Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στη Μητρόπολη Γουμένισσας

[ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Γουμενίσσης]
Μία ἐξαιρετική εὐλογία ἐπιφυλάχθηκε γιά τή Βόρειο Ἑλλάδα καί συγκεκριμένα γιά τήν καρδιά τῆς Μακεδονίας μας, τήν ἱστορική καί ἐξαιρετικά βυζαντινή (ρωμέϊκη) Θεσσαλονίκη τοῦ Ἁγίου Δημητρίου: ἡ ἐκ νέου ἔλευση τῆς Α.Θ.Παναγιότητος τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Στό πρόσωπό του καί στή νέα ἐπίσκεψή του στή Θεσσαλονίκη βλέπουμε νά ἐπανεικονίζεται ὁλοζώντανη ἡ Ρωμηοσύνη τῶν αἰώνων τοῦ ἐγχριστωμένου Ἑλληνισμοῦ.

Μαθήματα αλληλεγγύης από την ΕΛΜΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ ΚιλκίςΤα τελευταία χρόνια, η ελληνική κοινωνία βιώνει σε όλη την ένταση την οικονομική κρίση και τις πολιτικές της λιτότητας. Οι εκπαιδευτικοί έχουν δεχθεί αλλεπάλληλα πλήγματα και έχουν χάσει μεγάλο μέρος της οικονομικής τους δύναμης αλλά και των εργασιακών δικαιωμάτων τους.

Ο Σάββας Τσιτουρίδης μιλά από Βρυξέλλες στον Αντώνη Παραρά


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη στον Αντ.Παραρά 
"Επιχειρούν κάποιοι να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον άλλων.
Η Ν.Δ στις τελευταίες εκλογές έφτασε στην οροφή της. Αν δεν συμμορφωθούν ορισμένοι θα φύγουν και άλλοι ψηφοφόροι του κόμματος"

Απ' ευθείας μετάδοση της 2ης Παγκόσμιας συνδιάσκεψης ποντιακής νεολαίας



ΕΝΦΙΑ: Ποιοί απαλλάσσονται ή πληρώνουν λιγότερα για το 2015

Δημοσιεύτηκε η Απόφαση της ΓΓΔΕ με την οποία καθορίστηκαν ποιοί δικαιούνται έκπτωση ή απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και κάτω από ποιές προϋποθέσεις 
Το αργότερο μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα έχουν αναρτηθεί στον λογαριασμό του καθενός στην ιστοσελίδα www.gsis.gr τα εκκαθαριστικά για την καταβολή του ΕΝΦΙΑ. Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή του φόρου θα ολοκληρωθεί σε πέντε μηνιαίες δόσεις, η πρώτη μέχρι τέλος Οκτωβρίου και η τελευταία τον Φεβρουάριο του 2016.

Στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας οι ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ

Στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας, 500 νέοι, από 23 διαφορετικές χώρες του κόσμου, από 13 Ομοσπονδίες Ποντιακών Σωματείων δίνουν ιστορικό ραντεβού στις 2, 3 και 4 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στην Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα του Απόδημου Ελληνισμού. Σ' αυτό το ιστορικό ραντεβού, συμμετέχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΟΛΟΦΟΥ»νομού Κιλκίς με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκο Αμοιρίδη.

Φιλικός αγώνας σήμερα ανάμεσα στον Αετό Κιλκίς και στους Ατρόμητους Νέας Σάντας

Σήμερα το βράδυ στις 9 στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Αετό Κιλκίς και στους Ατρόμητους Νέας Σάντας.

Οριστικά αποτελέσματα για 90 θέσεις στον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης και τη λήξη της αναστολής των διαδικασιών προσλήψεων λόγω προεκλογικής περιόδου, αποστέλλονται εκ νέου στο Εθνικό Τυπογραφείο, για δημοσίευση, τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2014 (ΦΕΚ 11/5-9-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, ενενήντα (90) θέσεων προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (T.E.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.), όπως επανεκδόθηκαν κατόπιν της υπ’ αριθ. 693/25-9-2015 Απόφασης του Δ΄ Τμήματος του ΑΣΕΠ, εν μέρει ανακλητικής της υπ’ αριθ. 639/20-8-2015 Απόφασης του 2ου Τμήματος Διακοπών του ΑΣΕΠ.

Δράση εξοικείωσης και εισαγωγής στο ναυταθλητισμό των ατόμων με νοητική στέρηση

Απολύτως επιτυχημένη ήταν η δράση εξοικείωσης και εισαγωγής στο ναυταθλητισμό των ατόμων με νοητική στέρηση, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, στη λίμνη Βόλβη το προηγούμενο Σάββατο.

Και επίσημα υποψήφιος για προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Α. Τζιτσικώστας

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι και επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, με τις 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όπως προβλέπεται από την εκλογική διαδικασία.

Παρουσίαση νέου προγράμματος Zumba Step από το Kinesis-Gym Kilkis

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym σας παρουσιάζει κάτι μοναδικό για τα δεδομένα της πόλης του Κιλκίς... Zumba Step® με την Barbora Kosmidou, επίσημα διεθνής πιστοποιημένη Zumba Step® instructor
Τι είναι:

Κιλκίς: Κλέφτης στάθηκε δύο φορές άτυχος

Συνελήφθη χθες (01-09-2015) το απόγευμα στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, 50χρονος ημεδαπός, διότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας επιχείρησε να παραβιάσει την πόρτα της οικίας 44χρονου με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον παθόντα και διέφυγε.

Δημοσιοποίηση φωτογραφιών στο πλαίσιο ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) ημεδαπών (δύο ανδρών και μίας γυναίκας), οι οποίοι συνελήφθησαν την 24-09-2015, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)

«Μακεδονία» τα Σκόπια στο βιβλίο Ιστορίας της Γ' Λυκείου!

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι σε χάρτη του βιβλίου Ιστορίας γενικής κατεύθυνσης της Γ' Λυκείου τα Σκόπια απεικονίζονται με την ονομασία «Μακεδονία».

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·ΔΝΤ Ελάφρυνση χρέους για διόρθωση των «λαθών»- Ασφυκτική πίεση στο Βερολίνο από την αυτοκριτική του Ταμείου·Ν. Δ. Στην κούρσα και ο Μεϊμαράκης·Δήμοσιο- Φρένο στην επιστροφή «επίορκων»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η λύση του… γρίφου σε ελβετικό φράγκο-Η πρόταση του Συνηγόρου του Καταναλωτή που αφορά 80.000 νοικοκυριά σε απόγνωση· Αρχίζει επισήμως το ματς –Και ηλεκτρονική ψηφοφορία ζητάει ο Τζιτζικώστας· Τα Σκόπια ως «Μακεδονία» σε βιβλίο της Γ’ Λυκείου