Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Οικισμός Ακακίες δήμου Κιλκίς: Καταπράσινες και όμορφες

Μουσικοκινητική αγωγή για μωράκια και προνήπια με τους γονείς τους


Καθημερινά αντικείμενα που είναι πιο βρώμικα από την τουαλέτα

Θα θεωρεί κανείς ότι το κάθισμα της τουαλέτας είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο του σπιτιού, αλλά οι ειδικοί στρέφουν τη προσοχή μας και αλλού, σε άλλα φαινομενικά «αθώα» πράγματα που χρησιμοποιούμε κατά κόρον.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αντρική τριχόπτωση

Περίπου το 85% των ανδρών παρατηρούν μια αραίωση στα μαλλιά τους μετά την ηλικία των 50, ενώ μερικοί άνδρες αρχίζουν να χάνουν τα μαλλιά τους ακόμα και στην δεκαετία των 20.

Τελικά υποψήφιος για την αρχηγία της Ν.Δ. και ο Άδωνις

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  "Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, αφού εξέτασε την από 2.10. 2015 έγγραφη ένσταση του μέλους του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη κατά της χθεσινής της απόφασης, με την οποία είχε απορρίψει ομόφωνα το φάκελο της υποψηφιότητάς του, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του καταστατικού και της από 24.9.2015 υπ’ αρ. 2 απόφασή της, λόγω εκπρόθεσμης κατάθεσης και αφού άκουσε τις προφορικές εξηγήσεις του ενιστάμενου, τον οποίο είχε προηγουμένως καλέσει να εμφανιστεί ενώπιoν της, ειδικά γι’ αυτόν το σκοπό, αποφάσισε τα ακόλουθα:

Στη Δράμα ταξιδεύει την Κυριακή ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Στη Δράμα ταξιδεύει την Κυριακή ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου προκειμένου να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής την ιστορική τοπική ομάδα της ΔΟΞΑΣ. Η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς καλείται να ανταγωνισθεί αυτή τη φορά μια εκ των ισχυρών ομάδων του 1ου ομίλου και σίγουρα η πρώτη "’εξοδος" για την κούρσα του πρωταθλήματος θα είναι χρήσιμη για τη συλλογή πολύτιμων συμπερασμάτων.

Σκοτώθηκε 54χρονος σε τροχαίο στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κατερίνης

Σήμερα (3-10-2015) και ώρα 10.50 περίπου, στο 79ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, στο ύψος του Μακρύγιαλου Πιερίας, ΙΧΕ αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Κατερίνη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 55χρονου συνοδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

«Καμία μείωση μισθού στο Δημόσιο - Τον Οκτώβριο η αξιολόγηση»

Για την επιστροφή των «επίορκων» δημοσίων υπαλλήλων, την αξιολόγηση, αλλά και τους μισθούς στο Δημόσιο, μίλησε ο αν. Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, σήμερα το πρωί του Σαββάτου, στο MEGA και την εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Κιλκίς “Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ’’

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Κιλκίς “Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ’’ θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου.

Η νέα Οδηγική χρονιά ξεκινάει!

Αν είσαι κορίτσι ή αγόρι ηλικίας 5-17 χρόνων, έχεις όρεξη για δράση, περιπέτεια και ομαδική ζωή, τότε έλα μαζί μας την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, ώρα 11:30 στην Εστία μας (οδός Μεσημβρίας & Γ. Αργυρίου γωνία) για να γνωριστούμε μέσα από το παιχνίδι και γίνε μέλος ενός Κλάδου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού: Αστέρια: 5-7 ετών, Πουλιά: 7-11 ετών, Οδηγοί: 11-14 ετών, Μεγάλοι Οδηγοί: 14-17 ετών. Πληροφορίες/Εγγραφές στο τηλ. 6942 406 490 Κική Καναροπούλου/ Έφορος.

Διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην Επιστημονική Εκδήλωση που διοργανώνουμε στο πλαίσιο ένταξης της Ακαδημίας μας στο Δίκτυο των ΧΡΥΣΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.

Άρχισαν οι εγγραφές στον Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ευρωπού Παιονίας


Ξεκινούν οι εγγραφές στα εκπαιδευτικά προγράμματα δια βίου μάθησης του δήμου Κιλκίς

Συνεχίζεται και τη φετινή χρονιά 2015-2016 από το Δήμο Κιλκίς και το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης), η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ), του Δήμου Κιλκίς.

Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.

Παράταση της αναστολής πλειστηριασμών ζητά ο πρόεδρος των δικηγόρων

Την άμεση ανάκληση της υπουργικής απόφασης με την οποία αναστέλλεται για τρίτη φορά μέσα σε 4 μήνες κάθε πρόοδος στη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων, ζητεί με επιστολή του προς τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτο και Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλο, ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλειος Αλεξανδρής.