: Έτσι οδηγήθηκε στη φτωχοποίηση η μεσαία τάξη·Παράταση (έως τις 27 Μαΐου) για τη ρύθμιση –εξπρές-Ό,τι καταβάλλεται σε μετρητά, διαγράφεται από το ποσό των προσαυξήσεων·Χαράτσι και για τις επιδοτήσεις θα πληρώσουν φέτος οι αγρότες