Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο πιο γρήγορος κερδίζει στον Άθλο Κιλκίς


Ο Κώστας Πουντζουκίδης σε σεμινάριο προπονητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο (ETU)

Από τις 4/9 έως 7/9 ήμερες Πέμπτη έως Κυριακή πραγματοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό ( ETU ) σεμινάριο προπονητών για τους προπονητές που κοουτσάρουν στο εξωτερικό και στα πρωταθλήματα G1 της Παγκόσμιας ομοσπονδίας wtf. Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κέρκυρας με συμμετοχές προπονητών από όλη την Ευρώπη που έφτασαν τους 160 στον αριθμό.

Έτρεξαν παντού οι δρομείς του Αίαντα Κιλκίς

Πλέον και με τη βοήθεια του καιρού οι αγώνες δρόμου είναι εβδομαδιαίο φαινόμενο προσελκύοντας εκατοντάδες κόσμου σε πόλεις όλης της Ελλάδας όπου πραγματοποιούνται διάφορες διοργανώσεις. Η ομάδα των δρομέων του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς συνέχισε τις συμμετοχές και τις επιτυχίες για άλλη μια φορά με τις εμφανίσεις των αθλητών του στην Αθήνα και στο Κιλκίς την Κυριακή 3/5.

ΣΟΚ! Μαγείρεψε τα κομμάτια της 4χρονης Άννυ για να μοιάζουν με φαγητό, όταν θα τα πετάξει - Ισχυρίζεται ότι δεν τη σκότωσε αλλά τη βρήκε νεκρή

- Ο 27χρονος πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης του
- Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες ότι έριξε πατάτες και ρύζι στην κατσαρόλα που έβραζε τα κομμάτια του ίδιου του παιδιού
- Κάποια κομμάτια της Άννυ, πιο μικρά, τα πέταξε στη λεκάνη
- Τα περισσότερα κομμάτια που είχε μαγειρέψει πετούσε σε κάδους τριγύρω από την περιοχή όπου μένει
- Εις βάρος της μητέρας της 4χρονης Άννυ θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ψευδορκία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο
- Η 4χρονη Άννυ είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου

Συνάντηση Δ.Σ. ΕΛΜΕ με Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

Την Τετάρτη 29 Απριλίου τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Ανανιάδη Παναγιώτη μετά από πρόσκληση του. Τα θέματα που τέθηκαν από το ΔΣ είναι τα παρακάτω:

Μια αξέχαστη και όμορφη εμπειρία!

Η εκδρομή σε Καστοριά και Φλώρινα το σαββατοκύριακο θα μείνει σε όλους αξέχαστη! Ήταν η πρώτη φορά που η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού διοργάνωσε διήμερη αποστολή σε αυτές τις πανέμορφες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Εκδήλωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε και φέτος στο κέντρο «Καλύβα» η συνεστίαση του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς. Κατά την διάρκεια της συνεστίασης έγινε η απονομή πλακέτας σε συναδέλφους μέλη, τιμώντας τους για την προσφορά στον αθλητισμό – το ποδόσφαιρο και την κοινωνία του Κιλκίς.

1ος Αγώνας Δρόμου και Υγείας στο Κιλκίς, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015


Πρωτάθλημα και πάλι οι παίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Μίλησε η ψυχή των πρωταθλητών στους παίδες για τον Αλέξανδρο Κιλκίς όπου στον τελευταίο και καθοριστικότερο αγώνα για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Κιλκίς νίκησαν δύσκολα την ΑΕ Πολυκάστρου με 1-0 και από σήμερα αναδεικνύονται και μαθηματικά πρωταθλητές, ενώ ακόμα υπολείπονται για τους διεκδικητές ΑΕ Πολυκάστρου και Κιλκισιακό και άλλα παιχνίδια.

Πιτσιρίκοι Αλέξανδρου Κιλκίς vs πιτσιρίκων Α.Ε. Πολυκάστρου


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Φωτιάδη

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κ. Αλέξανδρο Φωτιάδη από την Τέρπυλο, κάτοικο Γερμανίας, για τη γενναιόδωρη προσφορά του στη Βιβλιοθήκη 237 λογοτεχνικών βιβλίων, από τα οποία 46 θα δοθούν σε άλλες βιβλιοθήκες του Νομού και 191 θα προστεθούν στη συλλογή της Βιβλιοθήκης. Ο εμπλουτισμός της συλλογής μας με καινούριους τίτλους –σε άριστη κατάσταση- στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, αποτελεί ανάσα ζωής για τη Βιβλιοθήκη.

Ενημερωτική σύσκεψη για διέλευση προσφύγων – μεταναστών στο ν. Κιλκίς

Ευρεία σύσκεψη για τη διαχείριση του ζητήματος των διερχόμενων προσφύγων – μεταναστών στο ν. Κιλκίς συγκάλεσαν με κοινή πρωτοβουλία τους ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και ο Πρόεδρος της Κοινωνίας Πολιτών ν. Κιλκίς Δημήτρης Αγαθόπουλος.

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Κιλκίς: "Εκλογές Εκπαιδευτικών για Ανάδειξη Αντιπροσώπων στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ"

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών
Την Πέμπτη 7 Μάη, οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Κιλκίς ψηφίζουν για να εκλέξουν αντιπροσώπους για το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Η Γραμματεία Εκπαιδευτικών Κιλκίς του ΠΑΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να ψηφίσουν «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών», με κριτήριο την ανάγκη για κίνημα και αγώνες για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία στην υπηρεσία του λαού, για ολόπλευρη μόρφωση των παιδιών του! Για την αναπλήρωση των απωλειών μας! Για την ικανοποίηση των αναγκών μας!

Εκδηλώσεις εν όψει της επετείου των «100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ»

Η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ εν όψει της επετείου των «100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ» οργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:
Σάββατο 9/5 στις 11:00, εκδήλωση της Τ.Ο Πέλλας, για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών, με ομιλητή τον Χαβατζά Γιώργο, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αισθητή η παρουσία των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

- Νταμπλ στα σπριντ ο Παπαδόπουλος, ρεκόρ για Φωτιάδου, Κωνσταντινίδου
Με πολύ αισθητή την παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς & Πιερίας – Ημαθίας

Γνωρίζουν το Καλό και Πράττουν το Κακό

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Η Ακρασία των Στελεχών του Υπουργείου Παιδείας
· Οι συνδικαλιστές της Αριστεράς ήταν αυτοί που κατήργησαν την επιμόρφωση των καθηγητών, με το αίτημα τους να καταργηθεί το Διδασκαλείο, αίτημα που υλοποίησε η πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙ.ΔΕ. Κιλκίς και ΚΚΣ Κιλκίς. Προγραμματισμός Δράσεων Μαΐου 2015

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Υπευθύνων του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και Σχολικών δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Κιλκίς, κας Σωτηρία Καρολίδου και κ. Ιωάννη Λιναρδάκη αντίστοιχα, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (σχετικό β), στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεών τους (σχετικό γ), ενημερώνει ότι το μήνα Μάιο θα υλοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις στο Ράντσο Κιλκίς και ώρες 10.00-12.00:

«Εξομοίωση στην επιβολή φόρων επί των διαφημιστικών εσόδων τηλεοπτικών σταθμών και ιστοσελίδων στο internet»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς συνυπέγραψε με άλλους έξι βουλευτές της Ν.Δ. ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Επικρατείας με θέμα: «Εξομοίωση στην επιβολή φόρων επί των διαφημιστικών εσόδων τηλεοπτικών σταθμών και ιστοσελίδων στο internet».
Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 5 Μαΐου 2015, στις 14.00’, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη) με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Το Πανηγύρι της Μεσοπεντηκοστής στον Άγιο Δημήτριο Κιλκίς

Υπογράφει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού
Κάθε χρόνο στην Ενορία μας η Εορτή της Μεσοπεντηκοστής εορτάζεται με έναν ξεχωριστό τρόπο. Υπάρχει παλαιά παράδοση, την ημέρα αυτή μετά την Θεία Λειτουργία, να γίνεται Λιτανεία με την Εικόνα της Παναγίας της Ελεούσας μέχρι τον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος. Εκεί γίνεται Αγιασμός και πάλι λιτανεύοντας την Εικόνα της Παναγίας επιστρέφουμε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Διάλεξη με θέμα τον μηχανισμό των Αντικυθήρων


Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Στον ιστό της… αράχνης με εξοπλισμούς- μαμούθ-Το σατανικό κόλπο του Βερολίνου για να αλυσοδέσει την Ελλάδα! Έρευνα- σοκ στο Πεντάγωνο·Πάλι σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις- Κόλαση και τον Μάιο! –Καμία ελπίδα για δόση από τους δανειστές έως τις 11 του μήνα·Η κυβέρνηση δέχεται ενιαίο ΦΠΑ! Παραμένει ο ΕΝΦΙΑ. Στον αέρα η 13η σύνταξη!
ΕΘΝΟΣ ·Νέα κριτήρια για την έκτακτη εισφορά-Στο τραπέζι η κατάργηση της έκπτωσης 30% για εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ·Μετωπική Αθήνας με ΔΝΤ-Επαναφέρουν εργασιακά και ασφαλιστικό·Λούκα Κατσέλη: - Να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να κλείσει η συμφωνία