Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση Κουτσούμπα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Το ΚΚΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες που το τίμησαν με την ψήφο τους στις σημερινές εκλογές. Όσους και όσες αγνόησαν εκβιαστικά διλήμματα, ξεπέρασαν αναστολές, επιμέρους επιφυλάξεις και συναντήθηκαν με το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ, θα αξιοποιήσει την πολιτική εκλογική και κοινοβουλευτική του δύναμη, στην τιτάνια προσπάθεια που πραγματικά πρέπει να κάνουμε το αμέσως επόμενο διάστημα, για τη συνολική ανασύνταξη, ενδυνάμωση του εργατικού-λαϊκού κινήματος, για την οικοδόμηση μιας μεγάλης κοινωνικής, λαϊκής συμμαχίας. 

Πρόγραμμα της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Συμπληρώσαμε πλέον δύο εβδομάδες προπονήσεων στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. Καθημερινά τα παιδιά μας προπονούνται υπό την τεχνική καθοδήγηση έμπειρων και ταλαντούχων προπονητών, βάσει του ενιαίου προγράμματος που τους έχει δώσει ο τεχνικός διευθυντής της ΣΧΟΛΗΣ Γιώργος Πελίδης.

Δήλωση Μεϊμαράκη κατά την είσοδό του στα γραφεία της Ν.Δ.

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά την είσοδό του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Ολοκληρώθηκε μια εκλογική μάχη, την οποία δώσαμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, πολιτισμένα. Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι διαμορφώνεται ολοκληρωμένα με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Τον συγχαίρω και τον καλώ να σχηματίσει την κυβέρνηση που πρέπει, να έρθει στη Bουλή και όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε.

Δείτε στη "Γνώμη Κιλκίς Παιονίας" τα αποτελέσματα των εκλογών στο νομό Κιλκίς

Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών στο νομό Κιλκίς, σε απ' ευθείας σύνδεση με το Υπουργείο Εσωτερικών.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη, 52χρονο για καλλιέργεια χασισιού

Δύο φυτείες κάνναβης εντοπίστηκαν χθες (19-9-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.

Χρήσιμες πληροφορίες για τις Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

Χρήσιμες πληροφορίες για τις Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 παραθέτει το Υπουργείο Εσωτερικών, μέσω της μεθόδου των ερωτο-απαντήσεων.
Συγκεκριμένα: