Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Οσίου Νικοδήμου έως Πέμπτη μετά του Θωμά


“Άξιον Εστί” - των Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη με Μαέστρο τον Κιλκισιώτη Θεόδωρο Ορφανίδη

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, τιμώντας τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη και στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς, παρουσιάζει το μεγαλειώδες έργο του Έλληνα συνθέτη, “’Αξιον Εστί”, ένα από τα σημαντικότερα έργα της ελληνικής λόγιας μουσικής.
Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά το εμβληματικό αυτό έργο με τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. Ανάμεσα σε αυτά, το" Ένα το Χελιδόνι", το "Με το λύχνο του Άστρου", το "Της δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ" και το "Της Αγάπης Αίματα".

Δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας για τον Μάρτιο 2015

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια. Κατά τη διάρκεια του μηνός Μαρτίου 2015, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, σε όλη την επικράτεια, συνελήφθησαν 12.359 συνολικά άτομα, έναντι 8.915 τον Φεβρουάριο του 2015.

Η Τόλμη Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες Taekwondo παίδων-κορασίδων στην Καβάλα

Φιλικοί αγώνες Taekwondo παίδων-κορασίδων με διοργανωτή τον Α.Σ. Καβάλας και την έγκριση της ΕΤΑΒΕ, διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας στην Καβάλα στις 6 Απριλίου 2015.

Επιστολή Παραστατίδη προς Λαφαζάνη για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ του Ν. Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης, μετά από ενημέρωση που είχε από αγρότες που επένδυσαν σε Φωτοβολταϊκά, σχετικά με την αυθαίρετη μείωση της τιμής της KWh από πλευράς του αρμόδιου φορέα (Λ.ΑΓ.Η.Ε Α.Ε.), απέστειλε επιστολή προς τον ΥΠ. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ &.ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ κο ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΠΑΝ. προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.
Η επιστολή έχει ως εξής :

Τι λέει η ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Κιλκίς για την Ειδική Αγωγή

Δελτίο τύπου ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Κιλκίς 
Η εκπαίδευση, σ’ οποιαδήποτε κοινωνία, αντανακλά την πολιτική της φιλοσοφία. Σε μια δημοκρατική πολιτεία όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην Εκπαίδευση. Το Ελληνικό Σύνταγμα εξαίρει την προστασία της αξίας του ανθρώπου, τονίζει την ευθύνη της πολιτείας για τα άτομα με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και κατοχυρώνει το δικαίωμά τους για εκπαίδευση, κοινωνική ένταξη και επαγγελματική αποκατάσταση.