Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Συναυλία του τμήματος μουσικής προετοιμασίας του "πόλις" στα Ελευθέρια 2015 - Video


Εντυπωσιακή η τελετή λήξης της Σχολής ποδοσφαίρου Κιλκισιακού!

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου πραγματοποίηθηκε η τελετή λήξης της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού! Μια πραγματική γιορτή με πολύ παιχνίδι και φυσικά φαγητό και αναψυκτικά για τους μικρούς μας φίλους!

Δείτε και κατεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από την παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2015 στο Κιλκίς

Δείτε και κατεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες
από την παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2015 στο Κιλκίς.

Ελεγκτικό Συνέδριο: Αντισυνταγματικές οι μειώσεις συντάξεων

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
"Επειδή ο Ν.4093/12 (περικοπές συντάξεων) με την 4327/14 απόφαση της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίθηκε αντισυνταγματικός, όποιος συνάδελφος επιθυμεί, μπορεί να υποβάλλει αίτηση (ατελώς) στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους. Υπόδειγμα υπάρχει στο γραφείο του Συλλόγου.

Ανακοίνωση Ονομάτων των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Δ.Ε. Κιλκίς

Ανοικτή επιστολή Γ. Λιναρδάκη* προς Διε. ΠΥΣΔΕ - ΠΥΣΔΕ ΚΙΛΚΙΣ
"Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε εγγράφως πώς δημοσιεύτηκαν τα ονόματα των Νέων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Κιλκίς, με ποια αρμοδιότητα - κειμένη νομοθεσία από την κ. Ματσακίδου Κ., την Κυριακή 21/06/2015 στο ΑΒ.gr και σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί."

Οι παμπαίδες Handball του Γ.Α.Σ. Κιλκίς γιορτάζουν με σουβλάκι και μουσική


Ομιλία Παύλου Τονικίδη στη Διεθνή Ημερίδα του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος

Η ομιλία Π. Τονικίδη
«Με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχω στη Διεθνή Ημερίδα που διοργανώνει το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο. Μια διοργάνωση που αποτελεί πεδίο επαφής και συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών και διευκολύνει την αναζήτηση ευκαιριών συνεργασίας.

Συνάντηση Σισμανίδη και Τονικίδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς Ηλ. Μπόλο

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Ηλ. Μπόλο είχαν συνάντηση ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημ. Σισμανίδης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Π. Τονικίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου ως συνέχεια της πρότασης που είχε καταθέσει ο κ. Τονικίδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Δημιουργήθηκε ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
Με την αριθμ. 134/8-5-2015 Διάταξη Ειρηνοδίκη Κιλκίς που καταχωρήθηκε στα βιβλία αναγνωρισμένων Σωματείων του Πρωτοδικείου Κιλκίς με α/α 17/11-6-2015 εγκρίθηκε το Καταστατικό και η λειτουργία του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας.

Μετεγγραφές και κατανομή εισακτέων

Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Δάφνη Μανουσάκη Πολυτεχνείο Κρήτης
Επιμέλεια: Ιωάννης Λιναρδάκης*
Το πρόβλημα δεν είναι οι μετεγγραφές, αλλά πρωτίστως ο τρόπος καθορισμού του αριθμού των εισακτέων.  Ενώ οι Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας διαθέτουν το 52.8% του πληθυσμού και περισσότερο από το 61% των Πανεπιστημιακών καθηγητών, δέχονται το 46.5% των εισακτέων σε Πανεπιστημιακές σχολές.

Πυρκαγιά σε Φωτοβολταϊκό Πάρκο περιοχή του οικισμού Πηγής Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 19η Ιουνίου 2015 και περί Ω/14:45΄ σε περιφραγμένο Φωτοβολταϊκό πάρκο ιδιοκτησίας της «Μ. Ε.Π.Ε.», στην αγροτοδασική περιοχή του οικισμού Πηγής της Δ.Ε,. Αξιούπολης. Συγκεκριμένα κάηκαν πέντε (5) στρέμ. με ξηρά χόρτα και θάμνους χωρίς να προκληθούν ζημιές στα τέσσερα (4) περιστρεφόμενα trackers (ιχνηλάτες) φωτοβολταϊκών με είκοσι πάνελς το καθένα.

Εύζωνοι Κιλκίς: 30χρονος μετέφερε παράνομα 5 αλλοδαπούς

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Βιβλιοπαρουσίαση. "Η ιστορία του Ελληνικού Στρατού" του Ιωάννη Παπαφλωράτου, στη ΛΑΦ Κιλκίς (Video)



Την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 18:30 έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Η ιστορία του Ελληνικού Στρατού (1833-1949)» του Δρος Ιωάννη Σ. Παπαφλωράτου, Νομικού και Διεθνολόγου, Καθηγητή της Σχολής Εθνικής Άμυνας. Το έργο παρουσίασαν οι κ.κ. Χρήστος Μπολώσης Υποστράτηγος ε.α. και Βασίλειος Παπαθανασίου Υποστράτηγος ε.α. ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Διοικητής της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. Πέτρος Δεμέστιχας.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·Για συμφωνία -βιώσιμη λύση του ελληνικού ζητήματος-Στους έχοντες τα βάρη, στους δανειστές η ευθύνη·Τι αποφέρει η διαπραγμάτευση·Στον πρωθυπουργό- Διαβεβαιώσεις Ντράγκι γα τις ελληνικές τράπεζες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Όλεθρος για τις μικρές επιχειρήσεις!-29% η φορολογία (από 26%) διπλασιασμός της προκαταβολής και αύξηση εισφορών·Αύριο (;) κλειδώνει το πακέτο του πόνου (φωτογραφία Τσίπρα- Γιουνκέρ)·Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως τις 27 Ιουλίου