Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Τι αποφάσισε η MS για την αναβάθμιση των πειρατικών Windows στα Win10

Στις 18 Μαρτίου 2015, η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα παρέχει δωρεάν την αναβάθμιση γνήσιων και μη-γνήσιων Windows («πειρατικών») στα Windows 10 -η ανακοίνωση έγινε στην Κίνα. Την δήλωση του επικεφαλής του τμήματος, Τέρι Μάγιερσον, στο πρακτορείο Reuters επιβεβαίωσε στην συνέχεια εκπρόσωπος της εταιρείας στον Τύπο, χωρίς καμία διευκρίνιση για περιορισμό της προσφοράς στην Κίνα. Και τώρα, ο Τέρι Μάγιερσον ανακαλεί όσα έχει πει.

Πρόταση βόμβα Κουρουμπλή: Υποχρεωτικό τσεκ-απ, αλλιώς συμμετοχή 50% στα έξοδα της θεραπείας

Υποχρεωτικές σκοπεύει να καταστήσει για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες τις προληπτικές εξετάσεις για τέσσερις διαδεδομένες μορφές καρκίνου ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, επιφυλάσσοντας τσουχτερό penalty στους αμελείς πολίτες, οι οποίοι θα παραλείπουν να κάνουν τα επιβεβλημένα τσεκ-απ!

Κιλκίς: Έπιασαν 34χρονο για μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης

Συνελήφθη χθες (03-08-2015) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 34χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο στο όχημα που επέβαινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης.

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ έως 15 Αυγούστου 2015

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ ενόψη του δεκαπενθήμερου της Παναγίας θα χοροστατήσει στις εξής λατρευτικές εκδηλώσεις:

Αναβολή συναυλίας Δημήτρη Μπάση και Ραλλίας Χρηστίδου για τον Σεπτέμβριο 2015 - Video


Η απρόβλεπτη και ισχυρή καταιγίδα ανέβαλαν την συναυλία του Δημήτρη Μπάση και της Ραλλίας Χρηστίδου, που ήταν προγραμματισμένη να δοθεί την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015.

Παρίστανε τον διευθυντή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και πουλούσε "μούφα" τηλέφωνα

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση απάτης σε βάρος καταστηματάρχη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Συνεχίζονται οι μετεγγραφές στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Μετεγγραφών συνέχεια στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου καθώς η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία συμφώνησε και ενέταξε στο δυναμικό της άλλους δυο ποδοσφαιριστές.

Προκήρυξη δύο θέσεων εργασίας για το Πρόγραμμα της Νανόχηνας

Δύο θέσεις αναφορικά με το σύστημα φύλαξης Smart Patrol System (SPS) ανακοίνωσε η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο του Προγράμματος LIFE Φύση «Διαφύλαξη του φιννοσκανδικού πληθυσμού της Νανόχηνας σε σημαντικές περιοχές διαχείμασης και στάθμευσης κατά μήκος της Ευρωπαϊκής μεταναστευτικής διαδρομής», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μας ενώνει ο αγώνας ενάντια στην ασυδοσία της Coca Cola

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Coca Cola προσπαθεί να δημιουργήσει κοινωνικό προφίλ στο πλαίσιο του αποπροσανατολιστικού ευφημισμού «εταιρική ευθύνη». Ένα από τα διαφημιστικά συνθήματα που χρησιμοποιεί ο μηχανισμός προπαγάνδας της πολυεθνικής είναι: “Μαζί για όσα μας ενώνουν”.

Τους έψαχναν στην Ευρώπη και τους συνέλαβαν στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για τον εντοπισμό - σύλληψη ατόμων σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν διωκτικά έγγραφα, συνελήφθησαν χθες στο Κιλκίς, 2 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Παράδοση - παραλαβή διοίκησης του 601 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού Κιλκίς



Παράδοση - παραλαβή διοίκησης του 601 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού Κιλκίς. Παρέδωσε ο Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Αθανάσιος Βασιλειάδης και παρέλαβε ο Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Χαράλαμπος Στραβοπόδης. Κιλκίς, Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015.

ΚΚΕ: Συνεστίαση – Πολιτική Εκδήλωση στο Δροσάτο

Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Χέρσου – Δοϊράνης πραγματοποιούν την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015, στην Ταβέρνα του Μουστάκα στο Δροσάτο, συνεστίαση – πολιτική εκδήλωση.
Η ορχήστρα θα αποτελείται από το συγκρότημα των αδερφών Ιακωβίδη από το Χέρσο, από τους αδερφούς Αμοιρίδη και από το Γιώργο Σασκαλίδη στα ποντιακά και από τον Κώστα Κόνιαρη στα δημοτικά τραγούδια.

ΙΚΑ: Μειώνονται όλες οι συντάξεις τον Σεπτέμβριο (εγκύκλιος)

Εκδόθηκε η εγκύκλιος για την αναδρομική εφαρμογή της αύξησης κατά 6% των εισφορών υπέρ του ΕΟΠΠΥ και έτσι μειωμένες έως και κατά 180 ευρώ θα δουν τις συντάξεις τους οι δικαιούχοι του ΙΚΑ τον Σεπτέμβριο. Η αύξηση στις κρατήσεις ισχύει από την 1η Ιουλίου όπως προβλέπεται στο πρώτο πακέτο των προαπαιτούμενων που ψηφίστηκαν στη Βουλή στις 15 Ιουλίου στο πλαίσιο της συμφωνίας για το τρίτο Μνημόνιο.