Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Φωτογραφίες από τον 1ο Αγώνα Δρόμου και Υγείας Κιλκίς

Δείτε και κατεβάστε φωτογραφίες
από τον 1ο Αγώνα Δρόμου και Υγείας Κιλκίς

Απολογισμός Τροχαίας στην Κεντρική Μακεδονία τον Απρίλιο 2015

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά τον μήνα Απρίλιο του έτους 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Απρίλιο 2015

Κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου του έτους 2015, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -635- άτομα και ειδικότερα:

"Λύση για την Ελλάδα, εκτός ΔΝΤ"

Παρεμβαίνει ο Παναγιώτης Τριαρίδης
Οικονομολόγος της αγοράς
Όλες αυτές τις ημέρες υπάρχει ένας προβληματισμός στον ελληνικό λαό που φτάνει στα όρια τις παράνοιας. Η κυβέρνηση αφήνει σκόπιμα κάποια δεδομένα να περάσουν στην κοινωνία (μέσω των τηλεοπτικών σταθμών) και μετρούν αντιδράσεις.

Πετυχημένη η εθελοντική Αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς


Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική Αιμοδοσία του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 στην κεντρική πλατεία Ειρήνης της πόλης του Κιλκίς.

Πέντε στα πέντε το Σαββατοκύριακο για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού φιλοξένησε την Κυριακή 10 Μαΐου την ακαδημία του Εθνικού Αξιούπολης στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.

Δεν θα γίνουν φέτος οι αγώνες στίβου στα «Ελευθέρια» Κιλκίς

Ο Σύλλογος ΓΑΣ Κιλκίς εκφράζει την λύπη του για την ματαίωση των φετινών αγώνων στίβου με την επωνυμία «Ελευθέρια». Οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί και είχαν ενταχθεί στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 6 Ιουνίου.

Παράταση ημερομηνίας υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης στο ΟΣΔΕ,

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας γνωστοποιεί ότι εγκρίθηκε η δυνατότητα παρέκκλισης σε ό,τι αφορά στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης στο ΟΣΔΕ έως και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, μετά και τη δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του εκτελεστικού κανονισμού (ΕΕ) αριθ 747/2015.

Λεωφορείο ναυλώνει ο Κιλκισιακός για τον κόσμο την Τετάρτη 13 Μαΐου

Αύριο ο Κιλκισιακός αγωνίζεται στην Κρύα Βρύση στις 5 το απόγευμα. Ο κόσμος του Κιλκίς διψά για αυτή την αναμέτρηση, και η διοίκηση του ΑΟΚ ναυλώνει λεωφορείο για την μεταφορά του κόσμου.Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 3 το μεσημέρι από την Πλατεία Ειρήνης. Πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή με ονοματεπώνυμο στο 6945 914 207.

Στον αγώνα για την παράταση της σύμβασής τους τα περιφερειακά στελέχη των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Κ.Δ.Β.Μ.
Σημαία της νέας κυβέρνησης υπήρξε η επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών. 393 γυναίκες αναγκάστηκαν να βγουν στην ανεργία και να αντιμετωπίσουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης. Η νέα κυβέρνηση έσκυψε στα αιτήματα όλων των απολυμένων μονίμων δημοσίων υπαλλήλων και σε μία συμβολική κίνηση υποσχέθηκε την επαναπρόσληψή τους, την ίδια ώρα που χιλιάδες νέοι άνθρωποι, που κινδυνεύουν με απόλυση, παραμένουν αόρατοι.

«Δέσμευση Κουράκη για το κτίριο του ΤΕΙ Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων «Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση». Στο Σχέδιο Νόμου είχε καταθέσει τροπολογία ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς για τη μεταβίβαση του κτιριακού συγκροτήματος και του οικοπέδου απο το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσκεψη Αγαθοπούλου στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών θυμάτων βίας Θεσσαλονίκης

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών θυμάτων βίας Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε τη Δευτέρα 11 Μαΐου η Πρόεδρος του Κ.Ε.Θ.Ι. Ειρήνη Αγαθοπούλου, συνοδευόμενη από την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΛΛΑ-ΖΩ και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κιλκίς Ιωάννα Ρούσσου και το μέλος της Γραμματείας Νομαρχιακής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Τμήματος Δικαιωμάτων του κόμματος Αλέκα Κρασοπούλου.

