Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Τηλεφωνική συνέντευξη με τον Ηλία Κασιδιάρη



Μούφα πιστοποιητικά έδινε ΚΕΚ στα Πετράλωνα Χαλκιδικής

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ενημερώνει ότι απαγορεύτηκε στο φορέα «Κ.Ε.Κ. Παιδείας και Πολιτισμού» με έδρα τα Πετράλωνα Χαλκιδικής να διενεργεί εξετάσεις χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων.

Ομιλία Γεωργαντά για την Ιθαγένεια


Κιλκίς: 10 άτομα με μαχαίρια λήστεψαν 31χρονο Πακιστανό

Προχθές (06-07-2015) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, 10 άγνωστοι δράστες, με την απειλή μαχαιριών και τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 31χρονο υπήκοο Αφγανιστάν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και διέφυγαν. Με σταθμό Ε.Κ.Α.Β. ο 31χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Κιλκίς: Συνέλαβαν οδηγό ταξί για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Μ.Α.ΚΙ. - Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: Ολοκλήρωση εκδήλωσης ενημέρωσης για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Δελτίο τύπου Μ.Α.ΚΙ. - Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς:
Ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Μαθητικής Ανεξάρτητης ΚΙνησης και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς με θέμα τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού για τους υποψήφιους μαθητές που δώσανε φέτος Πανελλήνιες καθώς και όσους θα συμπληρώσουν μηχανογραφικό με το 10%. Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που ήρθαν καθώς και όσους παρακολούθησαν την ημερίδα μέσω της ζωντανής αναμετάδοσης που είχαμε μέσω διαδικτύου.

Περίθαλψη προσφύγων-διαχείριση μεταναστευτικού ρεύματος στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ

Στους Επιτρόπους της Ελλάδας και της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, αρμόδιο για τη Μετανάστευση, & Χρήστο Στυλιανίδη, αρμόδιο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, απευθύνεται η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας τα προβλήματα και τους κινδύνους που δημιουργούνται εξ αιτίας του εγκλωβισμού χιλιάδων προσφύγων στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ, και μάλιστα στους μεθοριακούς σταθμούς Ειδομένης και Ευζώνων του Δήμου Παιονίας.

Ακυρώθηκε η παράσταση “Αμάρτησα για το παιδί σου” στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού ανακοινώνουν ότι η προγραμματισμένη για σήμερα 8 Ιουλίου θεατρική παράσταση “Αμάρτησα για το παιδί σου” στο Θέατρο Λόφου ακυρώθηκε από τους συντελεστές λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Αγώνας 5 ημερών για οριστική λύση-Όλα στο τραπέζι μέχρι την Κυριακή·Διαβεβαίωση Ντράγκι-Επαρκής χρηματοδότηση έως την Κυριακή·Κατηγορηματικό το υπ. Οικονομικών- Δεν υπάρχει θέμα κουρέματος καταθέσεων
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Είμαστε ακόμα ζωντανοί-Την Κυριακή η τελική Σύνοδος Κορυφής στον λάκκο των λεόντων (με τους «28» της Ε. Ε.)·Η κυβέρνηση θα πρέπει να παραδώσει μέχρι το πρωί της Παρασκευής αναλυτική πρόταση για λύση «πακέτο»- Τελεσίγραφο με απειλή για ακραίες αποφάσεις, αν υπάρξει «ναυάγιο»·»Πυρετός» για την ασφυξία στις τράπεζες— Αγωνία για το τι θα γίνει με τα κλειστά υποκαταστήματα και το πλαφόν στα ΑΤΜ

Προκήρυξη για 450 θέσεις στη ΔΕΗ - Ως τις 15 Ιουλίου οι αιτήσεις


Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 3Κ/2015του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 4/03-06-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων πενήντα (450) θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.).