Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πρέσβης του κιλκισιώτικου τουρισμού το Ράντσο Κιλκίς

Πάνω από 10.000 χιλιάδες επισκέπτες της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης έδειξαν ενδιαφέρον για τις τουριστικές υπηρεσίες του Κιλκίς. Το Ράντσο Κιλκίς, του Σωτήρη Πατσιούρα, ανέδειξαν τις καινοτόμες νέες υπηρεσίες που θα παρουσιάσουν φέτος το χειμώνα.

Μια βόλτα στην έκθεση εικαστικών του «πόλις».



Γράφει η Χαρούλα Καραμπίδου

Μετά το περσινό πρώτο επιτυχημένο εγχείρημα, το πολιτιστικό σύνολο «Η πόλις» έδωσε και πάλι βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε μέλη και φίλους του, χωρίς όρια σε θέματα και τεχνικές. Δέκα δημιουργοί, από διαφορετική αφετηρία αναζήτησης ο καθένας εξέφρασαν βιώματα, προβληματισμούς, εσωτερικές διεξόδους, τη δική τους θέαση στη ζωή και στην καθημερινότητα.

Πρόγραμμα επισκέψεων Γεωργαντά στο νομό Κιλκίς, έως και 19 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόγραμμα επισκέψεων Γεωργαντά στο νομό Κιλκίς, έως και 19 Σεπτεμβρίου 2015
ΠΕΜΠΤΗ 17-9-2015:Απόγευμα: Σταυροχώρι-Βαπτιστής-Επτάλοφος- Πολύκαστρο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015:Πρωί
: Γαλλικός-Ξυλοκερατιά-Πικρολίμνη
Απόγευμα: Περιοδεία όλων των υποψηφίων Βουλευτών της Ν.Δ. σε Γουμένισσα και Ευρωπό.
ΣΑΒΒΑΤΟ 19-9-2015: Πρωί : Κιλκίς – Λαϊκή αγορά

Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη για τις εκλογές

"Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα σηματοδοτήσουν το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας και την άρρηκτη σχέση της με το ιστορικό κεκτημένο της Δημοκρατικής Ευρωπαϊκής της πορείας. 
Ο νομός μας, οι πόλεις μας και οι γειτονιές μας είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το φωτεινό παράδειγμα της ενεργούς συμμετοχής στο καινούργιο οικοδόμημα που όλοι οραματιζόμαστε για τον τόπο μας.

Κιλκίς: Μεταφέρθηκε το Pastry Shop & Catering KONTOS


Υγειονομικό υλικό, κατόρθωσε να διασφαλίσει η Μητρόπολη Γουμένισσας

[εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης]
Επίσκεψη ενημέρωσης σε επίπεδο κατεπείγουσας συνεργασίας με άμεσο κοινωνικό αντίκρισμα είχαν σήμερα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου κ. Δημήτριο ο ελλόγιμος (αν.) Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Γουμένισσας κ. Στυλιανός Βαμβίνης και ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής κ. Νικόλαος Καπουτζής.

Οι επίσκοποι Ουαλίας, Αγγλίας, Ιρλανδίας, οι δήμαρχοι της Μακεδονίας και ο Χ. Γκουντενούδης

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Με το «μεταναστευτικό» να αποτελεί εδώ και αρκετούς μήνες το κυρίαρχο θέμα καθημερινότητας του Δήμου Παιονίας, την Τετάρτη 15/09 πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη στο Δημαρχείο εκπροσώπων της Ένωσης Αγγλικανικών.

