Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Άρχισαν οι εγγραφές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Α. Ναλμπάντη, στο Κιλκίς


Το κέντρο ξένων γλωσσών Α.Ναλμπάντη ζητά καθηγητές αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ιταλικής και ισπανικής γλώσσας. Αποστολή βιογραφικών στο kxgnalmpanti@gmail.com

Περιοδείες του ΚΚΕ σε χωριά της Παιονίας και στο Χέρσο

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς Περιοδεία στα χωριά Εύζωνοι, Ποντοηράκλεια, Μεταμόρφωση, Μεγάλη Στέρνα και Χέρσο πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με τον Γιάννη Φαχουρίδη, τον Κώστα Τσαουσίδη, την Ειρήνη Χατζή, τη Σταυρούλα Νικολαΐδου και μέλη του ΚΚΕ με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων των παραπάνω των χωριών για τις θέσεις του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.

Συνεργασία Δημάρχου Κιλκίς με βουλευτές Κώστα Καραμανλή και Ιωάννη Αντωνιάδη

Ο Δήμαρχος Κιλκίς δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τους βουλευτές ν. Σερρών Κώστα Καραμανλή και ν. Φλώρινας Ιωάννη Αντωνιάδη, οι οποίοι επισκέφθηκαν το ν. Κιλκίς στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας, και συνεργάστηκε μαζί τους πάνω σε θέματα που αφορούν το Δήμο Κιλκίς.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Σπουδές για μια σύγχρονη Γεωργική Εκπαίδευση προσφέρει ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ σε απόφοιτους της Α΄ Λυκείου. Οι εγγραφές στις Σχολές του Οργανισμού έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2015. Το φετινό σχολικό έτος θα λειτουργήσουν έξι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) και συγκεκριμένα στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Κρήτη, στη Νεμέα, στην Καλαμπάκα στο Μαρούσι (ΕΠΑΣ Συγγρού) στις ακόλουθες ειδικότητες:

«Ελλήνων Ένδυσις» από το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς πραγματοποίησε έκθεση παραδοσιακών φορεσιών με τίτλο «Ελλήνων Ένδυσις». Η έκθεση έλαβε χώρα στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής από την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 έως και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015.

Σε πληρωμές ζημιών στο ζωικό κεφάλαιο προχωρά ο ΕΛΓΑ.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα από τον ΕΛ.Γ.Α, όπως είχε δεσμευθεί, οι διαδικασίες αποστολής των ηλεκτρονικών αρχείων πληρωμής αποζημιώσεων προς την τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς 263 δικαιούχων κτηνοτρόφων, αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου για τα έτη 2012, 2013, 2014, 2015 συνολικού ύψους 196.844,77 ευρώ.

Χορήγηση άδειας λειτουργίας στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, το οποίο ανήκει στη διοικητική ευθύνη του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς.

Δωρεάν διανομή ροδάκινων σε ωφελούμενους του Δήμου Κιλκίς

Από το Δήμο Κιλκίς και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή ροδάκινων για τους ωφελούμενους του Δήμου Κιλκίς, από την Κοινωνική Σύμπραξη «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ» με εταίρο το Δήμο Κιλκίς.

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με θέμα τις επικείμενες εκλογές

Σας προσκαλούµε να συµµετέχετε στην δηµόσια Ειδική Συνεδρίαση του ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγµατοποιηθεί στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα, στις 8 Σεπτεµβρίου 2015, ηµέρα Τρίτη και ώρα 14.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το εξής θέµα Η/∆:

Με στόχο το πρωτάθλημα ο Α.Π.Ο. Άτλας Κιλκίς

Υπογράφει η 
Σιότσου Μαρία
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων
Φέτος κλείνει τα 10 του χρόνια ο Α.Π.Ο. Άτλας στο χώρο του βόλεϊ και βάλθηκε να καταπλήξει τους πάντες με τις κινήσεις του. Με τη νέα αγωνιστική σεζόν μπαίνει δυναμικά πλέον στο «φιλέ» χαρίζοντας στην γυναικεία ομάδα μια μεγάλη μεταγραφή, την Ιωάννα Λιάλια από τον Α.Ο. Νέας Βύσσας.

Τελικά αύριο Σάββατο θα επισκεφτεί η Φ. Γεννηματά το Κιλκίς

Τελικά, αύριο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα επίσκεψη της Προέδρου του Π.Α.Σ.Ο.Κ κ. Φώφης Γεννηματά στο Κιλκίς. Η κ. Γεννηματά θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις 11.30 π.μ.

Αξιούπολη: Συνέλαβαν 3 άτομα γιατί είχαν 1 ανιχνευτή μετάλλων, σκαπτικά εργαλεία και 2 κομμάτια λίθου

Συνελήφθησαν χθες (3-9-2015) το πρωί σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 38, 55 και 82 ετών, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων και διάφορα σκαπτικά εργαλεία.

Εκλογές 2015: Νομαρχιακή συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Μετά από απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς συνήλθε σε ολομέλεια η Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς. Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η αποτίμηση της κατάστασης μετά την αποχώρηση πέντε μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και η προετοιμασία για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 20-09-15.

Εθνικός Νέου Αγιονερίου vs Ηρακλής Θεσσαλονίκης, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς

Παρουσίαση του βιβλίου "Μια καρδιά για δύο" στη Γοργόπη Παιονίας


Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Από το Αιγάλεω ο Αλέξης Τσίιπρας έθεσε το δίλημμα:- Ποιον θα εμπιστευθείτε;·Μ.Ντράγκι:- Η ρύθμιση του χρέους φέρνει και χαλάρωση·Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου:-Από τον Οκτώβριο ξεκινά η εκταμίευση των 35 δις.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Αποκάλυψη- Ίλιγγος στη σελίδα 7 του Μνημονίου-Στην κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές η «καυτή πατάτα» για Ασφαλιστικό (περικοπές συντάξεων, κατάργηση του ΕΚΑΣ, ενοποιήσεις Ταμείων) και Φορολογικό με πόνο σε όλους·Απομακρύνεται (λέει ο Ντράγκι)το «κούρεμα» των καταθέσεων·ΕΝΦΙΑ (!!!) και για όσους έχουν ακίνητα στο εξωτερικό!