Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Δράσεις του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς

Πολυκαστρινά 2015

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2015 συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Πολυκαστρινά 2015» με το αντίστοιχο τμήμα του Λ.Ε.Κ. που διατηρεί στο Πολύκαστρο εδώ και δύο χρόνια σε συνεργασία με τον σύλλογο «Ευκράντη». Το τμήμα παρουσίασε χορούς από την περιοχή της Μακεδονίας, φορώντας αντίστοιχες τοπικές ενδυμασίες.

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος (New Release) BODYPUMP 93 by Les Mills

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας του με την κορυφαία στο είδος (προηχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 93.

Ενημερωτική εκδήλωση για το Κτηματολόγιο στο Κιλκίς (Video)


“Hμέρα προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας” η Κυριακή 07-06-2015

Την Κυριακή 07-06-2015, ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων, θα εορτασθεί η “Hμέρα προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας”, ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με Νομοθετική ρύθμιση, για την επιβράβευση, ενθάρρυνση και αναγνώριση της προσφοράς των αποστράτων αστυνομικών, στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Το πρόγραμμα του εορτασμού ανά Περιφερειακή Ενότητα θα έχει ως εξής:

Συνεδριάζει η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Συνεδριάζει η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις 5 Ιουνίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με θέμα:

Στο νησάκι της Αμμουλιανής με την εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”

Η ελληνική επικράτεια περιλαμβάνει 6.000 νησιά μεγάλα και μικρά διάσπαρτα στα πελάγη του Αιγαίου και του Ιονίου, από τα οποία μόνο τα 227 είναι κατοικημένα. Πρόκειται για φαινόμενο μοναδικό στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” αυτή την Κυριακή 7 Ιουνίου θα βρεθεί σε ένα μικρό μας νησάκι εδώ στην Μακεδονία, στην Αμμουλιανή!

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για πλήρωση 465 θέσεων μονίμων, κλάδου Π.Ε. Εφοριακών

Προκήρυξη τετρακοσίων εξήντα πέντε (465) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οκονομικών, Δείτε ΕΔΩ

Χρονοδιάγραμμα- Εκτύπωση των Νέων βιβλίων του Λυκείου

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ήδη έχει επισημάνει ότι μη τήρηση του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος θα έχει ως συνέπεια τη ματαίωση όλης της Πράξης που οδηγεί σε καταλογισμό του συνόλου των δαπανών για παραδοτέα που έχουν ολοκληρωθεί στον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Σε έξαρση το καλοκαίρι, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Γράφει η Κωνσταντία Σαμαρά*
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Εν όψει του καλοκαιριού καθίσταται αναγκαία η επισήμανση του κινδύνου των σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων για τους άνδρες και κυρίως για τους νέους (15 με 35 χρόνων) καθώς την περίοδο αυτή αυξάνονται κατακόρυφα!

14 και 32 ετών τα κλεφτρόνια του Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (03-06-2015) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, σε συνεργασία των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς και του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 14 και 32 ετών για απόπειρα κλοπής και κλοπή.

4 και 5 Ιουνίου 2015, «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2015» στο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στην επικοινωνιακή δράση της Διεύθυνσης Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2015» με την υλοποίηση των ακόλουθων δράσεων που στοχεύουν στην προβολή του πολιτιστικού τοπίου της Π.Ε. Κιλκίς με τη συνεργασία και άλλων φορέων και βέβαια, τη συμμετοχή του κοινού, μαθητών και ενηλίκων:

Πολύκαστρο: 20χρονος Βούλγαρος μετέφερε παράνομα 5 αλλοδαπούς

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας 20χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς - 4 Ιουνίου 2015

Υπάλληλος Logistics - Κιλκίς
Ο όμιλος εταιριών Kleemann λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς υπάλληλο Logistics
ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε. - Κιλκίς
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 

Ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στο Taekwondo Baby Cup

Φιλικοί αγώνες Taekwondo Baby Cup διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο (ΔΑΚ) Κοζάνης την Κυριακή 24 Μαΐου 2015. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 600 αθλητές-ριες με ηλικίες 2004-05-06-07-08-09.

5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς: Πρωτότυπη τελετή λήξης του σχολικού έτους 2014-2015 (Video)



«Η παρούσα εκπαιδευτική δραστηριότητα υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “Μαθαίνουμε Παρέα” που χρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση».
Όνομα προγράμματος: 
"Οταν οι κούκλες ζωντανεύουν... μεγάλους και μικρούς μαγεύουν"

Συνέντευξη του Βέρνερ Φον Χούφτελ στον Κωνσταντίνο Μπουρδάνο του καναλιού MUGA

Γράφει ο Λευτέρης Παυλίδης
- Κύριε Βέρνερ Φον Χούφτελ, θέλετε να μας πείτε αν η Ελλάδα μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στο Ευρώ;
- Όχι, δυστυχώς, η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμείνει στο Ευρώ! Πέρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν συμφέρει και την ίδια η παραμονή της, διότι η θέση της είναι δυσχερής και θα χειροτερεύει διαρκώς.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·Μήνυμα Τσίπρα μετά τη συνάντηση με Γιουνκέρ και Ντάισελμπλουμ-Συνέχιση της λιτότητας; Όχι ευχαριστώ·Μόνη ρεαλιστική βάση διαπραγμάτευσης η ελληνική πρόταση·Ο Σόιμπλε είχε εξ αρχής άλλη γνώμη..
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Παγίδα για εν αναμονή συνταξιούχους-Αδιανόητο!-170.000 άτομα στο ναρκοπέδιο των τρελών τεκμηρίων·Δύσκολη νύχτα στις Βρυξέλλες- Υποχωρήσεις ζητούν οι δανειστές!·Το ανατριχιαστικό σενάριο για την έκτακτη εισφορά