Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Η πρώτη προπόνηση της δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού. Ο Γιώργος Πελίδης είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο γήπεδο του Σταυροχωρίου, το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Απορρόφηση διασυνοριακού προγράμματος και ένταξη φυσικού αερίου

Δελτίο τύπου νοσοκομείου Κιλκίς
Τη μέγιστη αξιοποίηση των πόρων του έργου Ipa Shield εξασφαλίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς έπειτα από την έγκριση του πρόσφατου αιτήματος τροποποίησης του έργου από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία».

Μυόγλου Μιχάλης και Φωτεινή: "Γιατί φύγαμε από τους ΑΝ.ΕΛ."



Προσφορές του γυμναστηρίου yoga pilates house Kilkis

Το γυμναστήριο yoga pilates house Kilkis σας ενημερώνει ότι θα ισχύσουν οι παρακάτω προσφορές απο Δευτέρα 24 Αυγουστου έως και Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. 

Τα πακέτα προπληρώνονται και δεν υπαρχει δυνατότητα παγώματος συνδρομής.

Κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας και επωφεληθείτε των δώρων του γυμναστηριου (μπλουζακι, σακίδιο πλάτης, σκούφος)

Πληροφοριες στο τηλ 23417 71719

Αυτό είναι το νέο μας νόμισμα, το όνομα αυτού Bitcoin

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Η χώρα μας θα είναι πρωτοπόρος στην Ε.Ε. καθώς πρώτη θα αποκτήσει φέτος 1000 ΑΤΜ, για χρήση των bitcoins, στην επικράτεια. Ως χώροι εγκατάστασης των ΑΤΜ θα είναι οπουδήποτε διενεργούνται χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Επίσης, σε τουριστικά σημεία της χώρας και σε αεροδρόμια.

Νέα τρίμηνη προσφορά, του Kinesis-Gym Κιλκίς

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε σε ένα χώρο άθλησης 1000τ.μ
· 40 συμβατικά μηχανήματα ενδυνάμωσης MasterSport
· 20 Ηλεκτρονικά μηχανήματα TechnoGym
· 3 Αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων
· 70 Ώρες την εβδομάδα ομαδικά προγράμματα αίθουσας
· 27 Διαφορετικά ομαδικά προγράμματα αίθουσας
· 10 Γυμναστές - Προπονητές - Εκπαιδευτές

ΝΟ.Δ.Ε. - Ν.Δ. Κιλκίς: "Επιμένουμε στην αλήθεια"

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. - Ν.Δ. Κιλκίς
Στο θέατρο του παραλόγου των τελευταίων ημερών η εσωκομματική αστάθεια του ΣΥΡΙΖΑ βαφτίστηκε Εθνικό πρόβλημα. Από το διάγγελμά του Πρωθυπουργού προκύπτει ότι παραιτείται για ένα λόγο που θα μπορούσε να τον είχε λύσει στο συνέδριό του, όπως άλλωστε πριν από ένα μήνα μας είχε πει. Δεν είναι στάση πολιτικά σωστή, ηθική, έντιμη, απέναντι στους εταίρους να περιμένεις να ψηφίσουν τα κοινοβούλια, να περιμένεις να γίνει η εκταμίευση και αμέσως μετά να οδηγείται η χώρα σε εκλογές για την εσωκομματική του ηρεμία.

Την Ειδομένη επισκέφτηκε ο Γ. Γεωργαντάς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Τo Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 ο κ. Γεωργαντάς επισκέφτηκε την περιοχή της Ειδομένης στο σημείο όπου συγκεντρώνονται οι πρόσφυγες προκειμένου να εξέλθουν του ελληνικού εδάφους και να κατευθυνθούν προς τη FYROM.

“Ποιός θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;”, αύριο στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

"Σας υποσχεθήκαμε εκπλήξεις! Και επειδή θέλουμε να είμαστε συνεπείς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Κιλκίς και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου σας καλούν να παρακολουθήσετε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του Βασίλη Τσαρτσάνη “Ποιός θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;” την Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ, στο γνωστό θερινό σινεμαδάκι μας. 

Ανακοίνωση Αστυνομίας για τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής

"Χθες (23.08.2015), στο πλαίσιο κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας για τις μεταλλευτικές δραστηριότητες στην περιοχή των Σκουριών της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής, ομάδα ατόμων προκάλεσε εκτεταμένα επεισόδια και επιτέθηκε απρόκλητα κατά των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν διατεθεί για λήψη μέτρων τάξης.

Φτάνει πια! Σκοτώθηκε 17χρονος σε τροχαίο

Χθες (23-8-2015) το πρωί στην Καρυώτισσα Πέλλας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοίχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 17χρονος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

Το "Πάσχα του καλοκαιριού" στο Δροσάτο Κιλκίς

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, όπως αρμόζει, εορτάστηκε η μεγάλη θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Δροσάτου της Αρχιερατικής Περιφερείας Πολυανής.

Κιλκίς: Ξεκινά το Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Λυκείου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ανακοινώνει ότι και φέτος για το σχολικό έτος 2015-2016 με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ θα λειτουργήσει στην Ενορία μας Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα (άνεργοι γονείς – πολύτεκνες οικογένειες κλπ). Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2015.

Κιλκίς: Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και του Αγίου Φανουρίου

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς Ορθοδόξους Χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 27η Αυγούστου εορτάζει και πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και του Αγίου Φανουρίου που βρίσκεται δίπλα στο Γηροκομείο Κιλκίς.

Ελάτε να γνωρίσετε τη μαγεία της yoga

Τρίτη 25 Αυγούστου και ωρα 19:00 - 20:00
ashtanga vinyasa yoga
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝΕλάτε να γνωρίσετε τη μαγεία της yoga....
Yoga instructor: Εύη Καζαντζιδου
Yoga Pilates houseΘεσσαλονίκης 16 1ος όροφος
Τηλ 2341771719

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σήμερα, Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σήμερα, Κυριακή, Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015, 

Για το "Μεταναστευτικό" μιλά ο Γ. Γεωργαντάς στη Γνώμη