Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Είπαν ότι με την κόκα θα διασκέδαζα όλη νύχτα



Αποκάλυψη-βόμβα: Συνταξιούχοι του υπ. Οικονομικών συνέχιζαν για χρόνια να παίρνουν και μισθό!

Με την απίστευτη αποκάλυψη ότι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών που είχαν συνταξιοδοτηθεί εξακολουθούσαν να εισπράττουν για χρόνια τους μισθούς που έπαιρναν ως εν ενεργεία και ταυτόχρονα ελάμβαναν κανονικά και τις συντάξεις τους, συνόδευσε την υποβολή της παραίτησής του από την θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας ο κ. Δημήτριος Κλούρας.

Επισκέψεις ενημέρωσης κλιμακίου του Γραφείου Κτηματογράφησης Γουμένισσας

Κλιμάκιο του Γραφείου Κτηματογράφησης Παιονίας θα βρίσκεται στις ακόλουθες περιοχές, όπου και θα ενημερώσει τους πολίτες για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας δίνοντας ταυτόχρονα οδηγίες για την ορθή συμπλήρωσή τους.

Κιλκίς: Έπιασαν 62χρονο να μεταφέρει παράνομα 7 αλλοδαπούς

Συνελήφθη σήμερα (10-08-2015) τα ξημερώματα στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, 62χρονος ημεδαπός καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 7 αλλοδαπούς Συρίας και Ιράκ μεταξύ των οποίων και 4 ανήλικοι, οι οποίοι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς.

Παροχή δωρεάν προγραμμάτων κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων, από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην προσπάθεια για την παροχή στον Έλληνα αγρότη ποιοτικών υπηρεσιών και την ελαχιστοποίηση κάθε επιβάρυνσής του ανακοινώνει :

Συνεστίαση - Πολιτική Εκδήλωση του ΚΚΕ Κιλκίς στο Δροσάτο

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Αυγούστου η συνεστίαση - πολιτική εκδήλωση της Τ.Ε. Κιλκίς και της ΚΟΒ Χέρσου - Δοϊράνης, στο Δροσάτο. 

Οι νέες συντάξεις για όσους «φεύγουν» το 2015 - Τι θα ισχύσει

Oλική ανατροπή έρχεται στις συντάξεις με το νέο ασφαλιστικό, επηρεάζοντας όχι μόνον όσους θα υποβάλουν αίτηση συνταξιοδότησης το επόμενο διάστημα, αλλά και όσους έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί μετά την 1η/1/2015, καθώς τα ποσά που έχουν πάρει ή θα πάρουν πρόκειται να υπολογιστούν εκ νέου με νέο τύπο!