51χρονος δικός μας ήταν ο ποντικός του Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Γρεβενών και Κοζάνης, 3 περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής από καταστήματα στην πόλη του Κιλκίς. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε 51χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

"Μην το παίρνεις αψήφιστα"

Γράφει ο Αθανάσιος Τατάρογλου
Πρόεδρος Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Όσα ζήσαμε το τελευταίο εξάμηνο αποτελούν εκτός από γεγονότα και επιχειρήματα που αποδεικνύουν την άγνοια των ανθρώπων της «Πρώτης φοράς αριστεράς» να κυβερνήσουν. Όλα όσα λένε σε αυτή τη προεκλογική περίοδο όσα στελέχη παρέμειναν στο ΣΥΡΙΖΑ, περιμένοντας από τον Αλέξη να συνασπίσει και να δημιουργήσει τη μεγάλη κεντροαριστερά του πράσινου ήλιου, δείχνουν ότι συνεχίζουν να φέρονται ανώριμα, ότι έχουν ένδεια επιχειρημάτων και ότι δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στη διακυβέρνηση της χώρα μας.

Υιοθετούσαν παιδιά για να παίρνουν επιδόματα πολυτεκνίας και πρόνοιας

Παράνομη υιοθεσία βρεφών από ζευγάρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την δόλια καταβολή μηνιαίων προνοιακών και πολυτεκνικών επιδομάτων, εξιχνιάστηκε ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Κοινή περιοδεία υποψηφίων της ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ σε Πολύκαστρο και Αξιούπολη

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από όλους τους υποψηφίους βουλευτές για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου περιόδευσε το Σάββατο 12-9 στο Πολύκαστρο και την Τετάρτη 16-9 στην Αξιούπολη.

Υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ συμμετέχει σε :

Αγώνες στίβου για μαθητές διοργανώνει ο ΓΑΣ Κιλκίς, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 στο στάδιο Κιλκίς

Αγώνες στίβου για μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων και των γυμνασίων διοργανώνει το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ο ΓΑΣ Κιλκίς με την αιγίδα της ΕΑΣ Σέγας Κ. Μακεδονίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς και σκοπός τους είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές των δημοτικών σχολείων και των γυμνασίων του Κιλκίς να γνωρίσουν τον κλασικό αθλητισμό και να συμμετέχουν σε αγώνες αλλά η προσέλκυση νέων αθλητών από τα σχολεία στο χώρο του στίβου.

Στο Πολύκαστρο μιλά η Εύα Καϊλή την Πέμπτη

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς 
Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 17-09-2015 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία της ευρωβουλευτού του Π.Α.Σ.Ο.Κ κ. Εύας Καΐλή στο Πολύκαστρο Κιλκίς, στο Δημαρχείο Πολυκάστρου (αίθουσα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου).

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων, στο πλαίσιο των Βουλευτικών Εκλογών

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, στο πλαίσιο της διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, καθορίζεται για το προσεχές Σαββατοκύριακο, ως ακολούθως:

Επιδοτούμενα σεμινάρια μέσω του προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης – Εκπαίδευσης ΛΑΕΚ

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς, πληροφορεί κάθε ενδιαφερόμενο (επιχείρηση μέλος του ή εργαζόμενο), ότι πρόκειται να υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια μέσω του προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης – Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ μικρών επιχειρήσεων 1-25 εργαζομένων) του Ο.Α.Ε.Δ.

Πως κατεβάζουμε ελεύθερα από Facebook Youtube Dailymotion



Απλός οδηγός για κοινές απορίες στο internet από το NIRVANA TECH CLUB.
Σήμερα: Πως κατεβάζουμε ελεύθερα από Facebook Youtube Dailymotion

«Μάθε που ψηφίζεις»

Για την διευκόλυνση των εκλογέων, στο Υπουργείο Εσωτερικών λειτουργεί υπηρεσία ενημέρωσης, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 213 1361500:
Τρίτη - Πέμπτη: 09:00 έως 18:00
Παρασκευή: 09:00 έως 19:00
Σάββατο: 09:00 έως 21:00
Κυριακή: 07:00 έως 19:00
για να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα και το σχολικό συγκρότημα στο οποίο ψηφίζουν.

