Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Παράσταση και συναυλία του Διεθνούς Μουσικού – Θεατρικού Φεστιβάλ «KVN – Το Χιούμορ Ενώνει τη Νεολαία»

Η κεντρική παράσταση και συναυλία του Διεθνούς Μουσικού – Θεατρικού Φεστιβάλ «KVN – Το Χιούμορ Ενώνει τη Νεολαία», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, στις 17.00’, στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

Σε πλήρη ετοιμότητα η Περιφέρεια για τις εκλογές

Με εντατικούς ρυθμούς και σε πλήρη ετοιμότητα τις τελευταίες ημέρες, λειτουργεί ο υπηρεσιακός μηχανισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Χριστοφορίδης: "Ήρθε η ώρα του Λεβέντη!"

Νικηφόρος Χριστοφορίδης
Υποφ. βουλευτής ν. Κιλκίς
Αγαπητοί φίλοι και φίλες ήρθε η ώρα του Βασίλη Λεβέντη και της Ένωσης Κεντρώων.Στις 20 Σεπτέμβρη έπειτα απο πολλά επώδυνα έτη για τον λαό μας, βάζουμε τέλος στις αβάσιμες υποσχέσεις,τα ψεύτικα λόγια και τον παλαιοκομματισμό.

Τα ΒορΟινά στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Η ιδιαίτερα δημοφιλής οινική εκδήλωση-θεσμός της Θεσσαλονίκης με τα κρασιά και τα αποστάγματα των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, στην Προβλήτα 1 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Μήνυμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη στους πολίτες του νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Πρόεδρος
της Λαϊκής Ενότητας
Παναγιώτης Λαφαζάνης
"Φίλοι και Φίλες, πολίτες του Ν. Κιλκίς.
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών, λίγες μέρες μόνο απομένουν μέχρι να βρεθούμε μπροστά στην κάλπη δηλαδή, μπροστά στην ευθύνη μας απέναντι στην πατρίδα, στα παιδιά μας και στο μέλλον αυτού του τόπου.

"Σχόλιο ΚΚΕ για την παρέμβαση του Βλ. Αγτζίδη λίγες μέρες πριν τις εκλογές"

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Ο γνωστός ιστορικός και υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ (το Γενάρη του 2015) στο Κιλκίς Βλάσης Αγτζίδης, εκεί που κάθε λίγο και λιγάκι διαβάζαμε άρθρα του στον τοπικό τύπο για «την ελπίδα που έρχεται», αποφάσισε μετά από εβδομάδες που δεν έχει πει κουβέντα για όσα συμβαίνουν στην πολιτική, να κάνει δημόσια παρέμβαση.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 24η FRUIT LOGISTICA 2016

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής της, προτίθεται να συμμετάσχει στην 24η FRUIT LOGISTICA 2016 (Διεθνή Έκθεση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες) που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 3 -5Φεβρουαρίου 2016.

Αυτή είναι η Ευρώπη;

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Ευρώπη, συνώνυμο του πολιτισμού, της ανθρωπιάς, της συμπόνοιας, της αλληλεγγύης, κοιτίδα φωτός. Αυτό είναι το Ευρωπαϊκό πνεύμα και η φιλοσοφία του. 
Εμείς περήφανοι Ευρωπαίοι, τρέμουμε μην τυχόν δεν είμαστε κομμάτι της, πίνουμε νερό στο όνομά της. Αν χρειαστεί ξεπουλάμε τα πάντα αρκεί να είμαστε τμήμα της.

1η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών


Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων προς βαμβακοπαραγωγούς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Περιοδεία ΚΚΕ στα εμπορομάγαζα και στην αγορά του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με περιοδείες στην αγορά της πόλης του Κιλκίς και συζητήσεις με μικρούς εμπόρους, επαγγελματίες, αυτοκινητιστές, συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι περιοδείες του ΚΚΕ σε εργασιακούς χώρους της πόλης.

Πέτρογλου: "Τελικά στις 25 Ιανουαρίου η ελπίδα ΔΕΝ ανέτειλε"

Υπογράφει ο
Τριαντάφυλλος Πέτρογλου
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε./Ν.Δ. Κιλκίς
- Τελικά στις 25 Ιανουαρίου
η ελπίδα ΔΕΝ ανέτειλε
- Ανέτειλε η αλαζονεία, ανέτειλε το ψέμα, ανέτειλε ο διχασμός
- Έδυσε κάθε ίχνος λογικής σ' αυτήν τη χώρα

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Το ΔΣ, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, ευχαριστούν τον κ.Σωτήρη Πίτσαρα για την προσφορά πρωινού γεύματος.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Για τις αμαρτίες της λίστας Λανγκάρντ- Ομολογία ενοχής από Μεϊμαράκη· Προσκλητήριο νίκης του Αλ. Τσίπρα από την Πάτρα: - Οι νέοι να μπουν μπροστά στον αγώνα για το μέλλον· Από την Ουγγαρία –Με πολυβόλα κατά των προσφύγων
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τρώνε τις σάρκες τους τα ασφαλιστικά Ταμεία- Πολύ κοντά στην απόλυτη κατάρρευση όλο το σύστημα· Κ. Καραμανλής – «Στηρίζουμε Μεϊμαράκη»· Στο υπουργείο Οικονομικών ζαλίστηκαν για τα νέα μέτρα

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός, μιλά στη Γνώμη -Video


Εκδήλωση αλληλεγγύης του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Μια μουσική πανδαισία έζησε το πλήθος των συμπολιτών μας που γέμισε το Θέατρο Λόφου του Κιλκίς το βράδυ της Κυριακής 13-9-2015, από την καταπληκτική συναυλία που πρόσφεραν ο συντοπίτης μας Δημήτρης Μπάσης με τη Ραλλία Χρηστίδου και το συγκρότημά τους, για τρεις και πλέον ώρες σε μια ανεπανάληπτη εκδήλωση αγάπης, ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.