Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος

Σε ετοιμότητα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται ήδη στη φάση της ολοκλήρωσης των απαιτούμενων διαδικασιών, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

ΑΝΕΛ: "Λέμε ΟΧΙ"

Δελτίο τύπου Ανεξάρτητων Ελλήνων
Απαίτησαν να πούμε ναι σε νέα μέτρα εξόντωσης του μισθωτού, του συνταξιούχου,του μεσαίου και μικρού επιχειρηματία, του αγρότη, του ανέργου. Σε νέα μέτρα υπονόμευσης της πραγματικής Οικονομίας και εξαθλίωσης της Κοινωνίας.

Ψωμιάδης: "Ήρθε η ώρα του Καραμανλή"

Σχολιάζοντας την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Έχω δηλώσει επανειλημμένα πως το πολιτικό κεφάλαιο του Κώστα Καραμανλή δεν έχει κλείσει ακόμη.

«Η Ένταξη και Συμβολή της Οπτικής του Φύλου στον Πολιτισμό»

Το ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ –ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ, ολοκλήρωσε με επιτυχία το εγκεκριμένο Σχέδιο Δράσης «Η Ένταξη και Συμβολή της Οπτικής του Φύλου στον Πολιτισμό», στο πλαίσιο της Πράξης 3.2.4. «Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (γυναικείων οργανώσεων) (Α’ και Β’ κύκλου).

Εκδηλώσεις του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς

Κερνάμε Κιλκίς
Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς συμμετείχε στο «Κερνάμε Κιλκίς» την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, στα επίσημα εγκαίνια της συγκεκριμένης διοργάνωσης, με την παρουσία του τμήματος των παραστάσεων του Λ.Ε.Κ. με χορούς και φορεσιές από την περιοχή της Μακεδονίας.

Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την διοργάνωση του δημοψηφίσματος

Υπογράφει για την «Λαϊκή Συσπείρωση»
ο Φαχουρίδης Ιωάννης
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης
«Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς»
Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα μεταφραστεί από την ελληνική κυβέρνηση ως έγκριση της δικής της αντιλαϊκής πρότασης των 47+8 σελίδων. Το ΝΑΙ θα μεταφραστεί ως συγκατάθεση στα βάρβαρα μέτρα της τρόικας και «παραμονή στην Ε.Ε με κάθε θυσία» όπως λένε η Ν.Δ το Πασοκ, το Ποτάμι. Και οι δυο απαντήσεις οδηγούν ουσιαστικά στο ΝΑΙ και την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Είπε στη γιαγιά ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ και της άρπαξε 15.000 ευρώ

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής χρηματικού ποσού από 77χρονη, σε περιοχή της Ημαθίας.

Ευρώπη και "Ευρωπαίοι"

Γράφει ο Μιχάλης Βιδιαδάκης
Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Έφτασε τελικά η στιγμή της κορύφωσης, η ώρα που οι επιλογές και τα διλήμματα συμπυκνώνονται σε μία μόνο λέξη, σε μία αποφασιστική στιγμή. Σε ένα μεγάλο «ναι» ή ένα μεγάλο «όχι».
Από τη φύση του, το δίλημμα ενός δημοψηφίσματος εμφανίζεται απλουστευτικό. Δείχνει να προτρέπει σε κορυφαίες επιλογές με μια μανιχαϊστική αντίληψη και συνεπώς, να αφήνει κάποιες παραμέτρους «έξω από το κάδρο». Για να το πούμε αλλιώς, σε ένα δημοψήφισμα τελειώνουν οι υπεκφυγές- έρχεται η στιγμή για ν’ αποφασίσεις, με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις…

Αριστεία - βραβεία μαθητών Λυκείων ν. Κιλκίς σχολικού έτους 2014 - 2015

Επιμορφωτικό σεμινάριο δημοτικών υπαλλήλων στο Δήμο Κιλκίς

Με μεγάλη συμμετοχή υπαλλήλων του Δήμου Κιλκίς ολοκληρώθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο αναφορικά με τη διαπολιτισμική επιμόρφωση δημοσίων υπαλλήλων που συναλλάσσονται με υπηκόους τρίτων χωρών ή χειρίζονται θέματα που σχετίζονται με αυτούς.

Το 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την ψυχολόγο Φρεγγίδου ΄Ελλη

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Καθηγητών, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την Ψυχολόγο κ. Φρεγγίδου Έλλη, για την ευγενική της χειρονομία να δωρίσει μια σειρά βιβλίων προκειμένου να εμπλουτισθεί η σχολική βιβλιοθήκη μας.

Μαυρογονάτου: "Πως φτάσαμε σ' αυτό το χάλι και τι σημαίνει ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα" (Video)


Για το δημοψήφισμα μιλά η Ειρήνη Αγαθοπούλου στη Γνώμη


Η ποντιακή επιθεώρηση "Μασχαρευτά και τσακευτά", σήμερα στο Μαυρονέρι Κιλκίς


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή, ως ιδιώτες συνεργάτες, στις διενεργούμενες από την ΕΛΣΤΑΤ έρευνες

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες στις διενεργούμενες από αυτήν στατιστικές εργασίες να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, από την 3η Ιουλίου 2015 μέχρι την 24η ώρα της 3ης Αυγούστου 2015, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, το οποίο θα ισχύει από τον Σεπτέμβριο 2015 έως και τον Απρίλιο 2016.

"αΚΟΥΣον αΚΟΥΣον " με τον Ανδρέα Κεσίδη και τον Λευτέρη Παυλίδη (Video)


Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Δέσμευση Τσίπρα για την «επόμενη ημέρα»-Συμφωνία την Τρίτη σε κάθε περίπτωση· Ρομάνο Πρόντι: «Είναι αδύνατον να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ» ·Έκθεση- κόλαφος για την πρόταση των δανειστών-ΔΝΤ: Μη βιώσιμο το χρέος, αναγκαίο το κούρεμα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ε-Έρχεται (:;)-Διάγγελμα Καραμανλή με πολλαπλά μηνύματα για το δυσοίωνο μέλλον –Σαφέστατα υπέρ του «ναι»·Πιο γελοίος πεθαίνεις! –Ο Βαρουφάκης πούλησε πνεύμα για τους συνταξιούχους που ταλαιπωρούνται·»Τρενάκι» του τρόμου οι ΑΝΕΛ-Τέσσερις βουλευτές διαφοροποιήθηκαν από το κυβερνητικό «όχι»