Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

"Γιατί κάποιοι άνθρωποι οδηγούνται στην αυτοκτονία, ενώ η πλειοψηφία όχι;"

Του Όμηρου Σαββίδη*
Καθημερινά αντιμετωπίζουμε διάφορες δυσκολίες στη ζωή. Έχουμε προβλήματα οικονομικά, οικογενειακά, εργασιακά κτλ.
Γιατί λοιπόν κάποιοι άνθρωποι οδηγούνται στην αυτοκτονία, ενώ η πλειοψηφία όχι;
Προφανώς, στην αυτοκτονία δεν μας οδηγεί αυτό καθαυτό το πρόβλημα, αλλά το πώς αντιμετωπίζουμε την κάθε δύσκολη κατάσταση.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του φροντιστηρίου "Κίνητρο", Μαρία – Κυριακή Κεσίδου και Όλγα Κυριάκου

Δελτίο τύπου Φροντιστηρίου "Κίνητρο" Κιλκίς
Στις 25/6/2015, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς, απολαύσαμε για ακόμα μία φορά την εξαιρετική θεατρική παράσταση του 2ου Λυκείου Κιλκίς με τίτλο « Σουρη – αλιστικά Σατιρογραφήματα» . Το έργο βασιζόταν σε τέσσερις έμμετρες κωμωδίες του Γεωργίου Σουρή, έναν από τους σπουδαιότερους σατιρικούς ποιητές της νεότερης Ελλάδας.

Να και η μαθητεία στα ΕΠΑΛ!

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Στο πολυνομοσχέδιο στο Άρθρο 58:
Διάρθρωση Σπουδών Επαγγελματικού Λυκείου και 4ο έτος ειδίκευσης
1. Το άρθρο 7 του ν. 4186/13 (Α’ 193), όπως τροποποιήθηκε από την παρ. 1 του αρθ.72 του ν. 4310/14 ΦΕΚ 258 Α/8-12-14), αντικαθίσταται ως εξής: «1. Το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) προσφέρει δυο κύκλους σπουδών ως εξής: α. Το Δευτεροβάθμιο Κύκλο Σπουδών και

Ερώτηση Γεωργαντά για την ΑΕΠΙ

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Οι Βουλευτές ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, ν. Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και άλλοι Βουλευτές της Ν.Δ. κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα : «Επιτακτική ανάγκη η βελτίωση του θεσμικού πλαισίου είσπραξης και διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων»
Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Ο δήμος Παιονίας ευχαριστεί το Ολλανδικό Κοινοβούλιο και την Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
"Αξιότιμοι κύριοι.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι προβήκατε με απόφαση του Κοινοβουλίου σας, στην αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Στα λουτρά Πόζαρ για μπάνιο πάνε οι συνταξιούχοι των ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας

Τη διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής στα Λουτρά Πόζαρ και την Έδεσσα για την Τετάρτη 8 Ιουλίου αποφάσισε η προσωρινή Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας. Η αναχώρηση θα γίνει από την Πλατεία Ειρήνης στις 7.00 το πρωϊ.
Ποσό συμμετοχής ανά άτομο: 8 ευρώ

Ο "Άθλος" Κιλκίς σε προπονητικό camp tae kwon do στην Κέρκυρα (Φώτο)


Το Σάββατο και Κυριακή 20-21 Ιουνίου 2015, πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα προπονητικό camp tae kwon do (προπόνηση και αγωνιστικό σπάριγκ) μεταξύ του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ και του Α.Σ.ΗΡΑΚΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με σκοπό την ανταλλαγή αγωνιστικών και προπονητικών εμπειριών μεταξύ των αθλητών των δύο σωματείων.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·Τσίπρας: Δεν υπογράφω τον θάνατο της Ελλάδας-Νέο EUROGROUP αύριο για λύση της τελευταίας στιγμής·Σύνοδος Κορυφής- Εθελοντική η εγκατάσταση μεταναστών·ΔΝΤ: Μη εξόφληση της δόσης στις 30. 6 δεν συνιστά χρεοκοπία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τι άλλο θέλουν;- Οι γκάνγκστερ Βερολίνου και ΔΝΤ με εξωφρενικές απαιτήσεις σπρώχνουν τη χώρα στα βράχια·Το «όχι» των ΑΝΕΛ στην ιθαγένεια ανοίγει πληγές δεδηλωμένης-Δεν ψήφισε ούτε η Νέα Δημοκρατία·Πανικός για να βρουν τα χρήματα για τις συντάξεις του ΙΚΑ-Αγώνας δρόμου για να εξασφαλιστούν τα κονδύλια, αφού το Γενικό Λογιστήριο δεν κατέβαλε 280.000.000 ευρώ. Άρπαξαν τα διαθέσιμα της ΕΥΔΑΠ