Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο για τα σκουπίδια

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων και σε συνεργασία με το Τμήμα Χημικών Αναλύσεων & Οργανοληπτικών Δοκιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, προέβη σε δειγματοληψία Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και διαπίστωσε ότι, κατά την οργανοληπτική αξιολόγηση, το ελαιόλαδο εμπίπτει στην κατηγορία «ΛΑΜΠΑΝΤΕ» και καθίσταται μη βρώσιμο ως έχει.

Ο Γιώργος Φραγγίδης, ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης 
Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κιλκίς 
με το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη
"Θέλω ειλικρινά να εκφράσω, με τον πιο καθαρό τρόπο και από τα βάθη της καρδιάς μου τις ευχαριστίες μου, προς όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του ν. Κιλκίς που μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν με την ψήφο τους τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και δεν επηρεάστηκαν από τα ψεύτικα διλήμματα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Πρόσφεραν απλόχερα θέαμα που κόβει την ανάσα, στο «MOTO SHOW Kilkis»

Δελτίο τύπου Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Κιλκίς
Η εμποροπανύγηρη του Κιλκίς, δε θα μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο! Ένα πάρτυ μοτοσυκλέτας και μοτοσυκλετισμού το «MOTO SHOW Kilkis» έδωσε μια άλλη νότα γιορτής στην πόλη μας. Για άλλη μια χρονιά ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς συνδιοργάνωσαν μια εκδήλωση που κέντρισε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Υπογραφή σύμβασης Δήμου Κιλκίς και δικαιούχων στο πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη''

Υπογράφηκε σήμερα από το Δήμαρχο Κιλκίς και εννέα δικαιούχους πολίτες του Δήμου Κιλκίς σύμβαση για την επίσημη ένταξή τους στο πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη''. Οι βασικοί πυλώνες του εν λόγω προγράμματος αναφέρονται στη στέγαση και στην εργασιακή επανένταξη.

«Καραμανλικός» μιλάει για τις… προνομιακές σχέσεις μερίδας της ΝΔ με την ολιγαρχία!

Της Μ. Καραπαναγιωτίδου
«Καταπέλτης» για το… μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι – σε δηλώσεις του στο www.karfitsa.gr – πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή. Μιλάει για τις… «προνομιακές σχέσεις μερίδας του κεντρικού πολιτικού δυναμικού της, με την εγχώρια οικονομική και χρηματοπιστωτική ολιγαρχία (!) που… ανέγγιχτη μέσα στην κρίση θέλει να σηματοδοτεί – δεξιά και αριστερά – εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας για να διαιωνίζει τα δικά της συμφέροντα»!

Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού από Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 28/2015) και ισχύει από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που σημειώνονται στα δυτικά και τα βόρεια θα συνεχιστούν κατά περιόδους και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Συνάντηση Αγαθοπούλου με Τσακνή

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε χτες Πέμπτη 24/9/2015 η προγραμματισμένη συνάντηση των επικεφαλής του Κ.Ε.Θ.Ι. και της ΕΡΤ στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Ο αριθμός των προσλήψεων αναπληρωτών δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη!

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Συνεχίζεται ο έλεγχος επί των ενστάσεων για τους πίνακες αναπληρωτών Γενικής αγωγής και στη συνέχεια θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες. Αν όλα πάνε καλά, και δεν υπάρξει εμπλοκή λόγω αλλαγής Υπουργού, το σύστημα θα "τρέξει" για Δασκάλους και Νηπιαγωγούς.

Διήμερο, αφιερωμένο στην προσφυγική ιστορική Μνήμη και στη Μικρασιατική Καταστροφή, με τον Βλάση Αγτζίδη

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Εμφύλιος οικογενειών για την ηγεσία της Ν. Δ. · Ομπάμα – Τσίπρας για πρόσφυγες- οικονομία·Δέσμευση Κατρούγκαλου΄: - «Δεν μειώνονται κατώτατες και μεσαίες συντάξεις»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ίλιγγος για τον θρόνο της Ν. Δ.-Το ραντεβού του Μεϊμαράκη με τον Καραμανλή στη Ραφήνα· 700 φοροαπαλλαγές βάσει Μνημονίου 3 στην κλίνη του Προκρούστη· Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας η κυρία Μπέτυ- Έκανε αίτηση (είχε όλα τα προσόντα) και τη δέχτηκαν. Τόσο απλά