Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Χορηγική συνεργασία Εθνικού Νέου Αγιονερίου με την ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Από τη διοίκηση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου ανακοινώνεται η οριστικοποίηση της συμφωνίας για τη χορηγική συνεργασία της ομάδας με την γνωστή ανά το πανελλήνιο HΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙAΛΩΣΕΩΝ Α.Ε. ΒΙΚΟΣ (VIKOS) ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 - 2016 η οποία ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Δεν θα γίνει φέτος ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Παντελεήμονας RUNNING»

Δεν θα διεξαχθεί φέτος ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου. Την απόφαση για την μη διεξαγωγή του 3ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Παντελεήμονας RUNNING» πήρε το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα λόγο των ισχνών οικονομικών του και των δυσκολιών στην ανεύρεση πώρων για την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, προεκλογική κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς


Αγώνες κολύμβησης για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 η ομάδα κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς εκπροσώπησε την πόλη μας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αγώνες κολύμβησης.
Έλαβαν μέρος 24 κολυμβητές του συλλόγου μας σε φιλική ημερίδα με τις ομάδες του Πήγασου Ημαθίας και των Μακεδόνων Αλεξάνδρειας στην ομώνυμη πόλη της Ημαθίας.

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση Bodybalance by Les Mills

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) εταιρεία, Les Mills, παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) τουBODYBALANCE.

Εγγραφές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Διακριθέντων σε επιστημονικές Ολυμπιάδες και Βαλκανιάδες

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Με την με αριθμ. πρωτ. Φ251/140192/Α5/8-9-2015 (ΑΔΑ: 9ΠΚΛ465ΦΘ3-4ΛΕ) εγκύκλιο, στο διάστημα 10-17 Σεπτεμβρίου 2015 υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά στα Πανεπιστημιακά Τμήματα οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου, οι οποίοι διακρίθηκαν στη Βαλκανική ή στη Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών, Πληροφορικής, Φυσικής, Χημείας ή Βιολογίας ή

"Βγήκε ωφελημένος ο λαός του Κιλκίς από τους βουλευτές που εκλέχτηκαν το Γενάρη;"

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα έχουν ανάγκη από κομμουνιστές βουλευτές. 
Μπροστά στις εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη, οι εργάτες, οι υπάλληλοι, οι φτωχοί αγρότες και επαγγελματίες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, η νεολαία, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, πρέπει να «τα βάλουν κάτω» και να αναρωτηθούν: Βγήκαν ωφελημένοι από τους βουλευτές που εκλέχτηκαν στο νομό Κιλκίς στις εκλογές του Γενάρη και από τα κόμματά τους;

Σχολείο και Διαχείριση Κρίσης – Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής – Γ.Σ.Ε.Ε. θα πραγματοποιήσουν Επιμορφωτικό Πρόγραμμα διάρκειας τριάντα πέντε (35) ωρών με θέμα : Σχολείο και Διαχείριση Κρίσης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς:

Ανακοίνωση για την ιογενή νόσο των βοοειδών οζώδη δερματίτιδα

Ανακοίνωση για την ιογενή νόσο των βοοειδών οζώδη δερματίτιδα εξέδωσε το Τμήμα Υγείας Ζώων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκδήλωση βράβευσης επιχειρηματικών σχεδίων - Στο πλαίσιο του έργου «Συν-ενεργείν για την απασχόληση»

Η βράβευση νέων επιχειρηματικών ιδεών γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι η απογοήτευση κι η απαισιοδοξία που προκαλεί η οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να εμποδίζει ανθρώπους με δημιουργική διάθεση, επιχειρηματική κουλτούρα και αξιόλογες ιδέες αλλά αντίθετα επιβάλλεται η ενθάρρυνσή τους, συμβολική μα πάνω από όλα πρακτική.

O Δημήτρης Μπάσης σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Γνώμη - Video



Πληρωμές ύψους περίπου 45 εκατ. ευρώ, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενημερώνει ότι κατά το χρονικό διάστημα από τις 7 Σεπτεμβρίου έως και σήμερα πραγματοποιήθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές συνολικού ύψους περίπου 45 εκατ. Ευρώ. Πιο αναλυτικά, οι πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν έχουν ως εξής:

Κιλτίδης: Ευρωπαϊκή Δεξιά και Ρεπουμπλικανισμός (Η νέα πρόταση)

Του Κώστα Κιλτίδη
Στην Ελλάδα ουδέποτε προτάθηκε και επομένως ποτέ δεν εφαρμόσθηκε πολιτική γνήσιας δεξιάς. Μερική εξαίρεση η περίοδος Παπάγου- Συναγερμού με τους πολιτικούς που είχαν αναφορά στην πνευματική αναλαμπή του μεσοπολέμου, που συνιστά αγνοημένη παρακαταθήκη του Ελληνισμού.

Ποιος προηγείται στην κατανομή μαθημάτων Β’ ανάθεσης

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Στην εγκύκλιο 118842/Γ2 /17-09-2008 αναφέρεται ότι: «Με τα μαθήματα 1ης ανάθεσης οι εκπαιδευτικοί καλύπτουν το υποχρεωτικό τους ωράριο, ενώ με τα μαθήματα 2ης ανάθεσης συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο ή καλύπτουν εκπαιδευτικές ανάγκες».

Εισαγωγική Επιμόρφωση στις Καινοτόμες Σχολικές Δραστηριότητες και την Αγωγή Σταδιοδρομίας

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια των υπευθύνων του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων, ΚΕ.ΣΥ.Π. Κιλκίς σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων, με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Κ.Π.Ε. Κιλκίς θα πραγματοποιήσουν Βιωματικό Εργαστήριο διάρκειας τριών (3) ωρών με θέμα : Εισαγωγική Επιμόρφωση στις Καινοτόμες Σχολικές Δραστηριότητες και την Αγωγή Σταδιοδρομίας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, στις 13 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14:00 έως 17:00.

Εκπαίδευση - πιστοποίηση αγροτών στην Επιμορφωτική Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων,Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΘΝΟΣ ·Επιχείρηση πόλωσης – Υψηλοί τόνοι των αρχηγών στη ζωηρή τηλεμαχία· Όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες – Το παρασκήνιο στους διαδρόμους της ΕΡΤ και η κόντρα για το… ύψος · Βλέποντας το ντιμπέϊτ στα σπίτια των πολιτών – «Περιμέναμε να ακούσουμε περισσότερα για το μέλλον»
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ·Τα νεύρα έκριναν τον νικητή- Νίκησε στα σημεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίστηκε άνετος και ψύχραιμος · Ναυάγιο στις Βρυξέλλες- Οι «28» διαφωνούν για τη «μοιρασιά»· Ο Δ. Μάρδας και η Νάντια Βαλαβάνη γράφουν για την Οικονομία