Ξεκινάμε την Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 και ώρα 7 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του 17ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Επιτυχίες στο Διασυλλογικό Α-Γ στη Δράμα και συμμετοχή στον Δρόμο Ηρώων για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Στη Δράμα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση του Διασυλλογικού Ανδρών-Γυναικών το Σάββατο 9/5. Μετά τις επιτυχίες των αθλητών του Αίαντα στην πρώτη φάση στις Σέρρες, οι καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και το Σάββατο με έναν αθλητή και δύο αθλήτριες.

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για παιδιά 4-5 χρονών με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ» τον Ιούνιο στο Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 4-5 χρονών (προνήπια και νήπια) με τίτλο Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ. Σ

Ενισχύσεις στους γεωργούς ορεινών και μη ορεινών περιοχών για φυσικά Μειονεκτήματα

Καλούνται οι αγρότες του Νομού Κιλκίς, να συμμετάσχουν στα Μέτρα 211 και 212 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2015 του Καν. (ΕΚ) 1305/2013 του Συμβουλίου για τη στήριξη της Αγροτικής Ανάπτυξης από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Ημερήσια εκδρομή του συλλόγου "Ευκράντη" στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό του Φιλλύρου

Έναν τρόπο διαφορετικό από τους καθιερωμένους, επέλεξε η «ΕΥΚΡΑΝΤΗ» προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Ο Σύλλογος Γυναικών πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό του Φιλλύρου την περασμένη Κυριακή 10 Μαϊου.

70 χρόνια από την Ημέρα Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

Δελτίο τύπου ΚΚΕ 
Την Κυριακή 10 Μάη, το πρωί, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από την Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ και το Τ.Σ. Κιλκίς – Πέλλας της ΚΝΕ για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών και τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Coca Cola και η… μισή αλήθεια

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης 
Στον ειδικό οικονομικό τύπο δημοσιεύτηκε η πρόθεση της ελληνικής εταιρίας αναψυκτικών ΛΟΥΞ, η οποία εδρεύει στην Πάτρα, να προχωρήσει σε νέες επενδύσεις Ο «leader από πλευράς ελληνικών εταιριών του κλάδου» των αναψυκτικών, όπως την χαρακτηρίζει σε δημοσίευμά της η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα DEAL, «ανεβάζει τον πήχη του ανταγωνισμού με επένδυση 5 εκατομ.». Η ανακοίνωση της ΛΟΥΞ για νέες επενδύσεις σε συνάρτηση με το «λανσάρισμα» νέων προϊόντων έγινε την Πέμπτη 8 Μαΐου 2015 .

Αδέσμευτη Κίνηση Γυναικών: Έμφυλη βία – Αντιμετώπιση

Παρέμβαση της Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών στη  Βουλή των Ελλήνων (Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου)
Αθήνα 5-5-2015
Εάν θα ρίχναμε μια γέφυρα στο κοντινό παρελθόν (25-11-2009)*1, στο ίδιο κτίριο, σε άλλη αίθουσα, με τον ίδιο πρόλογο περί Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και με το ίδιο θέμα «εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών», θα διαπιστώναμε ότι επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΑΥΓΗ ·Υπόλογος ο Στουρνάρας-Η ΤτΕ «όργανο» κατά της κυβέρνησης·Ελλάδα- δανειστές στο Eurogroup-Σε τροχιά εξομάλυνσης·Παιδεία- Το καθεστώς του Μνημονίου βγήκε στην… αντίσταση!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σφίγγουν την θηλιά- Λεφτά; Ούτε για αστείο-Τελεσίγραφο: Ταπεινωτική συμφωνία ή δημοψήφισμα (με κλειστές τράπεζες)·Μετά τον ΦΠΑ οι δανειστές ζητούν κι άλλο αίμα για τις συντάξεις!·Και η Αγ. Βαρβάρα ενοχλεί τον Φίλη-Απαράδεκτες δηλώσεις από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