Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η εγκύκλιος Κατρούγκαλου για την επαναπρόσληψη των απολυμένων του Δημοσίου – Μέχρι 21 Μαΐου οι αιτήσεις

Δόθηκε στη δημοσιότητα η εφαρμοστική εγκύκλιος του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις διατάξεις του Ν. 4325/2015 «Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 47 ), που αφορά στην επαναφορά προσωπικού, απολυμένων και διαθεσίμων (διοικητικών ΑΕΙ, σχολικών φυλάκων, καθαριστριών, καθηγητών ΔΕ κτλ.), καθώς και στην επανασύσταση κλάδων και ειδικοτήτων (Δημοτικής Αστυνομίας, ΕΠΑΛ κτλ.).

Θεσσαλονίκη: 70η επέτειο της νίκης των συμμαχικών δυνάμεων επί της ναζιστικής Γερμανίας



Εκδήλωση αφιερωμένη στην 70η επέτειο της νίκης των συμμαχικών δυνάμεων επί της ναζιστικής Γερμανίας και την απελευθέρωση της Ευρώπης διοργανώνουν από κοινού το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΡΙΖΕΣ» Θεσσαλονίκης.

Ο Άθλος Κιλκίς με μετάλλια στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα tae kwon do της ΕΤΑΒΕ

Στις 9 και 10 Μαΐου 2015, Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα tae kwon do της ΕΤΑΒΕ στο Γήπεδο του Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφική τροπολογία για τη μοριοδότηση πολιτικών προσώπων

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Εκπαιδευτικοί που κατά το παρελθόν έχουν διοριστεί σε θέσεις Γενικών ή Ειδικών Γραμματέων και Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, καθώς και σε θέσεις Προέδρου ή Διευθύνοντα Συμβούλου φορέων που εποπτεύονταν ή εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας,

Βούλγαρος ήθελε να μεταφέρει τρεις Σύριους λαθρομετανάστες, αλλά δεν τα κατάφερε

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 26χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την ημεδαπή προς τρίτες χώρες.

Με επιτυχία υλοποιήθηκαν οι Πρώτοι Αγώνες Δρόμου, Υγείας και Αλληλεγγύης στο Κιλκίς


Το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ευεξίας και της χαράς που δημιουργεί η συλλογική συμμετοχή σε έναν ευγενικό σκοπό διατρανώθηκε στους Πρώτους Αγώνες Δρόμου, Υγείας και Αλληλεγγύης που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ''Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης'' και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Ο Δήμαρχος Παιονίας στο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία

Ο Δήμαρχος Παιονίας συμμετείχε στις εργασίες του τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία Χαλκιδικής μεταξύ 7 και 9 Μαΐου.

Ευχές Γκουντενούδη σε μαθητές Πανελληνίων εξετάσεων

"Μία ακόμη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και οι μαθητές όλης της χώρα καλούνται τώρα μέσω των εξετάσεων να καταθέσουν τα διαπιστευτήρια των γνώσεων που αποκόμισαν. Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε.

Η Κιλκισιώτισσα Λίτα Κόλλια στην tv 100


Η Λίτα Κόλλια τραγουδά τραγούδια της καρδιάς στα Ανοιχτά Μικρόφωνα, της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100, την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 10μμ και την ίδια ώρα στο www.fm100.gr. Ανοιχτά Μικρόφωνα http://www.anoixtamikrofona.com

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΑΥΓΗ ·Ομολογία Χρ. Σταϊκούρα στη Βουλή-Πήγαν σε εκλογές πριν σκάσει «κανόνι»!·Μεταναστευτικό- Με ποσοστώσεις η παροχή ασύλου·Ισλαμικό κράτος- Σφαγή 45 σιιτών στο Πακιστάν
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σημίτης με τα… όλα του! Στη δίκη του Άκη-Ο πρώην πρωθυπουργός έμπλεξε τα Ίμια (!!!) με τις μίζες των εξοπλιστικών·Financial Times: Τον Μάιο θα καταβληθούν μισθοί, συντάξεις·Τι είπε (χθες) ο Βαρουφάκης σε εφοριακούς «για 700 ευρώ» και τους τρόμαξε!