Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Oριστικό: Ανοίγουν τελικά όλες οι τράπεζες τη Δευτέρα

Aν και νωρίτερα είχαν εκφραστεί επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα καταστεί δυνατό, τελικά ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα θα ανοίξουν κανονικά όλα τα τραπεζικά υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ανασχηματισμός: Νέα κυβέρνηση με Χαϊκάλη και "σκούπισμα" της Αριστερής Πλατφόρμας - Όλα τα ονόματα

- Μετά τον ανασχηματισμό του Αλέξη Τσίπρα έγινε γνωστό πως η ορκωμοσία θα γίνει στις 10:30
- Ο ανασχηματισμός αυτός δείχνει πως ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινάει οριστική ρήξη με την Αριστερή Πλατφόρμα
- Είναι ο πρώτος ανασχηματισμός στα ιστορικά που γίνεται με non paper
- Υπουργός στη νέα κυβέρνηση στη θέση του κ. Στρατούλη αναλαμβάνει ο Παύλος Χαϊκάλης από τους ΑΝ.ΕΛ
- Τη θέση του κ. Σκουρλέτη στο υπουργείο Εργασίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Κατρούγκαλος
- Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας ο κ. Δ. Βίτσας στη θέση του κ. Ήσυχου που δεν υπερψήφισε τα προαπαιτούμενα
- Ο Τ. Αλεξιάδης αντικατέστησε την κα Νάντια Βαλαβάνη στο υπουργείο Οικονομικών
- Στη θέση του Λαφαζάνη στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης έρχεται ο Πάνος Σκουρλέτης

Προκήρυξη ΑΣΕΠ 5Κ/2014 - οριστικά αποτελέσματα για θέσεις ΠΕ

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2014 (ΦΕΚ 16/11-11-2014 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) σαράντα πέντε (45) θέσεων προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.E.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Εταιρεία Δ.Ε.Η. Ανανεώσιμες Α.Ε.

Άγνωστο αν θα ανοίξουν τη Δευτέρα οι τράπεζες

Άγνωστο παραμένει το αν θα ανοίξουν τελικά όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών τη Δευτέρα, καθώς –παρά τις διαβεβαιώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα-, τραπεζικοί κύκλοι τονίζουν στο in.gr ότι «τίποτε δεν είναι σίγουρο».

Αποφάσεις της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας


Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας συνεδρίασε εκτάκτως στα γραφεία του ΔΣΑ, σήμερα Παρασκευή 17/7/2015, ενόψει της επικείμενης εσπευσμένης κατάθεσης και ψήφισης από τη Βουλή, ενός σχεδίου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, ως προαπαιτούμενου για την έναρξη διαπραγμάτευσης και επίτευξης συμφωνίας με τον Eυρωπαικό Μηχανισμό Στήριξης (ESM).

Ζητείται γυμναστής/γυμνάστρια από το Yoga pilates house Kilkis


Το γυμναστήριο Yoga pilates house Kilkis, ζητάει γυμναστές-αποφοίτους ΤΕΦΑΑ για ομαδικά προγραμματα καθώς επισης και δασκάλα Zumba η Latin για τη νέα σεζόν. Δεκτά βιογραφικά θα γίνονται μόνο μέσω e mail στο yogapilateshouse@hotmail.con

Επισκέψεις Τονικίδη για την προώθηση του “Ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου αγροτοδιατροφικών προϊόντων"

Σειρά επισκέψεων με στόχο τη διεύρυνση των συνεργασιών αλλά και την προώθηση του έργου “Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο αγροτοδιατροφικών προϊόντων e-Auction Market” πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Παύλος Τονικίδης.

Δωρεάν προληπτικός κλινικός έλεγχος για τον καρκίνο του στόματος, του φάρυγγα και του λαιμού

Δωρεάν προληπτικός κλινικός έλεγχος για τον καρκίνο του στόματος, του φάρυγγα και του λαιμού διοργανώνεται στο πλαίσιο των ελληνικών δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου, στο διάστημα 20 – 27 Ιουλίου 2015, σε διάφορα νοσοκομεία και ιατρεία σε όλη τη χώρα.

Στις 29 Ιουλίου η Microsoft θα γιορτάσει την κυκλοφορία των Windows 10 σε όλο τον κόσμο

Η Microsoft ανακοίνωσε τα σχέδια της σχετικά με την κυκλοφορία των Windows 10 στις 29 Ιουλίου, σύμφωνα με τα οποία θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τους fans, συνεργασίες με χιλιάδες καταστήματα, συμπεριλαμβανόμενων όλων των καταστημάτων της Microsoft, μια νέα διαφημιστική καμπάνια καθώς και μια νέα πρωτοβουλία, διάρκειας ενός χρόνου, για να τιμήσει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που κάνουν τη διαφορά σε όλο τον κόσμο.

Σύσκεψη με θέμα την διακίνηση του κρέατος και των προϊόντων του στην ελληνική αγορά

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Σγουρίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, σύσκεψη με θέμα την διακίνηση του κρέατος και των προϊόντων του στην ελληνική αγορά. Έμφαση δόθηκε στην σύνδεση του κρέατος, που προέρχεται από ελληνικές εκτροφές, με τον έλληνα καταναλωτή, στην τρέχουσα, κρίσιμη για τη χώρα, χρονική περίοδο.

