Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Θεμελίωση δικαιώματος και υπολογισμός σύνταξης

Επιμέλεια: Γιάννης Λιναρδάκης*
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Η υπηρεσία «Θεμελίωση δικαιώματος σύνταξης», έχει ως στόχο να πληροφορήσει τον επισκέπτη ανάλογα με τα δεδομένα που θα εισάγει αν έχει θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα καθώς και την ημερομηνία έναρξης καταβολής της σύνταξής του.

Συνέντευξη του Βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ στη Σουηδική εφημερίδα Dagens Nyheter.

1. Λέγεται πολύ τελευταία, ότι τα ταμεία του Ελληνικού κράτους κοντεύουν να αδειάσουν. Πόσο καιρό ακόμα θα φτάσουν τα λεφτά;
Παραστατίδης: Πρέπει να λάβουμε υπόψη πως από τον Αύγουστο του 2014 η χώρα δεν πήρε καμία δόση ως είχαν υποχρέωση να κάνουν οι εταίροι. Δυστυχώς, η ΕΚΤ με τη μέθοδο του δημοσιονομικού στραγγαλισμού προχώρησε σ’ έναν ωμό εκβιασμό προκειμένου η Κυβέρνηση να συρθεί σε συμβιβασμό με τους όρους που θέτουν οι δανειστές.

Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο 7ο Συνέδριο Πληροφορικής

Δελτίο τύπου 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
 Με μεγάλη προσέλευση και πολλές συμμετοχές διοργανώθηκε και εφέτος το 7ο Συνέδριο Πληροφορικής, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» στη Θεσσαλονίκη στις 21, 22 & 23 Απριλίου 2015.

Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Μαΐου 2015

Υπογράφει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Δεδομένου ότι πλησιάζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Μαΐου 2015, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κάτωθι:

Ρύθμιση 100 δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο

Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προβλεπόμενη από το νόμο ΠΟΛ 1080/7-4-2015 (ΦΕΚ 628Β – επισυνάπτεται στην παρούσα), η οποία ρυθμίζει τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις υπαγωγής στη ρύθμιση των 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Απόδραση την Πρωτομαγιά στο 5ο ρέμα του Νέου Αγιονερίου

Σε ελάχιστη απόσταση από την πόλη του Κιλκίς, βρίσκεται η πανέμορφη τοποθεσία του 5ου Ρέματος, ένα δασύλιο από λεύκες και άλλα καλλωπιστικά φυτά, έκτασης 100 στρεμμάτων, στο χωριό Νέο Αγιονέρι, Κιλκίς με χώρους πολλαπλών δραστηριοτήτων.

Σημεία του πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία

Επιμέλεια΅Γιάννης Λιναρδάκης*
ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Καταργείται το Συμβούλιο Ιδρύματος στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Οι αρμοδιότητές του ασκούνται από τη Σύγκλητο, το Πρυτανικό Συμβούλιο, τον Πρύτανη και τους Αντιπρυτάνεις.

Το 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς στο 7ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Δελτίο τύπου 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Το 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς συμμετείχε στο 7ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στις 22 Απριλίου, με το πρόγραμμα "Use your Superpowers", που υλοποίησαν οι μαθητές της ΣΤ, με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την Αφροδίτη Ντίνου και τον Χρήστο Δεσποινίδη.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Μετά τις συναντήσεις Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ, Γιουνκέρ-Πιο κοντά σε συμφωνία·Από το υπουργείο Υγείας- Σχέδιο πλήρους υγειονομικής κάλυψης ανασφάλιστων·Ε. Ε. : Στόχος η καταστροφή των δουλεμπορικών
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πόκερ για μια δόση οξυγόνου-Πιστωτική ασφυξία! Συντάξεις, ομαδικές απολύσεις, και ΦΠΑ οι «κόκκινες γραμμές» του Μαξίμου·Αναδρομικό χαράτσι σε 1.000.000 ιδιοκτήτες·Απόφαση της Συνόδου Κορυφής για τη λαθρομετανάστευση- Πυρ στα δουλεμπορικά και τριπλάσια κονδύλια