Χατζησάββας: Κάθε ψήφος στην ΝΔ είναι μισή ψήφος στον Σύριζα




Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Στην εκπομπή "Εδώ Μακεδονία" του καναλιού Εγνατία τηλεόραση παραχώρησε συνέντευξη ο υπ.βουλευτής Κιλκίς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Χρήστος Χατζησάββας αναλύοντας το προεκλογικό πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και παραθέτοντας της θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αμάσεια Πόντου 1921: Όταν υπήρχε Ελληνική ηγεσία, αυτή δολοφονούνταν

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Οι Κεμαλικοί μετά την επικράτησή τους, προσπάθησαν και τελικώς πέτυχαν με διάφορα μέσα να εξοντώσουν ό,τι δεν είχαν μπορέσει να εξολοθρεύσουν οι Νεότουρκοι. Διωγμοί, εξορίες, δολοφονίες, βιασμοί, δίκες και καταδίκες στα αποκαλούμενα «δικαστήρια ανεξαρτησίας», τα οποία εκδίδουν «αποφάσεις» και εκτελούνται πρόκριτοι, βουλευτές, δημοσιογράφοι, καθηγητές, δάσκαλοι, μαθητές γυμνασίων- Ανανιάδης και Παυλίδης του κολλεγίου Ανατόλια της Μερζιφούντας- και κληρικοί, από τους οποίους ζητούνται δηλώσεις ότι συμμετείχαν στην οργάνωση του επαναστατικού απελευθερωτικού κινήματος στον Πόντο. Η “απόφαση” του ψευτοδικαστηρίου σημείωνε σχετικά:

ΚΝΕ: Ανακοίνωση για τις εκλογές

Ανακοίνωση της Τ.Ο. Κιλκίς - Πέλλας της ΚΝΕ για τις επερχόμενες εκλογές
Η ΚΝΕ απευθύνεται σε όλους τους νέους εργατικών - λαϊκών οικογενειών: Κάνε κριτήριο την πείρα σου, τις ανάγκες τις δικές σου και της οικογένειάς σου, μπροστά στις επερχόμενες εκλογές.

Σήμερα: Μια ασπρόμαυρη, συμμετοχική πορεία, ανοιχτή για όλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

5η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Mischa Kuball: PUBLIC SQUARE
Μια ασπρόμαυρη, συμμετοχική πορεία, ανοιχτή για όλους
στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2015
Σημείο συνάντησης: Περίπτερο 6 (εντός ΔΕΘ – HELEXPO
(είσοδος από Λεωφ. Στρατού και 3ης Σεπτεμβρίου)

Αυτά είναι τα τρία προγράμματα ΕΣΠΑ με 100% επιδότηση σε νέους επιχειρηματίες

Τρία νέα προγράμματα του καινούριου ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού 280 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση από 50% έως και 100% ανέργων που θέλουν να ανοίξουν επιχειρήσεις ή ήδη είχαν κάνει έναρξη προκηρύσσονται σταδιακά μετά τις εκλογές. Αναλυτικά οι νέες δράσεις είναι:

Η εγκληματικότητα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια τον Αύγουστο 2015

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Κάλεσμα συσπείρωσης για τη νίκη από τον Αλ. Τσίπρα- Να μη σπαταληθεί ούτε μία ψήφος· Π. Κουρουμπλής: Προτεραιότητά μας η αναχαίτηση της ανθρωπιστικής κρίσης· Αλ. Τσίπρας- Κρατήσαμε ανοιχτή τη διαπραγμάτευση για την ενίσχυση των αγροτών
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Ευκαιρία για σύνταξη σε ασφαλισμένους με χρέη στον ΟΑΕΕ-Έως 30 Σεπεμβρίου! Με συμψηφισμό οφειλών και διακανονισμό σε πολλές δόσεις μετά· Συνέντευξη- «Πρωθυπουργός θα αναλάβει ο αρχηγός του πρώτου κόμματος» - Ο πρόεδρος της Ν. Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης απαντά σε δέκα ερωτήσεις που δεν του υποβλήθηκαν στο debate· Και γάμος για τους ομοφυλόφιλους στις (νέες) υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