Τάκης Ζαχαράτος: Ο απόλυτος έλληνας showman στο Κιλκίς

ΚΙΛΚΙΣ
Θέατρο Λόφου
Τετάρτη 22 Ιουλίου
ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ
Ι AM WHAT I AM
Summer Tour 2015


Ο μοναδικός ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ στην παράσταση που ξεπέρασε τα 60.000 εισιτήρια στην Αθήνα και άφησε εποχή!!!
Με νέες μεταμορφώσεις, ανανεωμένα κείμενα, νέες μιμήσεις, εντυπωσιακά λαμπερά κοστούμια και άφθονη καυστική σάτιρα της ελληνικής πραγματικότητας. O ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ θα μας κάνει να ξεχάσουμε τη μελαγχολία των ημερών και να γελάσουμε με όσα θα μας διηγηθεί.

"Ο γάιδαρος ο Μένιος" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, φιλοξενούν στο Θέατρο Λόφου τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 και ώρα 9.15 το βράδυ την παιδική θεατρική παράσταση “Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ Ο ΜΕΝΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ“ … πάει Διακοπές, βασισμένη στο πασίγνωστο παραμύθι της Στέλλας Μιχαηλίδου

Υποδεχτείτε το «πεντακουάρκ»: Νέα κατηγορία σωματιδίων ανακαλύφθηκε στον LHC




Απρικόνιση μιας πιθανής διάταξης των πέντε κουάρκ σε ένα πεντακουάρκ. Συγκριτικά, τα πρωτόνια αποτελούνται από τρία κουάρκ (Πηγή: CERN / LHCb Collaboration)
Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Οι πρώτες ενδείξεις για την ύπαρξη αυτών των εξωτικών σωματιδίων ήρθαν πριν από μια δεκαετία, σύντομα όμως απορρίφθηκαν ως οπτασία. Τώρα, ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC) επιβεβαιώνει σχεδόν τελεσίδικα την ύπαρξη των εξωτικών υποατομικών σωματιδίων «πεντακουάρκ».

2ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς του ν. Κιλκίς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Ερώτηση ΚΚΕ για το Γκουαντάναμο του Κιλκίς


Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα την απουσία ασφαλούς δρόμου εισόδου και εξόδου από και προς το Γ’ Συγκρότημα Εργατικών Κατοικιών στην πόλη του Κιλκίς.
"Οι κάτοικοι του Γ’ Συγκροτήματος Εργατικών Κατοικιών στην πόλη του Κιλκίς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα σε ότι αφορά την απουσία ασφαλούς δρόμου για την είσοδο και έξοδο από και προς τον οικισμό τους.

Γκουντενούδης συγχαίρει Βεργίδη

"Αγαπητέ φίλε Ανδρέα,
Σε συγχαίρω για την εκλογή σου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς.
Η γνώση σου και η εμπειρία σου στην αυτοδιοίκηση και στα αγροτικά δρώμενα του τόπου θα λειτουργήσουν καταλυτικά για την αξιοποίηση του κατ’ εξοχήν αγροτικού δυναμικού της Περιφερειακή Ενότητα που υπηρετείς.

Πλατανιά Παιονίας: Συνελήφθη 32χρονος για παράνομη μεταφορά 11 αλλοδαπών

Συνελήφθη σήμερα (17-07-2015) τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο ύψος του χωριού Πλατανιά του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Ευχαριστήριο από τον Α.Σ. Αίας Κιλκίς Βόλεϊ

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και συγκεκριμένα το τμήμα της Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) ευχαριστεί τα καταστήματα- επιχειρήσεις της πόλης μας που σε δύσκολους καιρούς ενίσχυσαν με την ευγενική τους χορηγία την ομάδα για την περίοδο 2014/15.

Κιλκισιώτες αστυνομιοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη, μητέρα και γιο για καλλιέργεια χασισιού

Μετά από στοχευμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κατερίνη: 41χρονος σκότωσε 26χρονη και αυτοκτόνησε

Χθες (16-7-2015) το μεσημέρι σε διαμέρισμα στην Κατερίνη, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, 41χρονος ημεδαπός χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 26χρονη ημεδαπή, ενώ στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Αλ. Τσίπρας: Εκτός πλειοψηφίας οι «32»·Απαραίτητη η ελάφρυνση του χρέους και για τον Ντράγκι·Μετά την αύξηση του ELA- Ανοίγουν από Δευτέρα οι τράπεζες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τι έρχεται στις τράπεζες!-Το αεροπλάνο της ΕΚΤ φέρνει 900.000.000 ευρώ σε πρώτη φάση·Από ακτίνες Χ του Μαξίμου οι νέοι υπουργοί- Ξέσπασμα Τσίπρα κατά των «32»- Δεν είστε σύντροφοι, προχωράω μόνος·Και κάτι ευχάριστο!- Αρχίζει να πέφτει το τείχος για το μη βιώσιμο χρέος