Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Μεταλλαγμένο καλαμπόκι; "Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε"

Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης των Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δρ. Χαράλαμπος Κασίμης, βασιζόμενος σε πρόσφατη ενωσιακή νομοθεσία (οδηγία 2015/412), υπέβαλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων (DG SANTE) την απαίτηση της χώρας μας για εξαίρεση καλλιέργειας όλων των υβριδίων αραβοσίτου που φέρουν οκτώ γενετικές τροποποιήσεις.

Κιλκίς: Στο Barφενείο "Το Γραμμόφωνο" θα ακούσετε Έντεχνο, Ρεμπέτικο και Blues Live


Ελαιόλαδο "Γαλανό Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής": Και με την βούλα της Ευρώπης στα Προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης

Ακόμη ένα αγροτικό προϊόν από το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» προστέθηκε σήμερα στο μητρώο των Προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), μετά την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Πρόκειται για το «Γαλανό Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής», ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, που παρασκευάζεται στο Μεταγγίτσι του Δήμου Σιθωνίας και έχει ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που πλέον αναγνωρισμένα του προσδίδουν προστιθέμενη αξία.

Αποτελέσματα για την πλήρωση 465 θέσεων ΠΕ στη ΓΓ Δημοσίων Εσόδων


Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2015 (ΦΕΚ 3/14-05-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας,τετρακοσίων εξήντα πέντε (465) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.

Γνωρίστε τα τμήματα εικαστικών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του "πόλις"

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
Α) ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΑΠΟ 5 ΕΤΩΝ) 
Ένα συνεχές διαδραστικό παιχνίδι των παιδιών για να γνωρίσουν τον πηλό, αυτό το φυσικό υλικό το τόσο απαραίτητο από αρχαιοτάτων χρόνων.
Κατασκευή αντικειμένων που οξύνουν την φαντασία τους και την δημιουργικότητά τους (πίνακες, διακοσμητικά, χρηστικά).
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τελείως φυσικά και ασφαλή για παιδιά.

Κιλκίς: Ανάρτηση καταστάσεων των δικαιούχων – Απορριπτόμενων του προγράμματος "Αλέξανδρος Μπαλτατζής"

Κιλκίς: Ανάρτηση καταστάσεων των δικαιούχων – Απορριπτόμενων του  προγράμματος "Αλέξανδρος Μπαλτατζής".
Δείτε ΕΔΩ

“....400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν......

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών
Αυτές τις ημέρες του 1922 γραφόταν δύο από τις τελευταίες πράξεις της Γενοκτονίας εναντίον των Ελλήνων της Θράκης, της Μικράς Ασίας, του Πόντου. Μία ήταν καταστροφή της Σμύρνης και η άλλη η ανακωχή των Μουδανιών, με την οποία ο Ελληνισμός υποχρεώθηκε σε φυγή και από τη Θράκη.

Συνελήφθη ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ για κακοποίηση σκύλου

Bίντεο, που "είδε το φως της δημοσιότητας" εμφανίζει εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου να κακοποιεί με βάναυσο τρόπο τον σκύλο του!

"Η αρχή του τέλους και η ανατριχιαστική πρόβλεψη του κ. Χρυσόγονου"

Γράφει ο Λευτέρης Παυλίδης
Διαβάζοντας σήμερα το πρωί μια είδηση στο διαδίκτυο (http://voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/40529-2015-09-29-08-48-02.html) μου ήρθαν στο νου τα λόγια του Καθηγητή Χρυσόγονου. Μπορεί αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω να είναι πολύ πιο τρομακτικό από αυτό που αναφέρει η είδηση στο παραπάνω λινκ, αλλά σκεφτείτε ότι κάπως έτσι θα γίνει η αρχή!

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Το τρίπτυχο της εξόδου από την κρίση-Χρέος, επενδύσεις, ανάπτυξη· Ηγεσία Ν. Δ.- Αυξάνονται οι υποψήφιοι και οι συγκρούσεις· Η εξίσωση ΦΠΑ αρχίζει από έξι δημοφιλή νησιά
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τρελά σχέδια υπερφορολόγησης!- ΦΠΑ- δηλητήριο από 1ης Οκτωβρίου σε Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Πάρο και Νάξο· «Αναποφάσιστος» ο Β. Μεϊμεράκης- Ιεροσυλία! Υποψήφιος και ο Άδωνις· Ποιος το σκέφθηκε; - Τέλη κυκλοφορίας με την… εμπορική αξία

Κραυγή SOS των σπουδαστών του ΤΕΙ Κιλκίς

Παρέμβαση Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών ΤΕΙ Κιλκίς στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς
Κυρίες και κύριοι, σύμβουλοι είμαστε από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, αντιπροσωπεύουμε το ΤΕΙ του Κιλκίς. Σήμερα ήρθαμε εδώ για να αναδείξουμε κάποια από τα προβλήματα που έχει το ΤΕΙ, τα οποία εκτιμάμε ότι τα γνωρίζετε.

ΣτΕ: "ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΛΕΣ οι μειώσεις στους συνταξιούχους"

Με πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ, παράνομες όλες οι μειώσεις στους συνταξιούχους, όπως αποκάλυψε ο τ. Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. & Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας, σήμερα το πρωί, στον ant1 και τον Γ. Παπαδάκη.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (29-9-2015)

Απο την ELPEDISON και την TOP DEALER ζητούνται πωλητές για την στελέχωση τμήματος προώθησης νέων πακέτων σύνδεσης παροχής ρεύματος. 
Δείτε ΕΔΩ

Δείτε το το επίσημο promo video του γυμναστηρίου Kinesis-Gym 2015-16


Δελτίο τύπου Kinesis-Gym
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το επίσημο promo video του γυμναστηρίου Kinesis-Gym για την νέα χειμερινή σεζόν 2015-16