Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Οι “Κραυγές” του Φώτη Μισόπουλου (Video)


Τελετή λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς με φιλοξενούμενη την Ακαδημία Ντίνος Κούης

Το τελευταίο για φέτος ραντεβού έδωσαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στις εγκαταστάσεις της την Κυριακή 7 Ιουνίου, τιμώντας έτσι και την μνήμη του παλιού αθλητού τους Ανέστη Παπαδόπουλου.

Κακόβουλο λογισμικό εμφανίζει πορνογραφικό βίντεο στο Facebook

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την εκ νέου διάδοση κακόβουλου λογισμικού (Backdoor Trojan), που είχε εμφανιστεί ξανά κατά ο παρελθόν και εξαπλώνεται με την εμφάνιση ανάρτησης με πορνογραφικό βίντεο στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook».

Χορήγηση συνδεδεμένης ενίσχυσης σε κτηνοτρόφους

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου Υπουργική Απόφαση για την χορήγηση συνδεδεμένης ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους κατόχους ειδικών δικαιωμάτων που δεν δηλώνουν εκτάσεις το 2015.

Κιλκίς: 3 Βούλγαροι έκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα αλλά τελικά βρέθηκαν με μεταλλικές χειροπέδες

Συνελήφθησαν χθες (10-06-2015) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαυρονερίου Κιλκίς μία 40χρονη, ένας 41χρονος και ένας 48χρονος –υπήκοοι Βουλγαρίας- για κλοπή και απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα διαπιστώθηκε από την έρευνα ότι νωρίτερα της ίδιας μέρας αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν από εταιρεία ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Κιλκίς, μεταλλικό αντικείμενο και διέφυγαν με όχημα που είχαν σταθμεύσει πλησίον της εταιρείας.

Δοϊράνη: Συνελήφθη 30χρονος δικός μας, στη γέφυρα του Μεταλλικού για παράνομη διακίνηση 8 μεταναστών

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, εντόπισαν προχθές και συνέλαβαν 30χρονο ημεδαπό για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, στις 15 Ιουνίου 2015

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ , που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 15 Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ενημερωτικός ιστότοπος στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κιλκίς

Ενημερωτικό ιστότοπο δημιούργησε η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κιλκίς με σκοπό να ανταποκριθεί αποτελεσματικά, αξιόπιστα και τάχιστα στις ανάγκες εξυπηρέτησης του δημότη.

Ολοκληρώθηκαν τα 33α Πολυκαστρινά

Ολοκληρώθηκαν τα 33α Πολυκαστρινά που διοργανώθηκαν στην έδρα του Δήμου Παιονίας από τις 24 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου. Η δεύτερη εβδομάδα των εκδηλώσεων περιείχε δράσεις αφιερωμένες σε μαθητές με πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.

"KLEEMANN σας ευχαριστούμε θερμά"

Υπογράφουν ο Διευθυντής Χρήστος Νίκας και οι εκπαιδευτικοί του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
"KLEEMANN σας ευχαριστούμε θερμά για τους Η/Υ που μας χορηγήσατε. Πλέον μπορούμε ν’ αξιοποιούμε ψηφιακό υλικό του Υ.Π.Ο.ΑΙ.Θ, σημαντική βοήθεια στο διδακτικό μας έργο καθημερινά."

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·Νέος γύρος για κάλυψη του «κενού»-Το δημοσιονομικό «αγκάθι» για τη συμφωνία·Συμβούλιο της Επικρατείας- Αντισυνταγματικές οι περικοπές συντάξεων·Σε διαβούλευση- Σύμφωνο συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Αγωνία για μισθούς και συντάξεις-Από τα δύο δις που χρειάζονται υπάρχουν μόνο τα μισά·Νέο μνημόνιο με… καισαρική –Παράταση εννέα μηνών ζητάει η κυβέρνηση!·Παυλόπουλος στο Δίστομο: «Θα διεκδικήσουμε στα δικαστήρια αποζημιώσεις»

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (11-6-2015)