Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

H Mέρκελ βάζει τέλος στη συζήτηση περί Grexit

Πηγή: Deutsche Welle
Σε συνέντευξή της στη δημόσια τηλεόραση η γερμανίδα καγκελάριος Α. Μέρκελ απευθύνει έκκληση να σταματήσει η συζήτηση περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους.

Δροσιά στο Αθλητικό Κέντρο Alexandros sports Center Κιλκίς (Video)




Το καυτό Κιλκίς δροσίζεται στο Αθλητικό Κέντρο Alexandros sports Center
Κάθε μέρα ανοικτά για το κοινό από το πρωί μέχρι τις 16.00 και τα Σαββατοκύριακα όλη την ημέρα.

Ο "παιχταράς" Πίου μετέφερε 1285 γρ. ηρωίνη "κρυμμένη" στο στομάχι του

Συνελήφθη στις 17-7-2015 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο 37χρονος Νιγηριανός ...γνώριμος από την συμμετοχή του σε σειρά τηλεοπτικών διαφημίσεων "Πίου", για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.

ΑΣΕΠ: 2.417 προσλήψεις με πεντάμηνα

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους δικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και του ΑΣΕΠ η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 2.417 ανέργων, ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Κατηγορίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα», για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δημόσιους φορείς της χώρας.

Kinesis-Gym Kilkis: Les Mills RPM Spin Marathon!

120 λεπτά…
50 χιλιόμετρα…
2500 θερμίδες…
Αντέχεις…;!

Δοκίμασε την αντοχή σου, φτάσε στα όρια σου και ζήσε την μοναδική εμπειρία της αγωνιστικής ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο (Indoor Cycling Training) με ασφάλεια σε ένα πρόγραμμα δύο ωρών με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της Les Mills.

Καλοκαίρι και υπολογιστής

Γράφει ο Αναστάσιος Χινιτίδης*
Οι υπολογιστές έχουν μια αυτόματη λειτουργία για να προστατεύουν τα εξαρτήματα από υπερθέρμανση και κλείνουν τον υπολογιστή / λάπτοπ όταν φτάσει σε επικίνδυνα όρια. Ειδικά το καλοκαίρι, όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πάνω από 30/40 βαθμούς Κελσίου και δεν υπάρχει κλιματισμός αυξάνονται τα θερμικά φορτία για τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα εξαιρετικά σε έναν υπολογιστή.

Δωρεάν μαθήματα σε νέους υποψήφιους δραματικών σχολών, από τον σκηνοθέτη Σωτήρη Ταχτσόγλου

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κ. Σωτήρης Ταχτσόγλου προσφέρεται -για το διάστημα Ιούλιος- 15 Αυγούστου 2015 -να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ συμβουλές αλλά και πρακτικά μαθήματα σε νέους υποψήφιους δραματικών σχολών. Επίσης προσφέρεται να διοργανώσει ΔΩΡΕΑΝ θεατρικό παιχνίδι για μικρά παιδιά στις Καστανιές Κιλκίς (με την προϋπόθεση ότι θα συγκροτηθεί ομάδα τουλάχιστον 4-5 παιδιών).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Σωτήρης Ταχτσόγλου, κιν. 6945655336 6983695140 (Καστανιές Κιλκίς)

Χρήσιμες συμβουλές σε γονείς και παιδιά σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Επιμέλεια: Γιάννης Λιναρδάκης*
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η χρήση του διαδικτύου, τόσο μέσω υπολογιστών, όσο και μέσω έξυπνων συσκευών (κινητών τηλεφώνων και tablets) αυξάνεται ραγδαία.

Ανατροπές και μειώσεις έως 45% φέρνει η συμφωνία στις συντάξεις – Πώς αυξάνονται τα όρια (παραδείγματα)

Μεγάλες ανατροπές στις συντάξεις και μειώσεις των συνταξιοδοτικών αποδοχών που μπορούν να φτάσουν έως και το 45% φέρνει η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα του καλοκαιριού (Video)