Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Απάτη με προπληρωμένες κάρτες σε βάρος δεκάδων καταστηματαρχών

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση μεγάλου αριθμού εξαπατήσεων σε βάρος επιχειρηματιών και καταστηματαρχών, σε διάφορες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας.  Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 43 και 53 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτες κατά συναυτουργία, κατ΄ επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Τι λέει η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. σχετικά με τις απαλλαγές για το μάθημα των Θρησκευτικών

Δελτίο τύπου ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε.
Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους συναδέλφους για το παρασκήνιο και το μεγάλο θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας.

Εισήγηση Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημητρίου με θέμα: «Το Δημογραφικόν Πρόβλημα».

Υπογράφει η Επιτροπή Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας
«Συνήλθε σήμερα Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, στη δεύτερη Τακτική Συνεδρία της η Ιερά Συνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, στην Αίθουσα Συνεδριών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας.

Ασημένιο μετάλλιο πήρε το δικό μας Ράντσο, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής

Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε η Εθνική Ομάδα Ιππικής Αντοχής από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Οκτωβρίου 2015 στο Shumen της Βουλγαρίας.

Αυτός είναι ο συνεργάτης του Πετρακάκου (φωτό)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 24-09-2015, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).
Πρόκειται για τον:
Ασημακόπουλο Φώτιο του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεν. την 23-02-1980, στην Αθήνα.

Κιλκίς: Τον τσάκωσαν για ψευδή καταμήνυση κατά συρροή, ψευδορκία μάρτυρα και συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή

Συνελήφθη χθες (06-10-2015) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τη οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών, για ψευδή καταμήνυση κατά συρροή, ψευδορκία μάρτυρα και συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή.

Η σιωπή των διανοουμένων.....

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Σε αναλόγου δυσκολίας, απογοήτευσης και θλίψης περιόδου για την πατρίδα μας, ο λαός μας προσδοκούσε στους διανοούμενους, στην πνευματική του ηγεσία. Περίμενε να του ανοίξουν, συν Θεώ, το δρόμο, για να διεκδικήσει, να αγωνιστεί και να νικήσει. Το έπραξαν μεταξύ των άλλων ο Σικελιανός και ο Καζαντζάκης όταν δολοφονούνταν οι Έλληνες το 1921 στην Αμάσεια του Πόντου, το φώναξε με την ιδιαίτερη φωνή και πένα του ο Κωστής Παλαμάς το 1940 δίνοντας το έναυσμα της αντίστασης που χαρακτηρίζει εδώ και αιώνες τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, το ίδιο έκανε τρεις δεκαετίες σχεδόν αργότερα ο Γιώργος Σεφέρης.

Πωλείται επιχείρηση Καφέ-Ζαχαροπλαστείο στο Κιλκίς

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.
Τηλ. 23410 23906
Ωρες επικοιν: 11.30 με 13.30 και
18.30 με 20.30.

Κιλκίς: Προληπτική ιατρική και οδοντιατρική εξέταση μαθητών


Κιλκίς: Προώθηση του παραολυμπιακού αθλήματος - BOCCIA

"Η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με το Γ.Ε.Λ. Καμπάνη, τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων(Σ.Σ.Ν.) της Δ.Δ.Ε. Ν. Κιλκίς, και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ν. Κιλκίς, υλοποίησαν την Δευτέρα 5-10-2015, (Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού) αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθητών του ΓΕΛ Καμπάνη και των ωφελουμένων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, στα πλαίσια της 2ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, η οποία είχε ως θεματικό άξονα: «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».

Και τι δεν έκλεψε ο άνθρωπος...

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Χαλκιδικής, νεαρός άνδρας για κλοπές οχημάτων, διαρρήξεις καταστημάτων και κλοπές από λουόμενους σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης.

Κτηματολόγιο: Συνάντηση δικηγόρων με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Με την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, κ. Ευρώπη Αρτόγλου, συναντήθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξεύρεση προσφορότερων τρόπων συνεργασίας στη διαδικασία της κατάρτισης του Κτηματολογίου.

Τάδε έφη Γεωργαντάς στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης



Καταστάσεις ανάρτησης πληρωμής μετά ενστάσεων της δράσης «Βιολογική Γεωργία»

Ανακοινώνεται ότι από 6-10-2015 έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ.Α.Ο.Κ ΠΕ Κιλκίς οι καταστάσεις ανάρτησης πληρωμής μετά ενστάσεων της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του πρώτου έτους (2012) εφαρμογής.

Kinesis-Gym Κιλκίς: Personal Training for all!

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym
Εμείς στο Kinesis-Gym αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά από εσάς, που έρχεστε στο γυμναστήριο ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε, σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης (Personal Training) στην προνομιακή τιμή των 69,0€ ανά μήνα!!!

Ανακοίνωση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

"Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, αναγνωρίζοντας την «παρεμβατική δυναμική» της Άθλησης και της Δια Βίου Άσκησης θεσμοθέτησε ως  Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους. Για το τρέχον σχολικό έτος διεξήχθη στις 5 Οκτωβρίου σε όλα τα σχολεία Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης ( Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Ν.Κιλκίς με θεματικό άξονα «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα»

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (7-10-2015)

Η Kleemann ζητά Μηχανικό Πωλήσεων Εξωτερικού για τη Διεύθυνση Εξαγωγών.
Δείτε ΕΔΩ

3o ενωσιακό τουρνουά Ε3 τένις στο Κιλκίς


O Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του, (δρόμος προς Προφήτη Ηλία Κιλκίς),  το 3o Ενωσιακό τουρνουά Ε3 για αγόρια κορίτσια 12 και 16 ετών στις 3 και 4 Οκτώβρη 2015, όπου συμμετείχαν 69 αθλητές και αθλήτριες. Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι:

Η αλήθεια για τον αγώνα Εθνικού Νέου Αγιονερίου - Δόξας Δράμας

Ανακοίνωση Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπευθυνότητα τα όσα ακούγονται και λέγονται εδώ και δυο – τρεις ημέρες σχετικά με τον αγώνα Δόξα Δράμας – Εθνικός Ν. Αγιονερίου όπου η ομάδα μας εντός αγωνιστικού χώρου κέρδισε με 1 – 0 παίρνοντας τη νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου.