Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Ας πάει σε ειδικό σχολείο, δεν το θέλω εδώ να μολύνει το σχολείο μου»

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Οικονομολόγος – Ειδική Παιδαγωγός
Ο εκπαιδευτικός ως έννοια είναι αυτός ο οποίος παρέχει συστηματική γνώση, αναπτύσσει δεξιότητες και συμβάλλει καθοριστικά στην διάπλαση του χαρακτήρα των μαθητών. Ο εκπαιδευτικός, ¨αγκαλιάζει¨ τον μαθητή και εκμαιεύει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Είναι συνοδοιπόρος σε όποια δυσκολία αντιμετωπίζει και προσπαθεί να ανακαλύψει τρόπους επικοινωνίας, αλληλεπίδρασης, κοινωνικοποίησης και παράλληλα μόρφωσης.

Οι επικές μάχες στα υψώματα Ραβινέ και Σεμέν Ντε Φερ (Video)


Πιστοποίηση 14 επιπλέον φορέων ως «πύλες εισόδου» του ΟΣΔΕ

Με υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, μετά την αξιολόγηση των ενστάσεων και προσφυγών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, πιστοποιούνται 13 ακόμα φορείς ως «πύλες εισόδου τύπου Α στα πλαίσια του ΟΣΔΕ».
Οι φορείς είναι οι εξής:

Συγχαρητήρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου Κιλκίς.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου Ν. Κιλκίς κατέκτησε την 2η θέση στο «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Πρωτότυπου Κοινωνικού Ραδιοφωνικού Μηνύματος».

Ξανάγιναν μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς μόνο για μία ημέρα

Υπογράφουν απόφοιτοι 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς  
Κυριακή του Θωμά, μπήκαμε στη δική μας μηχανή του χρόνου: καθίσαμε στα θρανία της τάξης μας και μιλήσαμε για όλα αυτά που έχουμε φυλάξει στην ίδια γωνιά του μυαλού μας, σε μια γωνιά ανέμελη και αθώα.

Δηλώσεις Ε.Α.Ε., ΟΣΔΕ χωρίς μεσάζοντες στη Νέα Ένωση ν. Κιλκίς

Ανακοίνωση "Νέας Ένωσης"
Ο Ν. Αγροτικός Συνεταιρισμός Ν. Κιλκίς "ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ" ανακοινώνει ότι από 12-5-2015 στην οδό Θεσσαλονίκης 20 στον 1ο όροφο κάνει δεκτές τις δηλώσεις Ε.Α.Ε., ΟΣΔΕ , από τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες με κόστος για τον παραγωγό 30 ευρώ τη δήλωση, καλύπτοντας μόνο τα έξοδά του, ικανοποιώντας την ιδρυτική καταστατική του αρχή για στήριξη των παραγωγών.

Η «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» νομού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

"Ο Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Ν. Κιλκίς «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην ηγεσία του Υφυπουργίου Ανάπτυξης και τροφίμων καθώς και στην νέα ηγεσία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την ουσιαστική εξέταση του αιτήματος Διοικητικής Θεραπεία σ’ότι αφορά την συμμετοχή του για δηλώσεις Ε.Α.Ε. ΟΣΔΕ.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τον έψαχναν με διεθνές ένταλμα σύλληψης και τον συνέλαβαν στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό - σύλληψη ατόμων σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν διωκτικά έγγραφα και εντάλματα σύλληψης, συνελήφθη χθες (07-05-2015) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 23χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές Ένταλμα σύλληψης των Αλβανικών Αρχών, για ληστεία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΑΥΓΗ ·Επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος της Κομισιόν- Αλώβητα τα ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα·Ο Αλ. Ταίπρας στις καθαρίστριες- Ο αγώνας σας ξεπέρασε τα σύνορα·Μαξίμου για Πανούση- Ο υπουργός δεν είναι σχολιαστής
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Χτίζει τζαμί ο Λαφαζάνης-«Διορθώνει» τα λάθη στα τοπογραφικά για να προχωρήσει το έργο (Μπόμπολας, Κόκκαλης, Ιωάννου, Περιστέρης) στην περιοχή του Βοτανικού·Ο Σαμαράς στηρίζει Eldorado!- Τι είπε στους μεταλλωρύχους που συνάντησε στο πλαίσιο του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Χαλκιδική·Με τα φρένα σπασμένα ο Πανούσης