Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

O νέος γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, μιλά στη Γνώμη




Παράταση τελικά στις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων

Σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τις φορολογικές δηλώσεις, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών επισημαίνει ότι:
1. Η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων για τα νομικά πρόσωπα έχει παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή 28.8.15.
2. Η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων για τα φυσικά πρόσωπα έχει παραταθεί (με σημερινή απόφαση) μέχρι και την Κυριακή 30.8.15. Η πρώτη δόση θα είναι την Δευτέρα 31.8.15.

Έπρεπε να γράφει στην ετικέτα, "Δεν συνιστάται για παιδιά ή εγκύους ή θηλάζουσες"

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διακίνηση ενεργειακού ποτού στο οποίο η πρόσθετη ετικέτα που έχει επικολληθεί στα ελληνικά δεν έφερε την υποχρεωτική προειδοποιητική ένδειξη «Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Δεν συνιστάται για παιδιά ή εγκύους ή θηλάζουσες».

Κλιμάκιο της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ επισκέφτηκε χτες την Ειδομένη

Δελτίο τύπου ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ
Συνεχίζεται το δράμα των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που συγκεντρώνονται στο συνοριακό σταθμό της Ειδομένης στο Κιλκίς, στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, προσπαθώντας να φτάσουν στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 22/2015) και ισχύει από σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2015, τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Μάρδας: «Η χαλάρωση έρχεται προοδευτικά»

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015. πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και σε εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας.

Κιλκίς: Τον συνέλαβαν επειδή έκλεψε 4 χάλκινα καλώδια

Συνελήφθη χθες (20-8-2015) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 36χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει 4 χάλκινα καλώδια, τα οποία, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

Ανακοίνωση προκήρυξης για φοίτηση στη Σχολή Απολυμαντών

Προκήρυξη
για φοίτηση
στη
Σχολή Απολυμαντών.
Δείτε

Μεταναστευτικό: Κραυγές απόγνωσης από αγρότες της Ειδομένης - Video


Θέση εργασίας στο Κιλκίς - 21/8/2015

Από την εταιρία ΑΛΟΥΜΙΛ, ζητείται Πρακτικός Μηχανικός / Συντηρητής.
Δείτε